- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- мислили ли сте за самоубийство
Да,най редовно си режа вените обаче понеже съм спИцИален иам 15 литра кръв и никога не успявам да умра :S.
++Първоначално написано от Roni10
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
за самоубийство не, но за убийство хиляди пъти![]()
![]()
Първоначално написано от tonie__
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Мислила съм си го,но никога не бих го направила.Не бих причинила това на родителите си,а за каквото и да било друго не си заслужава.
Всеки го е мислил. Нормално е, когато човек е афектиран от нещо и мотото му е "майната му на всичко" не се знае какво ще му хрумне.
Друг е въпроса кой се осъзнава на време.
По темата - да мислила съм. Но никога не съм опитвала. Просто няма смисъл, така или иначе ще умра, за къде да бързам?
Всички отиваме там.![]()
Защо да искам да си отнема най-якото нещо,което имам-живота,ако имам проблеми ще споделя![]()
Кой ще спечели кеч мач Леми или бог?
-Леми.
-Не!
-Бог?
-Не,това е подвеждащ въпрос.Леми е бог!!!
Аз за това, за което съм мислила не е баш самоубийство, а мечта.Не знам малко е странна ама още от малка искам да взема едно одеало и да се метна от терасата като с парашут.Дали ще стане не знам ама искам някой да снима (живея на 3 етаж, пък и ще скоча на тревата)Не ми говорете че имам психически отклонения, чувала съм го вече.
Аз пък на всеки коментар си отменям темата към съвсем друго нещо![]()
бих го направила..не сега, но принципно не се страхувам. като видиш, че нямаш контрол над живота си и досега нищо стойностно и постоянно не ти е донесъл, а и си такъв човек, който не може да установява контакт със света и дори не го интересува това...да!
Никога нищо не ми е достатъчно.
Да , като бях малка . Много пъти ми е миналаво през ума и съм била на много малко да не го направя , единствено заради хората които обицхам не го направих, помислих как ще се почувстват . Това ми даде сили да продължа . в такъв момент се нуждаеш най-вече от приятел до себе си. Един съвет към майките : Винаги разговаряйте с децата си и бъдете както родител , така и приятел. Тогава вашето дете ще е много по спокойно и няма да мисли за това
![]()
Първоначално написано от ecstazy
Самоубийството е за слабаци, които не могат да се справят с изпитанията на живота.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
като бях малка .. при всеки спор с наще ми хрумваше идеята за самоубийство![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хааххаах .. най-точно казаноПървоначално написано от 1234565
![]()
Всеки път когато си отворя устата чувам някой идиот да говори.
Още толкова неща не са ми се случили, защо да се самоубивам?! Няма смисъл, нищо няма да се оправи, само ще избягам от проблемите си, няма да ги реша. Пък и тези, които ме обичат ще страдат много за мен, а аз не искам да става така. Никога не съм планирала и не смятам и да планирам. Мечтая си да умра тихо в съня си от старост, а не от прерязване на вените или от хвърляне от осмия етаж например.![]()
![]()
ne
Maybe this is wishful thinking
Probably mindless dreaming
But if we loved again, I swear I'd love you right
Мислела съм си просто какво ще стане след това![]()
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
Еми на 14 години съм, кво ли не ми е хрумвало вече...чак за самоубийство незнам но... ;дд
Не, изключено. Още сме млади, живота е пред нас ние за самоубийство 'ш мислим... Дразня се от някакви лигли/лигльовци на по 13/14 години, които са скъсали с гаджето си и казват "Оо, няма за какво да живея" и тем подобни.. Пълни щуротии![]()
ВНИМАНИЕ, ВНИМАНИЕ!!! Да ви е*а майката! Благодаря за вниманието.
Не![]()
I just open my heart and let you inside...
hope you are the guy who could make me burn and fly <3
Не, никога.