- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- мислили ли сте за самоубийство
Не ми е минавало през ума да се самоубивам не си заслужава...простоо някакси не мога да приема да ме натъпчат по собствено желание в земята.Даже някой много правилно каза че сега погребенията са и доста скъпи...криза е все пак![]()
Аз много пъти ... дори съм хващала ножа ... но след това плача и ми минава горе-долу ...![]()
![]()
![]()
![]()
ами да ... тази година - 1-2 пъти ... скарах се мн жестоко с най-добрата ми приятелка и тогава наистина щях да се самоубия , ако не бяха другите ми приятелии![]()
![]()
![]()
Не и не мисля, че някога това ще стане, защото знам, че с това със сигурност няма да постигна нищо, но ако стане, направо ще бъда ужасена от себе си.![]()
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
Няма смисъл в това...живей си живота![]()
Само веднъж преди година-две, но не мисля, че би ми стискало да сложа край на живота си.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Да.![]()
Нов ник: Cassidy
Минавало ми е през ума, но никога не съм мислила да го направя наистина.
1во, не съм няква страхливка, а предпочитам да си реша проблемите, колкото и да са гадни
2ро, живота е за да го живея, да му търпя подлите номера, но и дa се радвам на хубавите неща ^^
и 3то, имам приятели които държат на мен и не искам да ги карам да страдат![]()
Един живот живеем, защо да слагаме край преди наистина да е дошъл
За всеки проблем си има решение
Няма невъзможни неща![]()
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
Да,като бях на 12 и бях нещастно влюбена в едно копеленце.![]()
Брях,брях
да.
I have super powers i just don't wanna show you.^^
хахах даа..![]()
6 пъти![]()
![]()
ама си ми беше мн забавно като се замисля ^ ^
(знам,че съм луда хаха)
1.нагълтах се с хапчета от които и понятие си няях за кво са![]()
2. щях да се пребия от 6 етаж (бях на 4 годинки и не исках да падам или нещо такоа,а просто ми беше мн забавно да гледам от "по-високо" хахаха.. за тва се качвах на терасата (на стръмно хаха..) * . . ии такиа ми глупости) все пак го зачитам като " 2 опит "
3.рязах вении то що?! щото и аз нз що хахах..
баба ми ест се ПръКна от нейде и ме видя да се режа с бръснарско ножче![]()
![]()
беше си шоу! ;дд хахах ..
4.същия нИкъдъърен опит хДд . .
5. щях да се хвърлям в реката (ест не исках ама. .ахахах)
6. не е мн за казване хахаха. .
абе около мен само малоумнотий..
най-олигофренското е,че винаги е било от и за забавление ! ^ ^ ;д
знам,че немоете да ме разберете.. не опитвайте,моля! хдд
нЙе
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
решението на нещо не е самоубийство койито го иска има болен мозък![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Цветослав Радков
![]()
Нещо като се ядосам и ми иде да пукна от бяс съм си казваша "ще се гръмна след малко" и такива работи но никога на сериозно.Тва е тъпа работа да се самоубиваш!За какво като живота е пред теб.Кой знае още колко хубави мигове те очакват :P
да...в наистина много труден за мен момент,обмислях варианта за самоубийствооо![]()
Дори бях започнала да пиша предсмъртното си писмо.![]()
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
това са глупости. никой нормален човек, който е със всичкия си, не може да мисли да сложи край на живота си.
Никога не съм мислила сериозно. Най-много като ме ядоса нещо да си кажа "Ще се самоубия!". Естествено, не бих го направила.
НИКОГА не съм мислила за самоубийство, няма и да помисля. Единственият ми принцип, който никога няма да се промени е "Не наранявай себе си". И не съм против това само защото ще нараня близките си , ами най-вече заради самата мен. Аз ако себе си не обичам как ще обичам другите и как ще мисля за тях...
Да,но не съм тръгвал да го правя
Ами веднъж всичките скандали ми дойдоха в повече и наистина се замислих, дори се бях качила на перваза, леко да бях се наклонила напред и край, но се срамувам от тази моя постъпка, защото много се промених от тогава и съм на мнение, че каквото и да става в този живот, трябва да продължиш задължително, трябва да се бориш да постигнеш целите си и да не позволяваш да си мислиш за нараняване...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!