- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- мислили ли сте за самоубийство
като малко ми минаваха такива простотии бях на 9 май и мн се бях скарала с майка ми и бях казала не искам да живея повече писна ми искам да умра и си спомням как се разплака и ми каза недей да говориш така и толкова зле се почувствах като се поставих на нейно място и от тогава никога не съм мислела за такива глупости
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Да, но не бих пробвал. Самоубийците са душевно слаби хора.
Първоначално написано от AutomatiC
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
HE !![]()
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
Мислила съм да!Страх ме е да пробвам.Страх ме е единствено за роднините ми.Не искам да им причиня болка.Иначе искам да се отърва от живота,не ми се живее вечеСъщо ме е страх какво ще говорят хората зад гърба.Ето я майката на самоубийцата,тя така тя онака...Отвратително е.
не, не мисля, че има проблем, с който да не мога да се справя, че да стигна до самоубийство ... такива мисли идват само на психически слаби хора
Мммм чак за самоубийство не ... но съм си мислил какво би било ако ме нямаше , на кой бих липсвал и на кой не .
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Да го направя-не и нямам смелост,но ДА питала съм се много пъти какво ще е ако се беше случило ?
Не можеш да забравиш нещо, което е променило живота ти, не можеш да забравиш чувства, които са те накарали да пораснеш!
да....
[♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]
Първоначално написано от GLaDOS
И аз така,но иначе не бих го направил заради родителите ми най-вече.
Първоначално написано от GLaDOS
И аз така,но иначе не бих го направил заради родителите ми най-вече.
Да много пъти,особенно когато се чувствам сама,изоставена,депресиран а..Хм..веднъж за малко да си прережа вените.Започна да тече много кръв..изплаших се страшно много ;X ;X ;X и всичко това защото приятелите ми отидоха на един купон без мен, цяла седмица не ми говореха и ме оставиха напълно сама,всичко сякаш се срина до основи,скарах се с родителите ми,не излизах от нас.Дори и не разбрах причината за това,че приятелите ми ме оставиха..търсех вината в мен,но аз винаги съм била страхотна приятелка. Но вече се замислям какво би станало ако се самубия.Ще причиня болка на мама,на тати на пирятелите ми.Хората ще говорят..Искам да живея. но белезите по ръцете от ножчето не зарастнаха уви..
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
ммм не![]()
Жалко, че хубавите неща в живота траят толкова, колкото една усмивка !! . .
Ау .. обади се различнатаПървоначално написано от againstyou
!
Да се самоубия не ( защото мисля че е тъпо и трябва човек да си изживее живота до край какъвто и да е), но съм си мислил кво ще стане ако се самоубия и честно да кажа.. не ме кефи нещо:Д.
ваУ рокс
Grell
Не че нещо обаче .. явно съм по-различна,щом не мисля за такива глупости. =)Първоначално написано от BladeDancer
Да...определено.Веднъж дори се нарязах със стъкло (не,не съм емо)