- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос за аборт
[quote=x3eme]
то си е такаа после пускат теми тука от сорта
[quote=x3eme]то си е такаа после пускат теми тука от сорта
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Тва да вкараш инжекция на бебето да се пържи ... да ти вкарат една и у стомаха и по една във всяко око ... поне като изпържиш малката невинна душичка и ти да фръкнеш с нея, гад-бляд
Хаха...аз не се ядосах заради теб...Първоначално написано от A_Loving_Girl
Просто от самата женска простотия да се подлъгваме по чара на мъжете,докато не ни обременят и не ни направят детеудийци![]()
То не е смешно де,ама така звучи
Първоначално написано от CMEX
В България не се прави слава богу...и дете след 3тия месец е незаконно да се маха...само по медицински причини може да го махнат.
Най-често го разчленяват и после го изсмукват ако е малко или го издърпват с нещо като дълги пинсети...
Ако е голямо бебе,но примерно е мъртво...разрязват корема и го махат от там
Майтап да няма,ама си е така....обесняват ти,че целия свят ще го носят на ръце заради тебе...и после като се появи бебето,дават условие да се махне или най-лесното.....опа....чертата и да ги няма....Първоначално написано от sexita
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
малее прегледах сайта набързо, първо се начудих на видовете аборти, а после кат влязох на снимки![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не бях готов за такъв шок, поне да не разкъсваха тялото. блях. Браво на вас вече без презерватив във джеба нема ходя никъде. направете повече такива сайтове и като онея спамове, да може на хората да им се напомня какво правят. Егати поне ако детето е нежелано да се даде за осиновяване. Толкова двойки искат по едно, но нямат...
![]()
ужас
[quote=x3eme]то си е такаПървоначално написано от sexita
а после пускат теми тука от сорта
за да дразня скапаняци като теб![]()
w w w . teenproblem . net/teenid/images/x3eme/2654_1230934000_b.jpg
Или да се опиташ да родиш през гъза си ?
да даже опита ми беше успешен и его е...ти се появи на бял свят
Баща ми ? Никъв шанс, кучко моя
кажи си бе сине няма нишо срамно
ако някой трябва да се срамува то този някой ще съм аз че съм създал такъв идиот![]()
Алеле колко си оригинален. Еби му мамата, абе все съм вервал че има безкрайно тъпи копеленца ДНБ кучки ама ти ме изумяваш с всеки пост, сладурано![]()
пак ли те изби на педерастияПървоначално написано от regnamx2
казах ти вече в друга тема че нямам намерение да се занимавам цяла вечер с теб...бягай у лево СИНЕ айдеее
Заповядай, кура ми ще ти е упората цела вечер![]()