- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Възможна е дървена ваканция !
Абе това е нечовешко.Повечето ми приятели излизат в дървени ваканции за по 1 ден и в училищата е 2-пъти по-студено от деня в който са ги пуснали.В мойто училище е топло ама днес до края на деня полвината клас се изпоразболя от един който реши да дойде болен.Съседите (лекари са) ми казаха да се пазя и да гледам да не седя в места с много хора тъй като атакуващия ни грип е много агресивен и за период от 2-5 часа се разболява човек.Така,че ако ни се размине дървената то грипна ще дойде.
Йога и мъдрост
Днес имаше савет и понеже на 1вия и 2рия етаж не е много студено, ама на другите е студ и решиха да ни пуснат за 2 днии в четвъртак пак на даскало
![]()
Да даскалото е така, миналия четвъртък имахме трети и четвърти час с директорката и тя каза че всички усилия са напразни. А zloto ти в 133 ли учиш?
миналата седмица спря тока в училище и стояхме на тъмно и студено. казаха че ако още веднъж се случи ще излезем в ваканция![]()
![]()
![]()
там уча, но засега ще запазя анонимностПървоначално написано от sandetoo
ПП: Великден се пада на 19ти. Пролетната ваканция е до 12ти.
ами аз не искам дървена ваканция, тъй като, ако я ддат после тези дни ще се приспадат от следващите ваканций..междусрочната, априлската, великденската..а иначе ние от утре сме с намалени часове и почваме от 8 и 30..голям студ е![]()
Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]
Аз искам дървена ваканция,защото днес температурата в стаята беше под 10 градуса.Ако няма да имаме дървена,определено ще имаме грипна.В стаята е все едно си отвън на снега.![]()