.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Град
    Търговище
    Въпреки, че темата е 'fuck' ще ти кажа да не си признаваш по добре, защото след това ще го помниш до живот.
    В суxа пyтка, KУP не влиза!

Aidee chestito..! Nawlizashh w GEI klasaciqta !
    FUCK OFF

6to napravo i ne serete zaedno,4e napravo da mu se oguzi6 ....

omg
    Is everybody going crazy?!?

Re: Много съм притеснен..

Цитирай Първоначално написано от regnamx2
    Цитирай Първоначално написано от icakis
    Значи малко ми е странен проблема ,но се опитайте да ме разберете.Попринцип харесвам момичета ,но май имам чуства към едно момче от моя клас.Немога да си го обясня ,но понякога когато е до мен даже се възбуждам..и като се прибера в къщи все още мисля за него и даже съм мастурбирал на снимката му.Незнам какво да правя...дали да не призная ,че го харесвам толкова...Благодаря ви!
    Не бе, бръкни му в гащите, изкарай му шаранчето и го лизни тактично и му кажи, че по принцип харесваш жени, но е много сладко тюленче, аууу КАУБОЙ !
    ОМФГ хахахха РОФЛ ОМГ

Град
    Wonderland
    Ми бисексуален си,ама недей да му казваш на него,защото не се знае той какъв е,ако е хетеро,може да си навлечеш проблеми.Това е моето мнение,освен ако темата не е ебавка .

Цитирай Първоначално написано от CanyH
    По- добре недей да му казваш нищо.
    Не ми се вярва да останете приятели, ако разбере нещо такова (камо ли за чикиите на снимката му), а когато и другите разберат ще те спукат от ебавки, може би и от бой.
    Малко ми прилича на ташак тая тема, ама вече сме свикнали.
    +123456789
    АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?! Ние тука да не сме гадатели, че да ви кажем дали сте бременни? Толкова ли е трудно да отидете и да си купите един ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ?! там е отговора... не в сайта... !!!

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    малее ... тва ако ми го каже някоий от моя клас ... б*си боя ше му хвърля ...

Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    не лесбо е
    Позна от първия път..., а по темата по добре не му казвай... както сам каза може да е увлечение...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Ами нека помислим ако кажеш на някой от твоя клас че го харесваш дали няма да ти тегли един бой пич кофти ситуация ня го прави...придържай си се към момичетата.. .явно си би.. но на този етап.. не пробвай.. волнности със същия пол

Град
    В думите на хората ;)
    признаи му ако не ти споделя 4увствата метни се от 8 етаж за по сигурно....

Нз бай хуй какво можеш да харесваш в едно момче . Друго си е женско разбираш ли момичетата са нежни красиви мили а момчетата са обратното .
    Помисли си . Просто нз какво може да те е провокирало . Но няма нищо по хубаво от едно момиче каквото и да е ,,п..ка да има"

Град
    *in a pink dream*
    по-добре недей
    или го отложи за далечен момент от време
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    Ами нека помислим ако кажеш на някой от твоя клас че го харесваш дали няма да ти тегли един бой пич кофти ситуация ня го прави...придържай си се към момичетата.. .явно си би.. но на този етап.. не пробвай.. волнности със същия пол
    На мене лично някое момче ако ми каже нещо подобно . Ще го изпотроша .
    ........Прави са на нормален . Казвай неща като ( Тая ще и пръсна гъзъъъъ;;; Тая има мн як задник; Ща шибъмммммм ; Олееееее тая кфи ЦИЦИ имъъъъ ;

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    Много минаха на другия бряг ..
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Пич, стани дизайнер . В кръвта ти е
    AZ SAM GOOOTQN PI4AGA PI6ETE MI
    ASL: 14 M SF

Не му казвай... Ще стане голямо мазало

Цитирай Първоначално написано от guni7eam
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    На мене лично някое момче ако ми каже нещо подобно . Ще го изпотроша .
    ........Прави са на нормален . Казвай неща като ( Тая ще и пръсна гъзъъъъ;;; Тая има мн як задник; Ща шибъмммммм ; Олееееее тая кфи ЦИЦИ имъъъъ ;
    +1
    Чесно гейчетата са по-зле и от децата в МОГИЛИНО

Темата е ебавка

Цитирай Първоначално написано от icakis
    еми незнам , страх ме е от аналния секс и от неговата реакция когато му предложа.Може да му предложа свирка ,но съшо несъм правил досега и просто много ме е страх.Моля посъветвайте ме нещо..

Друг път изпитвал ли си такова влечение към момчета ? ? ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си