.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Град
    the Savage Garden

no friends какъв е съветът ви?

Здравейте! Ще бъда възможно най-кратка, надявам се да ми помогнете.

Родена съм в София и съм живяла тук до 3-годишна възраст. След това стана така,че се наложи да отида в Плевен и там живях 10 години. Беше идеален живот, имах приятели, успеха ми в училище беше от най-високите, нямах никакви проблеми, така да се каже. На 13-годишна възраст се върнах в София имного неща се промениха. Изкарах 7ми клас в едно училище, след което минаха изпитите и сега съм в гимназията, в която съм искала винаги. Успеха ми пак си е добър, нямам финансови или семейни проблеми, но нямам и приятели. От класа съм много близка с 2 момичета, но едната си има компания, а другата малко страни. С всички от класа се разбирам, но липсва тази привързаност един към друг...точно както казват "компанията" от приятели я няма. И все няма с кой да изляза, да се разходим, да отидем на кафе, на дискотека и тн, сещате се, нормалните неща, които правят всички приятели. Съветваха ме да си търся "сродни души" по интернет, но вече съм преживявала едно такова мнооого дълбоко и привързващо запознанство от разстояние. А и не мисля, че приятелите се намират в интернет, просто не знам къде да ги търся...
    Приемам всякакви идеи, защото вече се дразня да си стоя вкъщи и да посрещам нова година с нашите...

Град
    Страната на Невъзможното
    Питай някое момиче дали иска да идете на дискотека или да излезете да си купите козметика например.. някоя приятелка няма ей така да ти падне от небето. И не мисли че по Интернет не могат да се намират приятели, защото мен именно из мрежата са две от най-най-добрите ми приятелки., тъй че..

Ами излизай със съучениците ти, бъди винаги ведра, шегувай се, контактувай с тях повече, защото според мен човек приятели няма как да има ако не общува.Както е казано в по - горното мнение - дискотека,магазини и така нататък (:
    Stay up all night with the stars *

Град
    Шумень
    А защо не се запишеш на некъв СИП, кръжок по нещо, некви тренки или репетиции. Там със сигурност ще срещнеш нови хора и то със същите инетреси като твоите ;]
    -Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
    -Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.

Интернет или некви на некви тренировки се запиши !

Град
    the Savage Garden
    благодаря за съветите
    аз ходих 3 месеца на английски(толкова беше курса) и там се запознах с няколко забавни човека, но нямаме много общи интересни, както вие казвате...и да сме излязли досега точно 1 път и то след урока. а относно класа - уча в частно училище и повечето хора(и особено момичетата) са достатъчно надути и надменни, че да не мога да общувам с тях на ниво повече от съученици...
    и все пак ще се постарая другия си рожден ден (на 12.01) да отпразнувам с повече хора
    благодаря ви пак

Супер фен Аватара на gabi_94
    къде учиш?
    по темата, наистина просто питай някое момиче, което ти се струва по свестна да излезете на разходка по магазините, и да ти откаже, питай някоя друга, все ще се намери някоя спокс
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Град
    the Savage Garden
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    къде учиш?
    по темата, наистина просто питай някое момиче, което ти се струва по свестна да излезете на разходка по магазините, и да ти откаже, питай някоя друга, все ще се намери някоя спокс
    в Търговско Банковата
    мерси и на теб за съвета

Положението е наистина гадно. Но все пак го погледни и от хубавата страна - по добре без приятели, отколкото с лоши приятели.

Love is Rare, Life is Strange, Nothing.....Last and People Change

Напълно съм съгласна с предишните мнения, търси човек с когото имате сходни интереси - спорт, компютри, музика... Контактувай, разговаряй със съучениците си, покани някои на кафе, с разговоритее се опознавате по-добре и така може да откриеш близък човек.
    [23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана

Re: no friends какъв е съветът ви?

Внимавай както си търсиш да намериш някой педофил.
    По-добре пробвай да се зближиш с някой от класа ти.

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    е се с някой от класа имате нещо общо от 26 човека все 1 ще е с интереси като твойте само трябва да се уцелите или примерно по скайп обаче с хора от софия,за да имате и визуални контакти айде успех и тука на софиянците им събери скайп и давай създавай приятелства :0

Град
    the Savage Garden
    ами от класа, както казах, не мога да намеря хора. в частна паралелка съм и почти всички са прекалено надути и разглезени...
    иначе 10х на всички и ако има желаещи да ми пишат на скайп: kriska8545

Аз също нямам приятели, винаги съм сам, но ето, че има и други хора, който ми чете поста може да ми пише лс ще се радвам ако и аз намеря приятели. Криска ще ти пиша по скайпа туко виж сме станали приятели

И аз съм като теб на същото положение.Само че сме се местили 2 пъти (т.е съм изгубвал 2 пъти приятелите си + това кандидатствах след 7 клас влезнах в Математическа,ноо...)...се преместих отново преди 1-2 месеца в един много малък град од Пловдив,а съм от Варна (наще заминаха да работят на вън) и така...нито приятели,нито забавление,нито нищо...ми освен да си ближим раните на този етап и да чакаме да се появят идеалните,.... оххх ;~(

Град
    Sofia
    За съжаление това е от лошите страни на София. Хората тук не могат да бъдат приятели. Те просто не знаят значението на тази дума. В Сф приятели са тези които се събират когато са свободни и правят нещо заедно като думата "заедно" е малко под въпрос. Няма го това наистина заедно за всичко. В малките градчета хората са други, много по социални. С някой с който съм дружил 1 седмица във Варна да речем ми е много по близак приятел от някой с който дружа 2 години в София. Просто хората тук в Сф са други. Не знам дали я има някъде другаде тази студенина в отношенията между "приятелите". В Сф всеки е сам за себе си докато другаде ако някой ти е приятел той ти е все едно брат / сестра.
    Срещат се и свестни хора но просто в Сф няма кой да научи хората какво е приятелство. А възрастни софиянци са ми разказвали не е било така на времето. Майка на мой приятел казва същото - те сега децата не знаят какво е приятел.

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    iv4oiv Пуснато на: Сря Яну 28, 2009 1:25 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

За съжаление това е от лошите страни на София. Хората тук не могат да бъдат приятели. Те просто не знаят значението на тази дума. В Сф приятели са тези които се събират когато са свободни и правят нещо заедно като думата "заедно" е малко под въпрос. Няма го това наистина заедно за всичко. В малките градчета хората са други, много по социални. С някой с който съм дружил 1 седмица във Варна да речем ми е много по близак приятел от някой с който дружа 2 години в София. Просто хората тук в Сф са други. Не знам дали я има някъде другаде тази студенина в отношенията между "приятелите". В Сф всеки е сам за себе си докато другаде ако някой ти е приятел той ти е все едно брат / сестра.
    Срещат се и свестни хора но просто в Сф няма кой да научи хората какво е приятелство. А възрастни софиянци са ми разказвали не е било така на времето. Майка на мой приятел казва същото - те сега децата не знаят какво е приятел.

Ами не винаги е така.Зависи си от хората.Аз мога да ти кажа че познавам наистина страхотни хора точно в София,които дават всичко един за друг и са го доказвали не един път...Зависи си от човека...Не откъде е...въпреки че да ако се събере с неподходяща компания,в която важи девиза ,,всеки сам за себе си,,много ясно,но има и свестни,истински хора ,които знаят значението на думата приятелство .. Колкото и по-рядко да се срещат..А по темата : В нета не се знае на какви ще попаднеш.Много хора си пишат с някви мислят ги за свестни..но тва е само за в нета...после се оказват някфи пълни идиоти..най-добре се сближи с някой от класа...намерете общите си теми...той после ще те запознае със своята компания...няма как поне един човек от класа ти да няма нищо общо с теб ;] Или ако не от твоя клас от съседните..

Давам ти пример за класа.От 3 години съм си със сегашния клас и имаше едно момиче което още от началото странеше от нас.Да но незнам как стана,но чак на третата година се спричтелих със нея и мога да ти кажа,че точно тя за няколко месеца ми стана много добра приятелка.Имаме общи интереси,мислим напълно еднакво и както ние си викаме,че сме Духовни сестри Напълно еднакви сме.Опитай и ти - може да ти излезе късмета.
    Иначе наистина покани например покани някое момиче да речем на разх0дка, на кафе,да дойде с теб да си купиш нещо ново например и така малко по малко и с нея и дай боже с нейни приятели да се отпуснеш и да бъдеш на "ти" със всеки.Бъди по-бодра и се бъзикай,но преценявай нещата.Айде успех
    бОлкаТа никОга нЕ сПиРа - сПиРа да тИ пукА, че тЕ бОли..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си