- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СКЪСАН ПРЕЗЕРВАТИВ ?!?!?!?
Скъса ми се кондома ... и се изпразних във вагината. Купих и хапче за 30 лева , но несъм много спокоен. ИМА ЛИ НЯКАКВА ОПАСНОСТ ТЯ ДА ЗАБРЕМЕНЕЕ ?
100 % има опасност. А тя проми ли се след това?
Хапчето ще се погрижи за всичкоСпоко мееен
иначе 200-300 за аборт и сичко е ок
А тиии....Как се скъса тоя капут бре..
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Mn qsno,4e ima opasnost,nali si se izpraznil v neq...Ama ste zeli burzo hap4eto,taka 4e nqma da ima problemi predpolagam.
Първоначално написано от angellove
ми незнам ... като го извадих и видях че е скъсан ...Първоначално написано от mmKamm
Е баа...мааму ти с ква скорост си е е*бал бе![]()
ама нали ти казах..щом е пила хапче сичко е окей...![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Винаги има опасност. Хапчетата нямат 100% сигурно, но така или иначе друг избор нямате. Нека приятелката ти направи един тест след около десетина дена, две седмици.
На колко години сте?
сега като гледам опаковката... той презерватива китайски... даеба и жълтурковците гадни...
аз на 15 тя на 16Първоначално написано от mirmark
Бележка: Не взимай китайски кондомки
Направете тест след 7-8 дена да се види хапчето дали си е свършило работата
човече ако трябва даже и ще брънка да видя дали има ....![]()
несъм се заглеждал изобщо какъв е презерватива ...Първоначално написано от crazyDriver
ne 6to e pila xap4eto
НЕ ! от аптеката .... час преди да го използвам ....
spoko koko...slu4va se! vzeli ste merki navreme! vs e nared. edno otricatelno test4e sled nqkolko dni i nqma probl![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
mi shtom e vzela hapche nqma opasnost ( no nali znaesh nikoga nishto ne e sig ) dano vsichko e ok i drugiq pat da znaesh da kupuvash po kachestveni prezervativi
I'm the one Love me ...
Има известен риск,защото познавам момичета,които са пили хапчета за спешна контрацепция и въпреки всичко пак се оказват бременни накрая.За да сте по-сигурни изчакайте да мине някой ден след хапчето и момичето да си направи тест,понеже дори и да има кървене пак бебе може да има.
бах ся бебета ми се въртят в главата ....... следващата седмица няма да мога да спя , докато не видя тест със - на него ........
Човек живее и умря от спукана гума,Едно дете какво толко, цел живот сасипва![]()
благодаря ти , че ме успокои ...Първоначално написано от EeeBobii
Момичето и сега може да си направи тест,в смисъл такъв няма какво да чакате.Дано да не е станало нищо,ама по-добре да взема противозачатъчни,поне така ще сте доста по-сигурни .
Na Kalpav h*i kosmite mu pre4eli !!!
Mqql Mqql
ае смееш се ти ама се моли да не ти идва на главата ...Първоначално написано от PiruBloodz