- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Критика към админи,модове,сайт,форум...
Всички. Разберете, че при нас царуват екипните решения. Дискутираме и решенията ги взимаме общо, никой не се цепи от колектива с едностранни решения.
Кремчето каза вече, че тя ги предложи - не четеш ли?
Решението и беше подкрепено и от още един-двама модератори, ..so въобще не съм проверявал за какво става дума - а предприех нужните действия и ги обявих в бан темата своевременно.Първоначално написано от krem4et0
Това задоволи ли любопиството ти?
Да, предложението е от мен и не видях възражения сред колегите. И сега заставам зад мнението си, даже и зад мнението си за наказание на x3eme. Дори точно неговите постове в 1 тема ме накараха най-сетне да ги предложа за бан. Търпя ги вече месец-2.
Ако смятате, че не мога да дам компетентно мнение и оценка за редовните потребители-ок. за себе си съм постъпила правилно, отправяйки това предложение!
1.NeNoRMaLNiKa мерси за подкрепата,но мразя да ме наричат Зорница![]()
![]()
2.Machok сега последно,на кого е решениетоИзцяло на Кремчето или на целия екип,че нещо се оплете
![]()
3.Аз не държа да ми се махне БАНН-а,защото наистина прекалих със спама,но поне искам да ми се изтрие стария акаунт за да мога да се регна на ново с ника nejnaDROGA ..... Не за друго,но просто адски много хора ме знаят с този ник и предпочитам,когато пиша на някой,то той да знае коя съм!!!А и не виждам,каква е разликата дали ще съм със стария или с новия ник ... Все пак нали съм "голяма спамерка" ... Значи мога и с тоя да си спамя,както преди докато не ме БАНН-ат пак!!!
П.П.Не мислите ли,че се получава доста интересен диалог![]()
* Аз задавам въпроси относно някои потребители - админа и модовете се правят на разсеяни![]()
*Аз искам да знам,какво ще стане със стария ми ник - админа и модовете пак се правят на разсеяни![]()
* Аз искам да знам,защо някои съфорумници с повече спам-мнения от мен нямат бан - админа и модовете продължават да се правят на разсеяни![]()
Но както и да еТо се е видяло,че никой от екипа няма да ми отговори на някои въпроси
А уж работата им е да следят за състоянието и реда във форума и да отговарят на въпросите на потребителите (а и след като някои получи БАНН му се появява съобщение да се обърне към администратора все пак,но май няма смисъл) Е айде
Много важно ... Но все пак няма да се разсърдя ако някой (случайно) се сети да ми отговори,какво смятате да правите със стария ми акаунт?!И по-точно нямате ли намерение да го триете (то се е видяло,че банн-а няма да ми се махне ... а и аз не претендирам за това,но просто си искам стария ник!!!)
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Мачок, благодаря за отговора. Далеч съм от мисълта да се възползвам от някого във форума, още по-малко пък от Алекс. Просто това, което изпъкна в очите ми беше, че натърти на това, че точно теб е нарекъл по този начин. Това беше и причината за въпроса ми.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Само да те поправя!!!Първоначално написано от krem4et0
Спамя едва от 2 седмици (т.е. 20 и някой декември)!!!
Преди това съм си изказвала мнението и до там (макар понякога мнението ми да е отрицателно и да не примълчавам нищо) Казвам това,което мисля ... Все пак това е целта на форума!!!
Така,че ако обичаш не ме поставяй под общ знаменател,заедно с другите БАНН-ати съфорумници!!!![]()
И пак казвамНе се карайте заради мен
Заслужих си наказанието
Просто искам да знам (оффф казвам го поне за 6 път
),какво ще стане със стария ми ник?!
![]()
Мачок,не отбягвай темата ! Държа да зная любимците на екипа кои са,защо не ми драснеш 1 лс,а ? да не би да се притесняваш тука...
В крайна сметка,щом кремчето е толкова експиритивна що не им се дадат админ права ?
^И да искат да ми ги дадат, аз не искам. Нямам нужното време и нерви. Стига ми да съм модератор, приятно ми е и го върша с отговорност.
3oPuTy, едва ли някой ще ти изтрие акаунта. защо не се регна с ник, сходен на стария?
Държах на същия ник,защото имаше няколко човека,с които си пишех редовно на ЛСПървоначално написано от krem4et0
Но както и да е ... Ще им пиша по едно ЛС коя съм и готово
Все пак мерси за отговора
Най-после някой да ми отговори при условие,че вчера и на ЛС-та питах и в теми писах и всички се правят на ударени
![]()
Първоначално написано от krem4et0
Само една 'лека' поправка.
Познавам се с nejnaDROGA и x3eme от около 2-3 седмици най-много!!! Преди това не съм спамила и мога да го докажа.
Това променя ли ти мнението?![]()
За хубавите неща трябва време, докато прекрасните се случват внезапно!
P.S. Момиче съм
http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1044839 - BANNED
А защо просто не махнете бановете и да започнем и тримата на чисто? Без спамове, без обиди! (държа на думата си, както мисля и те)Първоначално написано от krem4et0
При следващ спам - можете и да изтриете профилите окончателно.
P.S. Момиче съм
Роси ако обичаш мен не ме слагай в това число ... Нито имам намерение да се правя на сляпа,когато някой ме нарежда,нито да ближа з...... на някого само за да ми махне банн-аПървоначално написано от ShaLqLqLqXa
Щом трябва ще си стоя с този никнейм - не ми е проблем
А и щом са преценили,че съм по-голяма спамерка от някои други хора (предполагам се сещаш за кого говоря) - ми няма проблем
Наказаха ме ... А и аз не отричам,че съм си виновна и че си заслужих банн-а (даже ако аз бях на мястото на модовете доста преди това щях да го сложа
)
Просто ме беше яд,че нямам възможност да съм със стария ник и че по-големите спамери от мен продължават да си пишат в раздел "Секс"
Но както и да еЩом имаш претенции за стария си ник и т.н. - окей,но не говори и от мое име!!!
Хайде мачок,призовавам те да дадеш черният и белият списък - черният за хората които са ти трън в очите,които те дразнят,
и белият - твоите любимци.
Истината боли,но по-добре да боли,отколкото да се лутаме в лъжа...
баси откровенията![]()
Какво пак недоволстваш не мога да те разбера? С тоя шрифт нищо не мога да ти разбера - формулирай си въпросите като 1. 2. 3. ... и ще ти отговоря, толкова объркано ти тече мисълта, че като стигна до края на поста вече съм забравил началото.Първоначално написано от 3oPuTy
Относно ника - нищо няма да трия. Имаш бан на никнейм и той ще стои така или докато кремчето не си промени мнението, или докато не рестарираме цялата бан листа. Това е смисъла на наказанието, ще ползваш този ник или който друг си регнеш.
*кои потребители имат повече спам мнения? Кофата не се брои. И не гледай чуждата паничка - сама си признаваш, че си нарушила правилата многократно. Това кой какви мнения има, теб не те интересува.
*за кои потребители пък задаваш въпроси?
Айде сега ново 20. На всички поставени от теб въпроси отговорих. Любимци и черни овци няма - както виждаш хора с многократни банове като тянко в момента си пишат и си говорим спокойно, защото СПАЗВАТ ПРАВИЛАТА. Това е.Първоначално написано от noname11
![]()
![]()
Оффф разсмяхте ме - БРАВОС
1.Machok хвана те яд,че 100 човека се настроиха срещу теб ли?!![]()
2.Аз не гледам в чуждата паница ... Просто ми стана чудно как така аз излязох спамер №1 за всичи времена,а хората пускащи безсмислени теми и двойно повече спамерски постове от мен са ангелчета?!(и не ти говоря за "Кофата" ... Аз там не съм влизала поне от 4-5 месеца)
3.Това,че не четеш внимателно си е лично твой проблемЩом хора,които не бяха влизали до сега във форума и не знаеха ,за какво става дума ме разбраха,значи проблема е в теб!!! (опс сега пак ще ме банн-еш,защото мнението ми се различава от твоето,нали?!)
4.Що се отнася до "смисъла на наказанието" ... Във всеки един нормален форум/онлайн игра и прочие щом се даде БАНН на ника (без да бъде изтрит профила) означава,че потребителя е временно изгонен от форума (т.е. се споменава времето,за което е наказан),но какво ли ти обяснявам ... Нали ти си шефа ...
5.RaybeezДа ти имам гнусния начин на изразяване ... А що се отнася до прословутото предупреждение - това си е записано в правилата!!!Но на тази тема вече се изяснихме
П.П.Само не разбрах,какво му е на шрифта ми ...
П.П.2 Смятам въпроса за приключен (поне що се отнася до мен) ...
Само ще ти дам един съвет - вземи се стегни малко,защото от 5-6 месеца форума започна да затъва ... И това не го казвам само аз или някой обикновен мижав съфорумец ... Казвали са го и хора от екипа ти!!!(Ето Хоти например май е последната,която го беше споменала) ...
Айде лека нощ,че след малко ми почва филмчето![]()
Определено гледаш в чуждата паница. В момента също го правиш. Не гледай колко другите са спамери, а гледай себе си. Типично българска черта - вместо да се извини за простотията си, българинът се оправдава с другите и винаги пита: "Ама защо аз?"
Гарантирам ти, че във всеки нормален форум щеше да си с перманентен бан. Да видим кога ще се лигавиш по подобен начин в дата.бг или калдата? Повече от 1-2 предупреждения там няма да получиш, ако дори ти пратят и толкова. Постът на Raybeez е написан точно и изчерпателно,а неговият начин на изразяване е далеч от "гнусен". Проблемите описани в тази тема не ме интересуват, но не можах да се сдържа да не отговоря на глупостите на "Зориту".
Ще дам един пример:
2-ма човека пускат най-безсмислени теми, при което дразнят много хора, правят им се забележки, но въпреки всичко продължават...като освен тези безсмислени мнения и теми имат максимум 20, които са свестни и в помощ на другите потребители..
2-3 души, които 80% от мненията им са смислени ги хваща лиготията и решават 1-2 седмици да разпуснат малко...
Как първите - Наско и Найякия нямат бан ? А другите имат? Чуден въпрос май наистина Наско и Якия са акаунти на някои "любимец"
Мачок отново се изказа некомпетентно..ако тя пожелае да и изтриеш профила трябва да го направиш, защото може да е писала неща, които вече не иска другите да виждат понеже се притеснява, че някой ще я открие коя е и т.н.т.н....така, че недей да казваш какъв е смисъла на наказанието
И защо подяволите не банвате по IP за 1 седмица да речем, колкото хората да си вземат поука, а не да правят нови и нови акаунти при които смисъла на цялото наказание просто изчезва..Аз ако ме баннеш и мога да си направя друг акаунт, ще ми пука много малко просто за ника ми...![]()
Нищо не 'трябва', явно не си запознат, тук профили по желание НЕ се трият.Мачок отново се изказа некомпетентно..ако тя пожелае да и изтриеш профила трябва да го направиш,
Политиката с бановете не съм я измислил аз, такава е била винаги. Аз също работя по вече установени правила.
3oPuTy
Ходи си гледай филмчето, радвам се че темата за теб се изчерпа, че ми писна да обяснявам като на олигофрени едно и също нещо. Я да видим дали наистина няма повече да ти виждам натрапчивото червено.
Време е да се научите, че разликата между изказване на мнение и раздаване на правосъдие е ОГРОМНА. Точно как го раздадох това правосъдие, мога ли да получа обяснение, имайки предвид, че съм потребител с 1 мнение? 'Няма да споменавам', че не си ти човекът, който ще ми кажа какво бъркам и какво не.
Модераторите и администраторите също са хора, те също разпускат, набийте си го в главите. Не може техните мнения да са все по правилата, все 'официални' и т.н. Разбира се, че и те ще напишат по някоя глупост понякога. Не става въпрос във форумите да бъде като някаква казарма, а да се спазват нормални и елементарни правила. Най-малкото от обща култура. И не някой да спами, а после да мрънка и да пита "Защо аджеба съм с бан, а друг не е"?
защо не пишеш от своя профил?Първоначално написано от Circust
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
smeq da tvurdq,4e hottie dava dosta adekvatni mneniq i suveti na horata tuk.Uvajavah q predi da stane mod,uvajavam q i sega-ni pove4e ni po-malko;tova,4e e mod.moje samo da me radva,za6toto e otgovorna.I opredeleno 6te e po--dobur moderator ot edna druga madama,koqto mAAALko si izkarva nastroeniqta tuk,vuv foruma.A ti kakuv problem ima6 s tova,4e hottie e moderator.Na nqkoi mai mu e skroena "kapata" na krivo,a?!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Темата относно Хоти я приключихме, мисля.Първоначално написано от darla
Това, че е станала мод ... еми добре, няма лошо. Да и е честит поста.
P.S. Момиче съм
MAAAlko ne na mqsto se izkaza Damata.(pyrhane s izkustveni migli)
Otkoga adekvatni sa mneniqta, shodni s tvoeto(a.k.a. koito ti iznasqt)?* Mnogo si zabavna, devoiko!
PS: Syjalqvam, ama temata mi stoi chervena, pyk i ne e samo moeto "ne po temata")
*Zab: tUva e retorichen vypros, na nego ne se otgovarq
Не мога да разбера защо всички са се нахвърлили върху мачока- екипът обсъжда, да не би да е взел решението ей така
![]()
Аз подкпих Кремчето относно тези банове, защото спамове бяха страшно много в последните 2 седмици. В раздел "секс" беше пълен безпорадък.
Вие сами си признавате грешките, тогава приемете наказанието. x3eme се е доказвал много други пъти с неговата добронамереност и се е държал коректно, което беше в негова полза. Не тръгна да пише заплаха и обиди като всички останали.
Това е което имах да кажа![]()