.

Виж резултатите на анкетата: Прав ли съм ?

Гласували
29. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ДА !

19 65,52%
  • НЕ !

10 34,48%
Затворена тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 117 от общо 117
    Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от Blab
    И пак, какво сте си поставили за цел, продължавайки темата?
    Повече хора от форума спокойно да изказват мнението си и несъгласието си с някой действия на модераторите и админите. А повечето не го правят, поради простата причина, че се страхуват от банн.

За хубавите неща трябва време, докато прекрасните се случват внезапно!
    P.S. Момиче съм
    http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1044839 - BANNED

Ама ви зако не спрете да я точете тази тема като локум.. казаха ви зако са ви баннали.. приемете го най накрая... Бахти хората ще кажиш, че са ви изгонили от работа.. имам чуството, че вашия живот е този форум и проблемите в него... ви личен живот нямате ли бе "деца"
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Град
    Ямбол
    Добре де, сега какъв е проблема?
    Не обиждам, не спамя, любезна съм, изказвам мнение, не съм споменала нищо за бана, пиша си кротко и спокойно по темата.

Какво да правя? Да лягам да умирам, че имам банн ли? То няма угодия...

За хубавите неща трябва време, докато прекрасните се случват внезапно!
    P.S. Момиче съм
    http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1044839 - BANNED

Цитирай Първоначално написано от ShaLqLqLqXa
    Добре де, сега какъв е проблема?
    Не обиждам, не спамя, любезна съм, изказвам мнение, не съм споменала нищо за бана, пиша си кротко и спокойно по темата.

Какво да правя? Да лягам да умирам, че имам банн ли? То няма угодия...

Аз също изказах мнение..

П.С. "мир и любов"
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Цитирай Първоначално написано от BqlaLiniq
    Хах нима не е така?
    Ако за теб всеки, който си е извоювал място в йерархията някъде си (независимо форум, ВУЗ или където и да се сетиш) чрез връзки, много жалко за теб.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Повече от фен
    Рядкост са тези, които не са подмазвали, не са връзкари и не са дали пари..

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Мисля, че прекалено насериозно приемата нещата. Все едно да си модератор е някакво върховно постижение, трябва да се копнее за него. Не разбирам защо се говори за завист, честно... нещо у мен ли е объркано не знам. Връзки, пари, университети, работни места. "Извоюване на места", та то във ВУЗ е елементарно да се влезне, аз не познавам човек, който да си е подал документите и да не е приет в нито един университет, ама това е друга тема.

Представям си да дам пари, за да стана модератор /Алекс и мачока забогатяха покрай нас/. Или да познавам някого от админите, ама тук да го крия... нямам си друга работа.

Цитирай Първоначално написано от BqlaLiniq
    Рядкост са тези, които не са подмазвали, не са връзкари и не са дали пари..
    Факт е обаче, че ги има.
    Трудно е, да, но все пак не е невъзможно.
    shadow4e, не приемай толкова буквално нещата. Дадох примери просто, целта не беше някой да се хваща за тях, а просто да се схване принципа.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    in my world!
    Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Дами и господа модераторки,модератори и админи - осъзнайте се най-после! Банвате хората които не трябва! Застъпвам се конкретно за Зорница /nejnaDROGA/ и Росица /scoobydors/. Който следи редовно раздел "Секс" знае че те винаги помагат с компетентните си мнения и спамят възможно най-малко в сравнение с другите! В момента ми се въртят няколко ник-а които редовно спамят из всички раздели и на които не им е дадено дори предупреждение?! Защо?! И шефе /machok/ някъде видях че си писал че си махнал бана на x3eme защото се застъпили за него.Е добре тогава и аз се застъпвам за nejnaDROGA и scoobydors! Призовавам те да им махнеш незаслужения бан! Мотивите ми са:
    -Системно помагане на начинаещите юзъри из всички раздели /конкретно в раздел "Секс" двете помагат много!/.
    -И двете винаги са се старали да избягват конфликтните ситуации и да не се замесват с хората които ги провокират.И към двете е имало множество провокации и естествено е нормално да отвърнат на удара!
    -И двете се старят да не спамят /аз лично по цял ден дремя в форума и не съм забелязал да спамят толкова много че да си изпросят бан заради това/.Пак повтарям има хора които спамят системно из всички раздели,но тях явно не ги виждате,чудно защо?

machok - един път покажи че не си лош и злопаметен човек.Недей слага банове на поразия.Научи се даваш втори шанс! Аз както и всички юзъри които поне малко познават и двете /nejnaDROGA и scoobydors/ знаем че с нищо не са заслужили толкова тежко наказание като бана! Решението ти /колкото и да не ти се вярва/ е неправилно!
    съгласна съм че трябва да им махнета банна те НЕ го заслужават!
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Град
    in my world!
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Мачок отново се изказа некомпетентно..ако тя пожелае да и изтриеш профила трябва да го направиш,
    Нищо не 'трябва', явно не си запознат, тук профили по желание НЕ се трият.
    Политиката с бановете не съм я измислил аз, такава е била винаги. Аз също работя по вече установени правила.

3oPuTy
    Ходи си гледай филмчето, радвам се че темата за теб се изчерпа, че ми писна да обяснявам като на олигофрени едно и също нещо. Я да видим дали наистина няма повече да ти виждам натрапчивото червено.
    е какво ти пречи червеното не мога да рабера....нали за това са там тея цветове кой както си иска да пише...тогава щом не искаш червено го махни!На мен пък ми харесва червеното така че не може само с един човек да се съобразява форума...ако ще да е самия администратор!
    Не го приемай като заяждане,изказвам мнение
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от SunShinePearl
    Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Дами и господа модераторки,модератори и админи - осъзнайте се най-после! Банвате хората които не трябва! Застъпвам се конкретно за Зорница /nejnaDROGA/ и Росица /scoobydors/. Който следи редовно раздел "Секс" знае че те винаги помагат с компетентните си мнения и спамят възможно най-малко в сравнение с другите! В момента ми се въртят няколко ник-а които редовно спамят из всички раздели и на които не им е дадено дори предупреждение?! Защо?! И шефе /machok/ някъде видях че си писал че си махнал бана на x3eme защото се застъпили за него.Е добре тогава и аз се застъпвам за nejnaDROGA и scoobydors! Призовавам те да им махнеш незаслужения бан! Мотивите ми са:
    -Системно помагане на начинаещите юзъри из всички раздели /конкретно в раздел "Секс" двете помагат много!/.
    -И двете винаги са се старали да избягват конфликтните ситуации и да не се замесват с хората които ги провокират.И към двете е имало множество провокации и естествено е нормално да отвърнат на удара!
    -И двете се старят да не спамят /аз лично по цял ден дремя в форума и не съм забелязал да спамят толкова много че да си изпросят бан заради това/.Пак повтарям има хора които спамят системно из всички раздели,но тях явно не ги виждате,чудно защо?

machok - един път покажи че не си лош и злопаметен човек.Недей слага банове на поразия.Научи се даваш втори шанс! Аз както и всички юзъри които поне малко познават и двете /nejnaDROGA и scoobydors/ знаем че с нищо не са заслужили толкова тежко наказание като бана! Решението ти /колкото и да не ти се вярва/ е неправилно!
    съгласна съм че трябва да им махнета банна те НЕ го заслужават!
    и аз съм съглсен
    техния спам повечето пъти е бил заради мен,когато ме обиждат в някоя тема и те винаги са се застъпвали за мен.говоря за scoobydors и nejnaDROGA
    защитавали са приятел в случая мен,не мисля че имат вина.единствената им вина е това че застанаха на моя страна
    ако някой трябва да го отнесе то този някой съм аз
    щом толкова искате да има банирани банирайте ме пак и махнете техните банове....така ако се спорозумеем ще им ги махнете ли

hottie
    Guest
    без пазарлъци

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    бла бла бла, не съм чел 9те страници, нито целия пост, щото е яко филмиран... кво искаш приеми, че потребил регнал се 2002 година е на 13 години ( като според мен са било поне на 15-6) ся сме 2009.. начи са на по 20 години вече, какво да правят в теенфорум?.. И освен това да си модератор не те прави гъзар и не е яко, стига се филмирайте.Ранка не е съзтезание..

останалото може да го прочета утре..
    The Spark

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    3oPuTy
    Ходи си гледай филмчето, радвам се че темата за теб се изчерпа, че ми писна да обяснявам като на олигофрени едно и също нещо. Я да видим дали наистина няма повече да ти виждам натрапчивото червено.
    Щом ти пречи "натрапчивото червено" премахни цветовете бе
    Докато ги има аз ще си пиша цветно ... Дори може да почна да пиша и по-цветно от изречението в подписа ми

А и щом начина ми на писане не ти харесва можеш спокойно пак да ме банн-еш (нали почти целия ви екип имане навика да раздавате заплахи и банн-ове за такива малки неща )

Едит:Щом не искаш да обясняваш по 100 пъти като на олигофрени има лесно - подаваш си "оставката" и готово!!!Освен това никой не те е карал да ставаш админ,нали?!Щом си приел този пост значи трябва да си спазваш задълженията (нищо,че повечето от тях не ги спазваш ама айде )

Оффф Боби СТИГА БЕ!!!
    Снощи ти казах,че дори да ми махнат "наказанието" пак няма да влизам със стария ник ... (под достойнството ми е да се мазня на някъв ... само за да си получа стария профил )
    Освен това стига си говорил глупости,че ти си виновен за банн-а ми!!!Аз съм писала постовете,а не ти => аз съм си виновна!!!Това,че повечето са били за някой,който те е нареждал е съвсем друг въпрос!!!Имам си глава на раменете и осъзнавам действията си (нищо,че "шефа" по-горе намекна,че съм олигофренка ) Aйде стига сте се занимавали с моя БАНН,че както е тръгнало накрая съфорумниците ще вземат да организират някой бунт и ще започнат да си спамят на воля
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    =D> Браво!Браво!
    Какво постигна с тая тема? ..Нищо!
    Просто мога да ти кажа,след като не ти харесва,никой не те задължава да влизаш във форума,нали така ?!
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

hottie
    Guest
    Ето заради това ти поведение няма да ти премахнем бана, въпреки че подлежеше на обсъждане в един момент. С това ти поведение доказа, че си напълно заслужила бана. Такова неуважение и такава арогантност ще прилагаш на някой друг

Приключваме с тази тема !

hottie
    Guest
    Темата отностно тези потребители се изчерпа, ако имате други оплаквания отворете нова.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си