- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Критика към админи,модове,сайт,форум...
Повече хора от форума спокойно да изказват мнението си и несъгласието си с някой действия на модераторите и админите. А повечето не го правят, поради простата причина, че се страхуват от банн.Първоначално написано от Blab
За хубавите неща трябва време, докато прекрасните се случват внезапно!
P.S. Момиче съм
http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1044839 - BANNED
Ама ви зако не спрете да я точете тази тема като локум.. казаха ви зако са ви баннали.. приемете го най накрая... Бахти хората ще кажиш, че са ви изгонили от работа.. имам чуството, че вашия живот е този форум и проблемите в него... ви личен живот нямате ли бе "деца"![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Добре де, сега какъв е проблема?
Не обиждам, не спамя, любезна съм, изказвам мнение, не съм споменала нищо за бана, пиша си кротко и спокойно по темата.
Какво да правя? Да лягам да умирам, че имам банн ли? То няма угодия...
За хубавите неща трябва време, докато прекрасните се случват внезапно!
P.S. Момиче съм
http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1044839 - BANNED
Аз също изказах мнение..Първоначално написано от ShaLqLqLqXa
П.С. "мир и любов"
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Ако за теб всеки, който си е извоювал място в йерархията някъде си (независимо форум, ВУЗ или където и да се сетиш) чрез връзки, много жалко за теб.Първоначално написано от BqlaLiniq
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Рядкост са тези, които не са подмазвали, не са връзкари и не са дали пари..![]()
Мисля, че прекалено насериозно приемата нещата. Все едно да си модератор е някакво върховно постижение, трябва да се копнее за него. Не разбирам защо се говори за завист, честно... нещо у мен ли е объркано не знам. Връзки, пари, университети, работни места. "Извоюване на места", та то във ВУЗ е елементарно да се влезне, аз не познавам човек, който да си е подал документите и да не е приет в нито един университет, ама това е друга тема.
Представям си да дам пари, за да стана модератор/Алекс и мачока забогатяха покрай нас/. Или да познавам някого от админите, ама тук да го крия... нямам си друга работа.
Факт е обаче, че ги има.Първоначално написано от BqlaLiniq
Трудно е, да, но все пак не е невъзможно.
shadow4e, не приемай толкова буквално нещата. Дадох примери просто, целта не беше някой да се хваща за тях, а просто да се схване принципа.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
съгласна съм че трябва да им махнета банна те НЕ го заслужават!Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
е какво ти пречи червеното не мога да рабера....нали за това са там тея цветове кой както си иска да пише...тогава щом не искаш червено го махни!На мен пък ми харесва червеното така че не може само с един човек да се съобразява форума...ако ще да е самия администратор!Първоначално написано от machoka
Не го приемай като заяждане,изказвам мнение
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
и аз съм съглсенПървоначално написано от SunShinePearl
техния спам повечето пъти е бил заради мен,когато ме обиждат в някоя тема и те винаги са се застъпвали за мен.говоря за scoobydors и nejnaDROGA
защитавали са приятел в случая мен,не мисля че имат вина.единствената им вина е това че застанаха на моя страна
ако някой трябва да го отнесе то този някой съм аз
щом толкова искате да има банирани банирайте ме пак и махнете техните банове....така ако се спорозумеем ще им ги махнете ли
без пазарлъци![]()
бла бла бла, не съм чел 9те страници, нито целия пост, щото е яко филмиран... кво искаш приеми, че потребил регнал се 2002 година е на 13 години ( като според мен са било поне на 15-6) ся сме 2009.. начи са на по 20 години вече, какво да правят в теенфорум?.. И освен това да си модератор не те прави гъзар и не е яко, стига се филмирайте.Ранка не е съзтезание..
останалото може да го прочета утре..
The Spark
Щом ти пречи "натрапчивото червено" премахни цветовете беПървоначално написано от machoka
Докато ги има аз ще си пиша цветно ... Дори може да почна да пиша и по-цветно от изречението в подписа ми
![]()
А и щом начина ми на писане не ти харесва можеш спокойно пак да ме банн-еш (нали почти целия ви екип имане навика да раздавате заплахи и банн-ове за такива малки неща)
Едит:Щом не искаш да обясняваш по 100 пъти като на олигофрени има лесно - подаваш си "оставката" и готово!!!Освен това никой не те е карал да ставаш админ,нали?!Щом си приел този пост значи трябва да си спазваш задълженията (нищо,че повечето от тях не ги спазваш ама айде)
Оффф Боби СТИГА БЕ!!!![]()
Снощи ти казах,че дори да ми махнат "наказанието" пак няма да влизам със стария ник ... (под достойнството ми е да се мазня на някъв ... само за да си получа стария профил)
Освен това стига си говорил глупости,че ти си виновен за банн-а ми!!!Аз съм писала постовете,а не ти => аз съм си виновна!!!Това,че повечето са били за някой,който те е нареждал е съвсем друг въпрос!!!Имам си глава на раменете и осъзнавам действията си (нищо,че "шефа" по-горе намекна,че съм олигофренка) Aйде стига сте се занимавали с моя БАНН,че както е тръгнало накрая съфорумниците ще вземат да организират някой бунт и ще започнат да си спамят на воля
![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
=D> Браво!Браво!
Какво постигна с тая тема? ..Нищо!![]()
Просто мога да ти кажа,след като не ти харесва,никой не те задължава да влизаш във форума,нали така?!
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Ето заради това ти поведение няма да ти премахнем бана, въпреки че подлежеше на обсъждане в един момент. С това ти поведение доказа, че си напълно заслужила бана. Такова неуважение и такава арогантност ще прилагаш на някой друг![]()
Приключваме с тази тема !
Темата отностно тези потребители се изчерпа, ако имате други оплаквания отворете нова.