.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    не виждам логика да се пише "стриЙ"...говорим за много стриИ,не за една...и смея да твърдя,ДА,докато бях бременна всеки ден си оглеждах тялото за нови "образувания".мога да се съглася с теб ако ми обясниш защо като се образуват при разтягане на кожата(с което съм съгласна),в някои случаи(които изброих),се виждат вече чак при свисането на кожата...след,като всички знаем,че когато кожата е опъната се забелязва всичко по нея много по-ясно-пъпка,бемка,стрии и т.н

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Цитирай Първоначално написано от darla
    не виждам логика да се пише "стриЙ"...говорим за много стриИ,не за една...и смея да твърдя,ДА,докато бях бременна всеки ден си оглеждах тялото за нови "образувания".мога да се съглася с теб ако ми обясниш защо като се образуват при разтягане на кожата(с което съм съгласна),в някои случаи(които изброих),се виждат вече чак при свисането на кожата...след,като всички знаем,че когато кожата е опъната се забелязва всичко по нея много по-ясно-пъпка,бемка,стрии и т.н
    Защото тези места са абсолютно нееластични. Когато отслабнеш, те не променят размера си. Ако разтеглиш найлон и после го оставиш на масата, ще видиш точното място, където е разтеглен, много по-ясно, отколкото докато го опъваш. Пробвай, ако не вярваш.

ПП: И аз не виждах, но очевидно 6 пъти повече хора я виждат. Не казвам, че е правилно с "й", просто нямам речник тук, за да го проверя. Ако имаш, виж го и ми кажи как е.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    s tova sum suglasna,da.T.E. iska6 da mi kaje6,4e naistina se poqvqvat SAMO pri nadebelqvaneto vupreki,4e ponqkoga se vijdat qvno pri otslabvaneto..hmm..stranno,no 6tom si sigurna-ok,nau4ih ne6to novo,blagodarq,no ne be6e nujno da izpolzva6 tolkova "sadisti4en" ton.
    P.S.-nqmam re4nik pod ruka

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Ами можеш да ограничиш тестените храни, сладкото, соленото, пърженото Но мисля, че си изглеждаш много добре
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Цитирай Първоначално написано от darla
    s tova sum suglasna,da.T.E. iska6 da mi kaje6,4e naistina se poqvqvat SAMO pri nadebelqvaneto vupreki,4e ponqkoga se vijdat qvno pri otslabvaneto..hmm..stranno,no 6tom si sigurna-ok,nau4ih ne6to novo,blagodarq,no ne be6e nujno da izpolzva6 tolkova "sadisti4en" ton.
    P.S.-nqmam re4nik pod ruka
    Аз съм садистче по душа. Особено като споря. No hard feeeeeeelings, right?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си