.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    И аз не я харесвам - не мога да се концентрирам ...

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Tova,koeto mi haresva v tazi poza e,4e kolkoto po-hubavo mi stava na men i se vazbujdam,tolkova pove4e mi idva muzata i poburkvam partniora si!No...pozata stava za raznoobrazie,ne q praktikuvame pri vseki akt.

Според мен, нито можеш да дадеш всичко от себе си за да направиш това което искаш качествено, нито можеш да възприемеш максимално това което партньора ти прави.... На всичко отгоре не е удобно ама хич.
    Успехът е най-доброто опиянение !!! : )

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Just_say_no
    Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Харесва ми,но е малко трудно да се съсредоточиш в това което правиш,когато ти стане доста хубаво
    ^ Да така е. Обаче кефа е много голям... макар, че по принцип предпочитам първо единия да слезе долу и след това другия..
    +1
    ♥ I trusted you.. my mistake ♥

Град
    Момини Цици
    не съм пробвала и за ся нямам намерение.

Град
    Sofia
    SUPER

Град
    everywhere
    Абе вие на изпит ли сте? Нали целта е да се достави и получи удоволствие? Каква концентрация, какви работи? Ще каже човек, че всеки път, преди да духате на гаджето си медитирате по 30 минути и практикувате малко йога, за успокояване на вътрешната енергия и пълна концентрация. Като ви е хубаво, си личи и дори само това може да подлуди партньора ви, а не факта, че му духате...

Има още доста да опитвате, докато ги разберете напълно нещата май. Не е трябвало от детската градина да почвате със сексуалните експерименти...

ммм определено не я харесвам!!! страшно неудобна ми е!!! ама като се налага се жертваме
    Идва момент, когато всеки живот излиза от пъта... И кой ще бъдеш тогава? И кой ще си в този момент на отчаяние? Ще се изправиш ли смело срещу най-големите си страхове? И да продължиш напред с вяра. Или ще се поддадеш на тъмнината в душата си!?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си