.
Затворена тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Град
    Ямбол

Банн без да съм очаквала...

Влизам си днеска аз да попиша малко и какво виждам ?!?!?! "Вие сте изгонен от този форум"

Защо ?!?!?!?!?! То това като гръм от ясно небе ..... шокирана съм.

Искам обяснение, моля. Основателна причина?

За хубавите неща трябва време, докато прекрасните се случват внезапно!
    P.S. Момиче съм
    http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1044839 - BANNED

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    scoobydors
    CanyH
    x3eme
    nejnaDROGA

Спам в раздел секс..
    Признавам, че съм спамила.. ама ме е яд, че хора, който само се заяждат, спамят и т.н. никой не ги закача... а пък ние ... хах ....

P.S. Момиче съм

Град
    Ямбол
    Знам... ама така изглежда по плашещо!

П.П. Тебе по едно време те бяха баннали, нали? И след колко време те пуснаха?

P.S. Момиче съм

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от merediana
    scoobydors

Защо scoobydors?
    Няма какво да крия, спамила съм. Но определено има хора, които спамят в пъти повече от мен... не е честно!

Пък и още повече нямам никакво предупреждение, а по правилника би трябвало да ме предупредят преди да ме баннат, а то какво стана ?

Чакам отговор от machoka !!!!

P.S. Момиче съм

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от ShaLqLqLqXa
    Цитирай Първоначално написано от merediana
    scoobydors

Защо scoobydors?
    Няма какво да крия, спамила съм. Но определено има хора, които спамят в пъти повече от мен... не е честно!

Пък и още повече нямам никакво предупреждение, а по правилника би трябвало да ме предупредят преди да ме баннат, а то какво стана ?

Чакам отговор от machoka !!!!

Това за правилника го видя от моя роман до Machok-а,нали?!
    А иначе май ще си останем без отговор ... Ама нали ти казвам те модовете и админите сами не си спазват правилата,а очакват ние да ги спазваме ... Освен това с това делене и дискриминиране на някои съфорумници едва ли ще получиш отговор
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Първия форум по потрбители в България и първия по най-некадърни админи !

П.П. Не научихте ли, че machoka е платен админ, в смисъл банва без предупреждение и причина

machok, предполагам че ще ме баннеш като видиш тоя пост и ще го изтриеш...
    мормално за теб...
    некадърник с голямо самочуствие...
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Писах в друга тема:

3oPuTyq ти и екстрийм бяхте набелязани в раздела секс от МЕН(и не само). Всяка тема с ваше участие се разтягаше като локум. То не бяха чатове по темите, то не беше спам. Лично аз съм трила стотици ваши мнения. С господинът съм говорила и на ЛС. Беше по повод обидни теми, пуснати по негов адрес. Тогава му казах, че и той не е цвете и прекалява. В ТЕМИТЕ съм отправяла предупреждение.
    Да, маже и да не съм те предупредила на ЛС, но ти ми кажи колко теми с ваши лиготии съм модерирала и съм се разписала с предупреждението да престанете с чата, да се кротнете, да преминете на скайп и ЛС!? да не говорим, че пиша и да се считате за предупредени.

Иначе конкретната причина за вашият бан е участие в една тема, отнасяща се до това дали е възможна връзка, ако момиче е правило секс с някое момче на първа среща. Няма да цитирам цветущите изразни средства, които сте използвали към авторката. Това си е нарушение на т.2, а при него
    3.Нарушения от ТРЕТА СТЕПЕН - санкционират се с изтриване на профила и евентуално банване от форума
    . Вече и пред ръководството съм обосновала мнението си. Ще чакам развитие.

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от XceSS
    Първия форум по потрбители в България и първия по най-некадърни админи !

П.П. Не научихте ли, че machoka е платен админ, в смисъл банва без предупреждение и причина

machok, предполагам че ще ме баннеш като видиш тоя пост и ще го изтриеш...
    мормално за теб...
    некадърник с голямо самочуствие...
    Айде да престанем с обидите,а?? И какво сте се захванали с мачока. Въобще и не го намесвайте в тази тема, защото няма смисъл. Аз ви казвам.

Мега фен Аватара на machoka
    XceSS, изцепи се само още веднъж така, дай ми повод и отново ще фигурираш в бан списъка.

Авторката -
    кога ще разберете, че няма такъв филм 'другите спамят, ами ние го отнасяме'.. ВСЕКИ който спами го отнася, а за раздела кофа няма да говорим - той за това е направен. Предупредени сте в темите, не е задължително на ЛС.. на ден има десетки спамери, ако всеки предупреждавахме на ЛС, щяхме само това да правим по цял ден. На ЛС предупреждаваме хора, за които смятаме че има шанс да ни чуят и да се поправят. Смятайте тогава.
    Не съм изискал аз вашия бан, тъй като не съм редовен в раздел СЕКС, но заставам зад мнението на колегите. Няколко модератори изискаха вашия бан, защото им е дошло до гуша да ви трият лиготиите, а няколко човека наведнъж не бъркат.
    Напоследък вашата малка групичка - затворено общество се самозабравихте в раздел СЕКС и го превърнахте в цирк - за това сега ще си носите последствията, какато и ВСЕКИ който спами.

Единствено банът на Екстрийм го махнах, защото се застъпиха за него.
    Някой хубав ден и вашите ще паднат.

Повече преговори няма да има по тази тема, ако се лигавите и разводнявате и с тези никове, и те ще заминат.

Приятен ден,.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си