- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- аз Нямам истински приятели
Според мен има хора, които могат да бъдат истински приятели, но за жалост са 1 на 1000
Виждайте се по често.Илизайте...Има много начини,стига да искашИсинско приятелство има!!!
Ето още един тъп и неграмотен въпрос от предполагам тъп и неграмотен човек...Първоначално написано от Di
Няма истински приятели!!!!!!! Има ПРИЯТЕЛИ и ПОЗНАТИ
Предавали са ме.Първоначално написано от angelcheeee_93
Но има истинско приятелство.
Просто трябва да се търси,
изгражда внимателно и не трябва да
бъдеш наивен глупак(въпреки че те понякога
са по-щастливи).
Не забравяй,че в живота човек
има шепа истински приятели.
Другото са добри познати.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Боже,истинското приятелство...За мен няма истински приятели или поне още не съм попаднала на тях.И не не съм затворена,имам си близки даже много близки приятелки,но просто сме прекалено различни.Всяка е на своята си вълна.Примерно аз харесвам Глория,а едната от тях дори не слуша чалга.Нямаме общи интереси и т.н.Разбира се това не ни пречи,но има някакво влияние.Въпреки това аз открих в продължение на 1 година две много добри приятелки,с които мога да споделям.Моят съвет е да възообновиш приятелството си с това момиче в другата паралелка.С тая Пати си прави купона.Карай,че я пере тока.Завържи нови приятелства и се радвай на живота такъв,какъвто е
.Успех
![]()
ама Мого ми е познато тва твоито положение!
моита ''най-добра приятелка'' се разсъди от фацта че отделям повече време на приятеля си и ,еджа ли не ме накара д аизбирам ,тогва разбрах че тя не си струва и от тогава нямам истински приятелки! гаджето ми е и най-добър приятел и лубовник и жсичко ми е тои,предпочитам го пред другите възможни приятелства и не съжалявам че гп предпочетох,защото той ме дарява с много любове да липсват ми някои момичешки истории но го приемам като порастване,че вече не са ми наглавата, а всъщност понякога мога да разчитам на неговите приятели ,повече отколкото на ''моите''
за всеки има различно приятелство,аз преди мислех че най-добра приятелка ми е тази ,с която излизам всеки ден и зане всичко за мен,ходим на всякъде заедно и правим какви ли не глупости.. надраснах го и осъзнах че приятелството е когата може и с месеци да не се видим, но когато го направим се радваме че сме с тази приятелка и си кажем всичко и си помогнем с каквото можем![]()
еми ти поне си имаш приятел на когото да разчиташ, някои нямат и това![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!