- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дайте някаква диета за намаляване на акне
Кажете какво да не ям , какфо да ям повече и такам... нещо др ако се сетите кажете
диета за АКНЕ ?!!?!![]()
Make Some Noise ... ;]]]
няма диети за акнеПървоначално написано от thunderline
има си трици има си и мазила
Взимай си триците.Ама нз как се ползват.Виж на опаковката инструкцията
www.hiphopBG.eu - Най-новият портал за хип-хоп музика!Там,можете да видите и своите песни.Как?Провери в КОНТАКТИ на сайта.
Има и 24/7 хипхоп радио !!! Enjoy & support !
-> дерматолог
All we got iz us ...
Мен са ми давали да пия калций едно време- разтваря се като най-обикновените витамини и не е скъпо. Хубаво е за кожа и за коса и за нокти. Сега го има и с витамин С комбинация.
Диета не знам, но знам че пъпките не бива да се пукат, защото една като пукнеш, излизат 2 или 3 нови![]()
Не знам определена диета, но намали шоколада и всичко с шоколад. Не да го спираш, а да го намалиш до минимум!![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Това за шоколада е мит. Докато не попадне при грамотен дерматолог, колкото да се ограничава от шоколад и какаово масло, ефект няма да има!!!!!!!!!!! Акнето е с микробиологична етиология и ако щете, карайте на фотосинтеза, но няма да уморите причинителя му!!!!!!!!Първоначално написано от SunSmile
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Подкрепям горното мнение.Шоколадът не влия на състоянието на кожата.
Така е - шоколадът не влия, но марципанът влияе![]()
Изяж 2 пакетчета вафли Ная и ще стане ясно, аджеба дали е от тва. Аз лично ако изям такова количество Ная може и оная ра'лта да ми се изприщи ;]
Пък в крайна сметка самонаблюдавайте се .. като ям еди какво си ми излизат пъпки, като не ям не ми излизатЛесно е.
А за козметика ще ви препоръчам един сапун iMEX - около десетина лева струва. Ползвам го само за лицето и ми държи месец даже и повече.
Вярно е, че акнето не се появява само заради неправилно хранене, но също е вярно и, че някои определени храни го влошават. До голяма степен зависи от това как твоето тяло ще приеме храните (пример с шоколада- на някои не им влияе, но при повечето хора предизвиква появата на повече пъпки). Не можеш и напълно да премахнеш акне със спирането на тази или онази храна, но можеш да намалиш количествата на храните иначе положението става бедствено. Такива храни са шоколада (както вече споменах) и мазните храни- чипс, майонеза и т.н. Всичко мазно е много вредно за кожата.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Абсолютно съм съгласна.За да докажа това, допреди 2 седмици не бях вкусвала шоколад в продължение на месец и пъпчици имаше, даже повече.Шоколадът не влияе.Митът е разбит.Първоначално написано от kalpazanka