.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 77
    Лека, мечо

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от CoB
    "Искам та пецам кат спукана тиква" ?

Повече от фен Аватара на Lysander
    Град
    горските шубраци
    Айде вече заспивай и тоя метален вибратор отзад си навирай

Цитирай Първоначално написано от HandballGirl
    моят беше достатъчно изчерпателен в тея ситуации "Да спиш в леген и да сънуваш мен."
    Добро е...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

знаете ли .... може би не всички ще ме разберат ... но няма нищо по хубаво от това човекът, който ти ИСТИНСКИ обичаш да се сети преди да заспи за теб и да ти прати смс дори да е само лека нощ ... това . .. пълни ти душата просто няма нещо което лично мен ме прави по щастлив .. така че няма нужда от поеми дори аз самият намерих тая тема защото исках да и пратя нещо миличко но когато си бръкнах в телефона и видях ... лека нощ слънчице лека нощ любов моя ... очите ми се напълниха от радост ... така че ... някой хора може би разбират а някой не...

Лека нощ зайчо обичам те ..

Цитирай Първоначално написано от thelostone
    Иска ми се да съм до теб, да заспя в ръцете ти и да се събудя от целувките ти...липсваш ми, лека нощ.
    +1
    When you asleep,I wanna be your dream.. {}

ами най добре ще е да не се налага да ти праща смс...а да е до тебе и да ти го каже личноо

Цитирай Първоначално написано от grenica_1_
    Цитирай Първоначално написано от sykrovishteto
    Чудя се ,мисля,пиша и изтривам,не мога да намеря думи с които да ти пожелая лека нощ.За нощ в която телата ни са разделени,а устните самотни и студени!
    .

tfa e mnogo qko
    +sssssssssssssssssssssssss

Цитирай Първоначално написано от zvQr_nO_s_ChAr
    Може и само многоточие... па той сам ще си съчини нещу от тия точки...
    nai dobroto re6enie

Цитирай Първоначално написано от reload88
    знаете ли .... може би не всички ще ме разберат ... но няма нищо по хубаво от това човекът, който ти ИСТИНСКИ обичаш да се сети преди да заспи за теб и да ти прати смс дори да е само лека нощ ... това . .. пълни ти душата просто няма нещо което лично мен ме прави по щастлив .. така че няма нужда от поеми дори аз самият намерих тая тема защото исках да и пратя нещо миличко но когато си бръкнах в телефона и видях ... лека нощ слънчице лека нощ любов моя ... очите ми се напълниха от радост ... така че ... някой хора може би разбират а някой не...
    Ужасно си прав..тези кратки думи те карат да си легнеш с УСМИВКА,изпълнен с живот и надежди

Мега фен Аватара на mynichka
    Аз се радвам просто на лека нощ, да знам - че преди да заспи се е сетил за мен. Обичам повече смс-и. Но винаги ми се обаждаше преди да заспи, винаги ме будеше, но въпреки това беше мило
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    "Лека и мека шуши,ще си лягаш ли ? :* Аз след малко заспивам,приятни сънища,не ми пиши смс по-добре да не харчиш парички .. обичкаш ме знам аз :* (hug) " хм .. прекалено са лични и сладки ама айде споделих 1 да не остана по-назад

перфектното смс-че за лека нощ е " Лека нощ ! Много те 0бичам "

Да спиш в кош и да сънуваш тухли за разкош.

Цитирай Първоначално написано от gLoRiOuS_aNGeL
    Искам да ти кажа нещо мнг важно..нещо,което трябва да знаеш: Липсваш ми и те Обичам мнг! Сладки сънища..

Една фр стресира гаджетата си с такива! Пробвай и ти..
    Ааа зависи много... 'щото съм пращала смс ""Трябва да ти кажа нещо важно... незнам как ще реагираш, но просто трябва да го кажа.. не мога да го държа повече в себе си.... съжалявам много, но ...... те обичам!" и получих Вълшебния отговор "А? Кво трябва да ми кажеш?"
    Love is just a piece of the puzzle, but without it it just ain't whole..

Цитирай Първоначално написано от ImmortalForever
    Лека, боклук!
    ААА т'ва ме кефии..

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от againstyou
    "Лека и мека шуши,ще си лягаш ли ? :* Аз след малко заспивам,приятни сънища,не ми пиши смс по-добре да не харчиш парички .. обичкаш ме знам аз :* (hug) " хм .. прекалено са лични и сладки ама айде споделих 1 да не остана по-назад
    Eй такива са сладурски, написани са от човека, а не са някви размазващо смешни и тъпи от нета... ако някой ми прати такова (от нета), ще се разхиля.

Погледни:луната бяла на небето е изгряла! Иска да ти каже тя:сладко спи до сутринта! Утре, както ти си знаеш, цели 2 села ще смаеш!
    Препускаш в ума ми цял ден:сега сигурно си уморен; затова си почини и сладко си поспи под завивка мека! ЛЕКА

Да бе момчета и момичета аз моето момиче и казвам сека вечер лека мека обичам те и да ме сънуваш то и е писнало :ДД

Smile

Emii az sum polu4avala mnogo takiva edin ot tqx e : Ot vsi4ki kotenca koito sega spinkat nai prekrasnoto 4ete tova za leka no6t! ;dD

оо слабата ми тема бая неща мога да ти кажа

1.Преди да заспиш,искам да ти кажа,че съм нямала и 1нощ откакто започнахме да си пишем без да съм си мислила за теб.ТИ си представата ми за съвършенство и може би не съм ти казвала,но съм влубена в теб.Влубена в очите ти,усмивката ти,в всичко.Правиш ме най-щастливата и никога не бих искала да те загубя : )

2.В твоите ръце,ми е най-добре.

3.Чудя се,мисля,пиша и изтривам,не мога да намеря думи,с които да ти пожелая лека нощ.За нощ,в която телата ни са разделени,а устните самотни и студени : ))))

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    Лека нощ, да ме сънуваш гола :*

Голям фен Аватара на slimbo
    "^" + Интересно и сладко е само 1-вия път после става банално и досадно

Wink Любовни смс

Ето и от мен малко любовни смс http://xn----gtbmbarcd7ao6g.com/любовни-смс/ Ти си по-хубава от нощен полъх, облечена в красотата на хиляди звезди.

Smile

eto neshto i ot men

Лека нощ и сладки сънища обич моя. Знам не съм до теб...но си представи, че завивките ти са моите ръце, които те прегръщат и топлят в тази мрачна нощ. А възглавницата ти- моите устни които всяка вечер те целуват преди да заспиш. Обичам те слънчице мое!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си