- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли ми помогнали, спешно е!(забременяване)
Zna4i iskam da popitam zashto nemoga da zabremeneq s moqt priqtel se prazni v men ve4e blizo 3 meseca i ne stava iskam da popitam dali babracite i bqloto te4enie imat neshto obshtoto shtot sam 4yvala 4e pri golqmo bqlo te4enie moje i da se nqmat deca molq ako nqkoi znae neshto da mi kajeblagodarq vi predvaritelno
т.7
H.
Извинявай на колко години си?
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Е как на колко почти 14. Мома за женитба.
Абе преди да правите бебе не е ли редно да отидеш на гинекологАко имаш някакво забоиляване или приятеля ти, можеш да го прехвърлиш на бебето... И зависи и на колко години си, трябва да ти се направят куп изследвания....
Поне аз така бих постъпила
17
i hodih na ginekolog i dvamata se izledvahme nqmam zabolqvaniq no mi kazaha 4e moje da e ot tova 4e stradam s babracite (imam pese4inki) i imam bqlo te4enie :S
Ти можеш ли да мислиш на 17 и дете.....първо завърши и тогава мислиПървоначално написано от lqlqllllq
![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Соске пищингяс ?!
тези песачинки така наречени се лекуват ако не знаеш....пий си антибиотиците....и не мисли за деца...Първоначално написано от lqlqllllq
te se lekuvat no vs doktori edno i sashto mi predpisvat i to voopshte ne pomaga samo bolko yspokoqvashti i nqkaf 4ai me4eshko grozde![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ми аз много бързо се оправих..от кой град си?
Момичето е решило, че иска да си има бебе...Тва си е неин избор..
Ето за бялото течение малко -Причините за бялото течение са изключително многобройни и разнообразни. Ще споменем някои от тях. Предразполагащи причини - Недостатъчна хормонална активност на яйчниците в предпубертетната възраст, климактериума и менопаузата, патологична яйчникова недостатъчност, бременност, раждане, аборти и др. (ето цялото http://kak-da.com/%D0%B1%D1%8F%D0%BB...%B8%D0%B5.html ) а тва е от един форум - Аз страдам от бяло течение от години ,тъикато имах камани в бъбреците и от там стана хронично като истина и ме хваща.Но намерих начина пиеш хомеопатични хапчета 2-3 дни земах стафисагрия и арсеникум албум.Зависимост от проблема беше и разреждането.
Колкото до тва,че искаш да забременееш - няма да ти казвам,
че отговорноста да гледаш и да се грижиш за дете е огромна и то в
твоята възраст....Но щом толкова много искаш да забременееш...се консултирай с гинеколог и той ще ти предпише някакви хормонални таблетки за да забременееш!
Ами по-добре е,че не може дазабременееш,все пак си само на 17 години,не смятам,че може да гледаш и възпиташ дете на тази възраст,съдейки по изразните ти средства и начина на формиране на въпросите.
Момиче,което няма сексуална култура не трябва да става майка!!!!!!![]()
Ми ти какво искаш от нас?Ходи на гинеколог,за да разбереш
![]()
Abe momiche ti dobre li si ...oshte si na 17 kvo bebe ..![]()
Направете си всички възможни изследвания и т.н. ама заедно.
Само един съвет.Още ти е рано за забременяване.Поради тези причини:
1.На 17 си значи си 11-12 клас
2.Предстоят ти матури след таз година или след другата
3.Ако забременееш сега,това ще повлияе на ученето,дипломата,матурите и няма да успееш да влезнеш в университет
4.Приятеля ти явно не е от най-умните щом иска да ти направи дете на тази възраст,явно не е тавряс.Вместо да те предпазва,той те проваля по този начин.
Пак повтарям това е съвет,ако искаш ме послушай,няма сгрешиш,но това е твоя преценка.
Ай късмет !!
www.hiphopBG.eu - Най-новият портал за хип-хоп музика!Там,можете да видите и своите песни.Как?Провери в КОНТАКТИ на сайта.
Има и 24/7 хипхоп радио !!! Enjoy & support !
за бъбреците пробвай с чай от босилек, по един литър на ден поне да пиеш, след седмица ще се е пооблекчило значително!
За бялото течение отиди на гинеколог да те прегледа и да ти предпише някфи глобули, за да го махнеш... може да имаш инфекция... Нека и приятеля ти да се прегледа, да не си препредавате чудуту пак....Чак тогава мисли за бебе ако толкова искаш, макар че и според мен планувано бебе на тази възраст... все тая, ти си решаваш...
Мини на ехограф, може да имаш проблем я с яйчниците, я да са ти запушени тръбите и да не достигат яйцеклетките... просто ПАК се изследвай... и приятеля ти да се изследва за стерилитет!
1.otidi na ginekolog
2.da ne stane taka,4e vzeme6 ta zabremenee6,posle izvednuj se osuznae6 kakvo vur6i6 i ot 6ube re6i6 da napravi6 abort?! Za6toto na men momi4e,koeto ima zdravosloven problem i ne otiva pri ginekolog,a pi6e v forum ne mi izglejda mnogo seriozno i otgovorno...
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
дете да роди дете...както и да е,няма да те храня,достатъчно ще получиш..иди на лекар
гледай си училището-не се обричай сама!
юПървоначално написано от lqlqllllq
На 17 и искаш вече дете ?![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Mecho grozde. Ne mecheshko grozne.Първоначално написано от lqlqllllq
Ти учиш ли все още или работиш - макар и на 17?
Първоначално написано от StayFly
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()