- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Издънката на Вирджиния рекордс...
Песента на Тома...Герой..
КРАДЕНА Е !
повечето НЕ го очаквахте нали?
КАЗВАТ изберете оригинала ! аз го избирамЕТО ГО - http://vbox7.com/play:1c6425e1
неееее....пак ли бее, тия наште не се спряха, ебати.... а на мен ми харесваше и нищо чудно явно![]()
ОМГ Пак лиМен не ме кефи, ужасна е
![]()
Някъде бях чел,че Thornley са се съгласили специално за него,да направи тая песничка...
Не е важно кой съм и от къде идвам,важно е какъв съм и на къде отивам...
I believe the only thing we have to fear is the Fear itself...
Мъж съм бе...тъп народТова,че ника ми завършва на `а` нищо не значи...
Абе, има толкова теми, в които се обсъжда това...![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Купени, не купени, все ми е тая.
За мен това е подигравка с една от любимите ми песни на една от любимите ми групи. Яд ме е, че трябваше да стане това, за да чуе някой за Торнли и тук.
И се извинявам, но като видя такава тема не мога да се сдържа. Иначе вярно, че вече станаха много.![]()
Your pseudo sunshine I don't need.
То и в чалгата е същата работа...
Ми аз затова този албум не бих си го и изтеглил![]()
А и оригиналът ми допада, и то доста. В сравнение, на Тома клипа като го видя по тв-то сменям канала![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Въпросът не е в правата, той така може да кове хит след хит...толкова ли няма кой да му направи поне дебютната песен да си е негова?
Ако си е купил правата на виждам никакъв проблем.
Може пък точно това да е целял, сега всички ще обръщат повече внимание на песента, колкото ако беше някоя друга и по друг начин изпълнена.. Хах
Мен клипа на Тома много ме кефи и песента е хубава... ама все пак сме България, няма как да не го напсуваме![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
who cares?
да го духа мазният тома, който само крещи и позьорства - уби се с тъпия си метъл и рок (не че стиловете се тъпи, ама му се изприщи езика за тях да говори), уби се да показва \m/
защо не се зарови някъде
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Се ми е тая, не съм слушала песента, а и тоя ме нерви
nicolepcd
не ми пука, че имало оригинал в крайна сметка добре, че беше Тома за да се чуе, че има таква група(онзи която изпълнява оригинала)![]()
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
^Ще се обиждаме ли? Защото това изглежда сякаш 'не са достатъчно добри, за това не са ги чували'. Това, че ти не си знаела за Торнли не значи, че никой не е знаел за тях.
Или просто казано 'добре че е еди-кой си, че оригиналния никой не го е чувал' мнения са грозни, за който и певец/група да става въпрос.
Your pseudo sunshine I don't need.
НЕ Е КРАДЕНА !![]()
![]()
![]()
Правата за песента са откупени !![]()
Memories, sharp as daggers, pierce into the flesh of today...
ааааааа никъде не съм писала, че Торнели не били достатъчно добри, но сред повечето хора е така, те научават за групата, точно кагато се оказа, че песента Герой е кавър, никъде абсолютно никъде преди не съм чувала да говорят за тях и това не е само при мен в една друга тема го имаПървоначално написано от BlackaTBW
![]()
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
Уффф, кой пък ви каза, че е крадена?! Кавър е, и то доста добър. А как беше с онази песен на Невена - "Жестока", нали пак имаше някакви откупени права? Или не помня вече?... Както и да е, поне групата "Торнли" стана известна.
Ми тя не е крадена а просто са откупени правата.Аз лично харесвам песни които са създадени от самия изпълнител и си остават негови завинаги,но за жалост вече останаха много малко хора които имат този талант или имат желание да го развиват.Това са моите препочитания ... Лично мнение просто иначе нищо против за Тома![]()
и кво като е кавър...омгг..правата са си откупени..какъв е проблема..нали песента е изпълнена добре ..!!! нямате какво да правите и решихте да пускате анти теми против хората,които се опитват да направят качествена музика..
Did you ever hear what I told you? Did you ever read what I wrote you?!
Тома е на светлинни години от Thornley.Мъчи си се то момчето,но нещо работата не става.Много е задръстен и просто много е зле.