- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мастурбиране (към момичетата)
Ами чесно казано не.....и секс не правя когато съм в цикъл - гнусно е![]()
Бившата fear.com
Правилата са за останалите!!!
Просто плувай,просто плувай,просто плувай, плувай, плувай..........
всеки ден все по уникални теми......
ACϟDC
бухахаха ... не ги знам , може да мастурбират , ама мисля че е гнусно от мъжката страна погледнато.![]()
И аз съм момче ама мога да кажа че съм 80 % сигурен че не.Казвали са ми приятелки.![]()
^^ виж резултатите от анкетата и после си прави такива изводи![]()
Не естествено..и не мога да повярвам... че повечето отговарят с Да![]()
Баа братле брутален си. .как ще си бъркаме докато. .ни тече кръв омг. .гадуст........Първоначално написано от fashion4etyy
![]()
Страшна тема.Аз лично не.
виж анкетатаПървоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
малее ма как ще се възмущавате че някой го прави бе"Не естествено..и не мога да повярвам... че повечето отговарят с Да Shocked"
доста консервативно мислене. на колко години си.
Не вярвам резултатите да са верни, тъй като всички могат да гласуват и си праят таш*к с анккетатаПървоначално написано от jeni92_abc
Разбира се,че не ... Това е адски гнусно и гадно![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
опааа извинявам се на бясната не прочетох (в цикъл)![]()
IL IL IL DOBRE BE KAK MOJI DA IMA TOLKOVA DA NE VI LI E GADNO TAKOA NQKFO! AZ li4no neee p1k i mi zvu4i i dosta ne higieni4no de da znam . 5/8 dni moji da se izdarji be masturbirane vse pak![]()
{} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3
Мисля че в първите два дена никоя не би правила такива гнусни неща
може някои да са го помислили за стимулация на клитора,а не за бъркане вътре...както повечето се изразихте![]()
Руса кукличка
една моя бивша приятелка изпитваше по голямо удоволствие от маструбирането когато е в цикъл
ЛЕЛЕ :о:о УНИКАЛНИ ТЕМИ ПРОСТО![]()
Моля Ви пишете на родния ни език!
аааааааааа...о копеле не ест...ако тва да си сложиш тампона се брои за масурбиране
всички се правят на монахини...якооооууу