- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мастурбиране (към момичетата)
Да,даже и секс съм правила тогава,ама не бих повторила никога повече.![]()
offline forever!
Що за глупости. Разбира се, че е възможно. Правил съм многократно секс с жена в цикъл. Правил съм и френска любов. Просто момичето ползва тампони. Толкова е чисто, че дори не се разбира, че е в цикъл. Виж ако е с превръзки работата е като в кланица.
Случвало ми се е. Не е задължително да си бъркате някъде с нещо за да получите оргазъм![]()
Не, макар че по това време имам доста желание за секс.Един път приятелят ми ми вкара пръстче, но не съм очаквала, че някой ще направи такова нещо.Мислих, че момчетата ще ги е гнус и то много.Аз се дърпах дърпах, но накрая се уморих и се оставих.Иначе секс в цикъл съм правила ама последният ден като е 1-2 капки
![]()
+1 достатъчно е да стимулираш клитора за да го получишПървоначално написано от slun4ice
хахах не ... все някак издържам 5-6 дни, да не говорим, че поначало не го правя кой знае колко често ... ама се каня да почна![]()
![]()
![]()
\Първоначално написано от x3eme
/
Първоначално написано от angellove
Ми не обаче просто обожавам секса след цикъла - супер мн време си чакал и ти е мн готино такова.
I`m surrounded by liars everywhere I turn...
I`m surrounded by imposters everywhere I turn...
I`m surrounded by identity crisis everywhere I turn...
I don`t want to be anything other than me....
Толкова ли не си поддържате личната хигиена, че чак ви е гнусно? Аз го правя. И, понеже не правя секс тогава, съм разгонена като котка през размножителния период. Да живеят батерийките АА!Първоначално написано от therichbitch
![]()
Винаги маструбирам!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
2& от българското население мрази чалга(или слуша,но се крие) 98% я харесват!Ако и ти я харесваш сложи това в профила си!!!
Не е гнусно...
Не се ли миете там отдолу
Някой път след баня може и ми е кеф...
Не виждам защо след като момчетата го правят,да не го правим и ние.
Плюс тва е добре за всяко момиче да си намери G-точката![]()
И какво му е толкова гнусното и гаднотоПървоначално написано от therichbitch
Аз съм го правила
![]()
Не е гнусно...
Не се ли миете там отдолу
Някой път след баня може и ми е кеф...
Не виждам защо след като момчетата го правят,да не го правим и ние.
Плюс тва е добре за всяко момиче да си намери G-точката![]()
Момчета, разкрити сте! И вие мастурбирате по време на цикъл. Не ви е срам...Първоначално написано от magitypz
![]()
хахаа имах предвид не в цикъл,а попринцип![]()
![]()
![]()
ох ,мани![]()
Не. Нищо няма да ми стане ако изчакам още 2-3 дни.
За хубавите неща трябва време, докато прекрасните се случват внезапно!
P.S. Момиче съм
http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1044839 - BANNED
хахаа имах предвид не в цикъл,а попринцип![]()
![]()
![]()
ох ,мани![]()
Пропускам ги тия дни...Нещо не ми се нрави особено много по тва време мастурбацията.
There's only two types of people in the world:
the ones that entertain and the ones that observe.
Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
Dont like the backseat-gotta be first!
Като гледам анкетата и отговорите нещо не съвпадане си признават щото ги е срам. приятелката ми го прай точно тогава и казва че е мн възбудена и не издържа
![]()
![]()
Еми .. то не става въпрос само за бъркане .. Става въпрос са стимулиране на клитора примерно..![]()
е тва е вярноПървоначално написано от PreciousDiamond
не съм мастурбирала повреме на цикъл.първо гнусно е и второ никога не съм имала желание когато съм неразположена!!!
Първоначално написано от slun4ice
да...именно за това отговарям - да,правя го.Просто по друг начин.