- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бразилска кола маска
Здравейте, бих искала да знам как се прави бразилска кола маска в домашни условия? Благодаря предварително.![]()
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!
знам че се смесва лимонтозо и захар и се претапя на горещ котлон в подходящ съд..пробвах веднаж ама тряя ти кажа,че е важно по колко слагаш и от двете иначе доста време не растът косми :P
Живота е прекалено кратък...така че му се радвай докато си жив
да и аз искам да знам повечедали е ефикасно?
еми трудно се прави сместа не съм сигорна дали беше по равното и от захарта и от лимонтозото или имаше повече захар ама има ефект обаче не тряя да се ползва изтинала,а още докато е гореща(да ти понася кожата) м само тва знам![]()
Живота е прекалено кратък...така че му се радвай докато си жив
Някои хора го наричат захаросване, други рецепта за домашна кола маска..пропорцията е една и съща но мисля, че имаше и една с.л. вода и брашно (не съм сигурна)![]()
Аз си мислех, че бразилската кола маска е, когато махат абсолютно всички косми.
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
Първоначално написано от TasteOfSin
И аз също.И доколкото знам си е и така....
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Хаха,бразилстката кола маска е "прическа"...Когато всичко е махнато,но с оставена една линия/
А така.Първоначално написано от Liar
А това си е рецепта за сместа кола маска.
Saatana vittu perkele hate crew!
Тъкмо помислих, че нещо на мен ми има. Захар и не знам още какво беше. Викам си каква е тая специална нова бразилска кола маска![]()