- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- И отново насилие сред децата...
http://vbox7.com/play:4cf0f299
![]()
![]()
![]()
Отново проява на агресия сред подрастващите... Боже, какво им става на тия деца ?! 0_o Откъде се поражда тази злоба у тях? Защо полицията не прави нищо по въпроса? Защо изобщо след побоят над репортера на БТВ въпросните дискотеки Амор и Дабъл Вижън продължават да функционират като детски ? Какво още трябва да стане, за да се вземат нужните мерки ? 0_o
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Няма да има никакви последствия...Няма смисъл дори да коментираме. Ужасно е че се случва непрекъснато, обаче!
нямам коментар !!!
баси малките копелета, да отидеш на дискотека за да се биеш... ТРЯВА ДА СИ ХИИПЕР УМЕН!
бтв тфа момче даже не се е заяждало... верно кфо им става на сички?
![]()
![]()
![]()
![]()
горкото момченценце..
то е толкова невинно и безобидно...а лошите батковци го бият...
няма справедливост в тая държава, ей!!![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
ma6inariq ne6to deto traka 4uka i ne sa znai kvo 6te stane ei tva ma razbi
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Кога ги затворят тия дискотеки - все ще е късно.
Нека се бият и да ги пребиват тия келеши, да им дойде акъл в главата (ако е възможно, щото, като ги гледам кви са не виждам как може да има положителна промяна в мислене, поведение и тн.)
България...какво да ти кажа...![]()
Добре, че си едно нищо и мнението ти няма никаква тежест. Тогава щеше да е мноооого по - зле!Първоначално написано от global
Тъпата ДЕМОКРАЦИЯ ни направи такива,единственото нещо,което толкова много мразя в момента е демокрацията,тя е хубаво нещо,но не за мисленето на българския народ.
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Докато не се приеме ДОИП така ще е!
ДОИП ДОИП
![]()
Grumpy old madman
Така е, докато не се приеме ДОИП, ще има озонови дупки и минусови температури, ако се приеме- всичко ще цъфне и върже, даже и налъмите и те![]()
Абе защо повечето тука сте такива непукисти бе? Не разбирам за кво му се смеете и го иронизирате. Да, честно казано малко ми пука, писна ми само такива теми да чета и да гледам негативни клипове, ама не се озлобявам срещу момчето.. Горкото момче ПЪК! Гадно е така - изяло е сериозен бой и няма да може да преследва мечтата си..Какво по-лошо от това? "Нереализирано футболистче".. Ами нереализиран е заради тъпаците, дето са го пребили като куче... На всичкото отгоре не излгежда някакъв отворен дето си е търсил боя. Смятайте как са го пребили щом не си спомня...
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Кога съм изразявала мнение,че съм против демокрацията друг път??Това ми е първия пост,с който изказвам мнение относно нея.Първоначално написано от neocide
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
А тоя гл. инсп. Бойко Митев кооолко е муден не е истина. То ако всичките му колеги са като него нищо чудно, че не са реагирали, когато е трябвало, а само 'помогнали' като предложили да викнат линейка.![]()
Явно си бил тоталния аутсайдер в училище. Редовно бит и подиграван, защото е тотално задръстен и за нищо не ставаш. Е това с пълна сила важи и днес.Първоначално написано от global
Grumpy old madman
Мразя го скапания амор! И дабъл вижън също!
Интересно ми е също пича кво прави там, след като знае и дори се е срещал преди с простотиите, които стават там?
Лошото е, че това си е манталитет и не се изкоренява лесно, даже е почти невъзможно с оглед на ситуацията откъм управление в момента..
Да не се оплаква тогава. На бая места е така, май..Първоначално написано от global
Хах! Не аз си приказвам голи приказки. Помисли си пак!Първоначално написано от global
Супер са жалки момчетата/ мъжете, които се бият 20 срещу един. Ако са наистина силни, няма да се правят на герои само докато са с приятелите си. То и аз да тръгна да бия някой с подкрепата на 20 момичета, сигурно ще го пребия![]()
А е много кофти това с момчето наистина. Но не вярвам без причина да са тръгнали да го бият 20 човека, но все пак е жалко.
Трябва да затворят такива чалгарски дупки. Явно никой не ходи там само за забавление. Ходят, за да се напият, сбият или просто да гледат лошо![]()
Причина има. Друг е въпроса, че това момче може да не им е отговаряло на убидите, да ги е погледнало в очите (как смее?!) или просто да се е обърнало да си ходи. По думите му разбрах, че е бил извън скапаната дискотека.
Ако бяха еднократни проблеми нямаше да говориш така.Първоначално написано от global
Както и да е. Я иди на една деЦкотека, да ти налеят малко акъл в галвата аморците.
Grumpy old madman