.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 63
    Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~

И отново насилие сред децата...

http://vbox7.com/play:4cf0f299

Отново проява на агресия сред подрастващите... Боже, какво им става на тия деца ?! 0_o Откъде се поражда тази злоба у тях? Защо полицията не прави нищо по въпроса? Защо изобщо след побоят над репортера на БТВ въпросните дискотеки Амор и Дабъл Вижън продължават да функционират като детски ? Какво още трябва да стане, за да се вземат нужните мерки ? 0_o
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Няма да има никакви последствия...Няма смисъл дори да коментираме. Ужасно е че се случва непрекъснато, обаче!

нямам коментар !!! баси малките копелета, да отидеш на дискотека за да се биеш... ТРЯВА ДА СИ ХИИПЕР УМЕН! бтв тфа момче даже не се е заяждало... верно кфо им става на сички?

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    горкото момченценце..
    то е толкова невинно и безобидно...а лошите батковци го бият...
    няма справедливост в тая държава, ей!!
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    ma6inariq ne6to deto traka 4uka i ne sa znai kvo 6te stane ei tva ma razbi
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Кога ги затворят тия дискотеки - все ще е късно.
    Нека се бият и да ги пребиват тия келеши, да им дойде акъл в главата (ако е възможно, щото, като ги гледам кви са не виждам как може да има положителна промяна в мислене, поведение и тн.)

на подписа ми е...
    we give it all.

Мега фен
    България...какво да ти кажа...

Втора като България НЯМА!

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от global
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    гледам го в момента...

Не виждам нищо фрапантно..
    Само, където тъпака пред камера каза, че ще има вендета... тъпак, нереализирано футболистче...
    Така и трябва да има отмъщение. Аз лично съм за отряди, които да пребиват биещите. Опасността е само след това тези наказващи да не станат същите като тези, които бият.
    Добре, че си едно нищо и мнението ти няма никаква тежест. Тогава щеше да е мноооого по - зле!

Супер фен
    Град
    Своге
    Тъпата ДЕМОКРАЦИЯ ни направи такива,единственото нещо,което толкова много мразя в момента е демокрацията,тя е хубаво нещо,но не за мисленето на българския народ.
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Докато не се приеме ДОИП така ще е!

ДОИП ДОИП

Grumpy old madman

Така е, докато не се приеме ДОИП, ще има озонови дупки и минусови температури, ако се приеме- всичко ще цъфне и върже, даже и налъмите и те

Абе защо повечето тука сте такива непукисти бе? Не разбирам за кво му се смеете и го иронизирате. Да, честно казано малко ми пука, писна ми само такива теми да чета и да гледам негативни клипове, ама не се озлобявам срещу момчето.. Горкото момче ПЪК! Гадно е така - изяло е сериозен бой и няма да може да преследва мечтата си.. Какво по-лошо от това? "Нереализирано футболистче".. Ами нереализиран е заради тъпаците, дето са го пребили като куче... На всичкото отгоре не излгежда някакъв отворен дето си е търсил боя. Смятайте как са го пребили щом не си спомня...
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен
    Град
    Своге
    Цитирай Първоначално написано от neocide
    дискотека АМОР некви гейове се сбили заради туба гланц, ооо, апокалипсис

вадете кърпичките... фрапантно... ужасно...

лив флауър, не спря и ти с тая демокрация.. ква алтернатива имаш?
    Кога съм изразявала мнение,че съм против демокрацията друг път??Това ми е първия пост,с който изказвам мнение относно нея.
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    А тоя гл. инсп. Бойко Митев кооолко е муден не е истина. То ако всичките му колеги са като него нищо чудно, че не са реагирали, когато е трябвало, а само 'помогнали' като предложили да викнат линейка.

Аз обаче ще отмъстя на всички, които като дете са упражнявали насилие върху мен. Ще бъда суров.
    Явно си бил тоталния аутсайдер в училище. Редовно бит и подиграван, защото е тотално задръстен и за нищо не ставаш. Е това с пълна сила важи и днес.
    Grumpy old madman

ДОИП ! ДОИП ! ДОИП !

we give it all.

Мразя го скапания амор! И дабъл вижън също!
    Интересно ми е също пича кво прави там, след като знае и дори се е срещал преди с простотиите, които стават там?
    Лошото е, че това си е манталитет и не се изкоренява лесно, даже е почти невъзможно с оглед на ситуацията откъм управление в момента..

Цитирай Първоначално написано от LizZz
    Мразя го скапания амор! И дабъл вижън също!
    Интересно ми е също пича кво прави там, след като знае и дори се е срещал преди с простотиите, които стават там?
    Нали компанията ходи там - той къде ще ходи сам - от колектива ли ще се цепи? И не е ли навсякъде така?
    Да не се оплаква тогава. На бая места е така, май..

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Добре, че си едно нищо и мнението ти няма никаква тежест. Тогава щеше да е мноооого по - зле!
    Айде да не прехвърляш собствените си проблеми върху мен. Това, което написа, се отнася за теб.
    Хах! Не аз си приказвам голи приказки. Помисли си пак!

Супер фен
    Град
    в килера
    Супер са жалки момчетата/ мъжете, които се бият 20 срещу един. Ако са наистина силни, няма да се правят на герои само докато са с приятелите си. То и аз да тръгна да бия някой с подкрепата на 20 момичета, сигурно ще го пребия
    А е много кофти това с момчето наистина. Но не вярвам без причина да са тръгнали да го бият 20 човека, но все пак е жалко.
    Трябва да затворят такива чалгарски дупки. Явно никой не ходи там само за забавление. Ходят, за да се напият, сбият или просто да гледат лошо

Причина има. Друг е въпроса, че това момче може да не им е отговаряло на убидите, да ги е погледнало в очите (как смее?!) или просто да се е обърнало да си ходи. По думите му разбрах, че е бил извън скапаната дискотека.

Не. Имал съм еднократни проблеми, което се случва винаги. Не съм наблягал на физическата си подготовка, защото не обичам усилието и наблягах на друго, за да може днес да съм измислил ДОИП. А виновните ще бъдат наказани след като приемем ДОИП. Търсиш си с какво да се заядеш понеже аргументите ти не издържат в другите теми. Две години тренирах бойно изкуство при треньор Слави Бинев. А тия, които се мислеха за много силни, като разбраха, че ги бия на канадска борба, се отказаха да ме закачат. Никога не съм бил, но ще бия и то много!
    Ако бяха еднократни проблеми нямаше да говориш така.

Както и да е. Я иди на една деЦкотека, да ти налеят малко акъл в галвата аморците.
    Grumpy old madman

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си