.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 63
    Голям фен
    Той си е стоял така,пък те са го пребили?! Да бе...
    Причина има 100% и както смее да каже по телевизията че ще си отмъстява,че няма да бие той,а други ще бият,така е имал смелостта и на тях нещо да им каже.Кой знае,може и да е направил и той нещо?! Ама разбира се че няма да си признае по телевизията,че не е доброто,безпричинно пребито момченце.
    Като знаеш какви са рисковете и не ти харесва-не ходиш там,нали?!

edit: Това става всяка седмица,просто никой не обръща внимание.Има и къде,къде по сериозни случаи.

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от global
    Що бе, по мое време имаше един номер, върви си групата биячи и спира някой случайно и му иска огънче. Оттам нататък е ясно. Някой може да обясни по-подробно.
    Теб така ли те биеха?

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от global
    Що бе, по мое време имаше един номер, върви си групата биячи и спира някой случайно и му иска огънче. Оттам нататък е ясно. Някой може да обясни по-подробно.
    Тва(ако все още се случва) не се ли случва по улиците?!
    Как може някой да те изкара извън дискотеката за огънче?

+Тва аз съм чувала,че тоя номер с огънчето не е с цел просто да те ступат,ами е нещо като "стратегия" за кражба.

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Цитирай Първоначално написано от 6emet4e
    Той си е стоял така,пък те са го пребили?! Да бе...
    Причина има 100% и както смее да каже по телевизията че ще си отмъстява,че няма да бие той,а други ще бият,така е имал смелостта и на тях нещо да им каже.Кой знае,може и да е направил и той нещо?! Ама разбира се че няма да си признае по телевизията,че не е доброто,безпричинно пребито момченце.
    Като знаеш какви са рисковете и не ти харесва-не ходиш там,нали?!

edit: Това става всяка седмица,просто никой не обръща внимание.Има и къде,къде по сериозни случаи.

Точно това е лошото...че се случва всяка седмица, но на никой не му прави впечатление Всеки е на принципа "Децата се бият ама кво ми пука бе нали не бият мене нека се трепат"... Келеши били, ами такива са наистина и за това вина носят и родителите, но в крайна сметка какво може да се очаква от едни 14-15-16 годишни лапета ? /сори ако някой се засегне ама си е баш така.../ Те са си баш в такава възраст, в която са най-уязвими към всичко и поради тая причина според мен трябва да има хора, които да мислят трезво и да отговарят за тяхната безопасност... И това, което се казва в клипчето за охраната е напълно вярно. Преди 2-3 години и аз ходех в Амор и знам за какво става дума, как всяка Събота имаше сеир Амор vs Дабъл Вижън и как на 2 метра от входа на дискотеката дечурлигата се бият, а охраната седи и гледа безучастно... Ма то на това съм ставала свидетелка не само там, а почти пред всяка дискотека, която съм посещавала...

Темата за детското насилие наистина стана доста банална, но трябва да се говори, трябва да се обсъжда и рови докато не се вземат някакви мерки...защото днеска е пребит тоя 16 годишен келеш - утре пребития келеш ше е твоето дете...
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Град
    L.A. \ Moscow
    еми и на мен ми е в плановете да разбия чутурата на 1 ама... кой му пука
    Raise your fist!

Момчето е бил яко отворен е надявам се след тоя тупаник да се осъзнае.....или не нали няма той да бие. Всички тия дискотеки са за тва пиеш биеш е**ш.Като има келеши да се правят на интересни нека си ходят,нека ядът тупаници и така.

Град
    L.A. \ Moscow
    Цитирай Първоначално написано от malone
    Момчето е бил яко отворен е надявам се след тоя тупаник да се осъзнае.....или не нали няма той да бие. Всички тия дискотеки са за тва пиеш биеш е**ш.Като има келеши да се правят на интересни нека си ходят,нека ядът тупаници и така.
    datZ right
    Raise your fist!

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Абе че е тшк тшк е ама на 16 год детска дискотека от 5 до 7 wtf?
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

hottie
    Guest
    Побиват ме тръпки вече от толкова много агресия... навсякъде братче...физическа, вербална. Залива ни.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Хмм според мен, тоя пич дето го даваха по телевизията се е отварял..
    Сигурно се е напил, направил се е на някой в дискотеката, излезнал е вънка да се направи на "мъж" и са го ступали яко..
    Нз защо аз, като не се правя на никой си нямам проблеми? + нали ако знам,че ще ме бият изобщо няма да напусна дискотеката...
    Полицията ги е страх според мен, може да са на 15-16 години, ама като са 20 пияни.. нормално да те ступат..
    На охраната не им пука, те са просто хора, които работят там и биха се намесили само ако има проблем в самата дискотека, точно тука е грешката на "горкото момче", че е излезнал вънка.. ама сигурно е бил яко във филма да "ступа някой"

Отделен е въпроса, че органите на реда за никав х'й не стават..
    Законите не се спазват ( продажбата на алкохол, всеки гледа да направи +10 лева оборот, кво го боли за другите )
    И не на последно място.. изкривената представа как да си "коол" на гадните пубери :S
    The Spark

Супер фен
    Град
    Своге
    Опази боже от ДОИП!
    Глобале,гаден живот си имал,чак ми стана некво жално....
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Казваш нещо ще се промени ако властта се смени и си прав, ама замисляш ли се дали това нещо ще е достатъчно? И кой си мислиш, че ще е Месия, който ще дойде и с поредица от вълшебства ще оправи страната? То се изредиха почти всички възможни партии във властта и почти нищо, ти все едно кой знае кой ще дойде на власт...

Аз съм на мнение, че трябва да се сформира гвардията.
    Войни на Тангра

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    нищо ново

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    тва там е сека седмица така бе,кво ни занимават с тия.

който отива там знае за какво отива - момчетата да се бият,момичетата да си хванат гадже + да се наебат. щом си отишъл там,знаеш за какво си там и немаш оправдание каквото и да стане. това е истината,всичко друго са празни приказки.

амор и дв нямат нищо общо с "дискотека". неслучайно тия,които им се ходи на дискотека след амор и дв отиват някъде по студентски вече на дискотека... в амор и в дв са за друго,обясних какво...
    to4no taka tva ne sa diskoteki tva sa folk clubove
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Град
    In your pink dreams.. :]
    [quote="Raybeez"]Просто никой не напада друг човек, ей така без причина...

Тва абсолютно не е вярно ..

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Мизерия, е тва е по-тея пропаднали дупки, които някои наричат дискотеки...
    Кофти е за момчето, че така са го прибили, но наистина с каква цел е отишъл там/ забавлението го изключвам като фактор, немислимо е да съществува такова, ако са заобиколен от подобни пропаднали идиоти като "аморците"...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен
    Град
    София
    Както казаха b0Nb0n и SofiaRegularCunt това не е нищо ново и не става само по детските и не само в София.

Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    обоснови се
    Случвало ми се е да се опитват да ми правят проблем в подобна дупка само, защото съм "нова". След като видяха с кой съм си седнаха на гъза набързо. При следващия опит да се заядат с приятелките ми, бяха понабити. Има си хора, които просто не могат да си оправят проблемите и решават да скапят вечерта и на някой друг. Има достатъчно тъпи хора за всичко. Обаче не мисля, че по улицата някой ш' те пребие 'щот не си му симпатичен.

Не знам колко от вас са излизали след 12 по центърО, ама тогава се появяват сякви хора, дееба Особено в петък и събота можеш да си заядеш боя за нищо. Най-цирк е когато всички са пияни и няма никой трезвен, който да реши нещата с думи и директно се почва мелето.

Мега фен Аватара на SunSmile
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Хмм според мен, тоя пич дето го даваха по телевизията се е отварял..
    Сигурно се е напил, направил се е на някой в дискотеката, излезнал е вънка да се направи на "мъж" и са го ступали яко..
    Нз защо аз, като не се правя на никой си нямам проблеми? + нали ако знам,че ще ме бият изобщо няма да напусна дискотеката...
    Полицията ги е страх според мен, може да са на 15-16 години, ама като са 20 пияни.. нормално да те ступат..
    На охраната не им пука, те са просто хора, които работят там и биха се намесили само ако има проблем в самата дискотека, точно тука е грешката на "горкото момче", че е излезнал вънка.. ама сигурно е бил яко във филма да "ступа някой"

Отделен е въпроса, че органите на реда за никав х'й не стават..
    Законите не се спазват ( продажбата на алкохол, всеки гледа да направи +10 лева оборот, кво го боли за другите )
    И не на последно място.. изкривената представа как да си "коол" на гадните пубери :S
    +
    И как той ще го отнесе най - много, ако не е бил виновен? Малко ми е странно... Сигурно се е направил на гъзар да защитава приятеля си, та го е отнесъл и той... Абе тва трябва да се решава първо по - цивилизовано. излизат сичките, ама първо приятеля му и другия да се разберат с думи, като не става и почнат да се бият тогава да се намесват и другите....
    Аз съм ставала свидетелка на бой пред вратата на даскалото вътре в двора. Биеха се един от долния клас, тогава 9-ти и един от моя клас (10-ти)... излизат навънка. Оня си води 3-4 приятели и нашия и той, ама 5-6 мом4ета пове4е. излизат и почват да се разбират само двамата, които "делят" нещо си... хващат да се бият, обаче другите си седят и гледат, никой не се спуска да направи нищо. Ако едните приятели се намешат тогава се мешат и другите и става мелето. биха се кво се биха... Накрая единия беше над другия удари му няколко =мрука в главата, лицето, един в окото... и се "биха". После на тоя нашия му беше синьо окото, пък се отваряше и се правеше на важен. 'ооо къв е па тоя заек' а у... Ама накрая отнесе тупаника!
    Та... входа на даскалото е с големи врати със стъкла от горе до долу с алуминиева дограма. Вътре прислужничките си стоят и си гледат, чуители... никой нищо... Обаждаме се в полицията още по време на боя, щото тоя малкия имаше пергел в джоба... те ония ни питат "Сериозно ли е?; да си кажем на директорката; да викнем учителки; Ако се базикаме ще има последствия, че знаят номера..." И нищо... Класните СЛЕД боя им мъмреха нещо... то същата работа....
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от babity
    обоснови се
    Случвало ми се е да се опитват да ми правят проблем в подобна дупка само, защото съм "нова". След като видяха с кой съм си седнаха на гъза набързо. При следващия опит да се заядат с приятелките ми, бяха понабити. Има си хора, които просто не могат да си оправят проблемите и решават да скапят вечерта и на някой друг. Има достатъчно тъпи хора за всичко. Обаче не мисля, че по улицата някой ш' те пребие 'щот не си му симпатичен.
    Ти да не си Чък Норис

Цитирай Първоначално написано от psychopath
    Цитирай Първоначално написано от babity
    обоснови се
    Ти да не си Чък Норис
    100%

Мега фен Аватара на SunSmile
    Абе като има такива, които да с еправят на важни и да преговарят така ще е... Аз лично бях заплашила, че ще набия един. Той 3 пъти колкото мен широк, малко по-нисък, обаче много устат бе. Казвах му да спре да ми праи изре4ения, предупреждавах, намеша се в предупрежденията едно момче, ама той много знае. Мисли си, че съм момиче и няма да го бия... Пак го заплашвах и то доста сериозно, приятеля ми.. и ти да видиш чудо - спря! ... Иначе ме плаши с тоя и оня... А те ми приятели. Плаши ме с некви на по 20-30 години.... аз момиче Мене не ме е страх от такива!
    Мене щяха да ме бият и в една дискотека. едно момиче, известна здравенячка, учеше в спортно училище в един град... И няква и казала, че съм я нарекла "к**ва". отиваме ние групичка на дискотека (тогава още ходехме на детска 17-20-21 часа) и още нямаше мн хора. Идва тая с 1 година по - голяма, гледа ме лошо, идва при мене, почна нещо д ами говори и посяга да ме удря вече. тогава се намеси една приятелка, обаче оная сама здрава такава надута... Бута ни, паднахме ние, обаче ставаме пък д ани бие.. Почвам аз да и обясняам, да я питам кво е станало... намеси се приятелката ми.. и таз така здрава, надъхана й вика "Ооо, майка ти ми е била учителка не искам да се бием" И тогава нещо се разбрахме, че не я знам и че не съм казвала такива неща... Се едно ме грее мене кво с кой прави И така... Никой не се е намесил нито от дискотеката, нито от неините приятели. Само ние двете и моята приятелка... За което и до ден днешен съм и благодарна, щото тя оная не пита кво си казвал, кво що.. идва и почва с боя, което е признак з аслабост (мствена слабост)

Ставала съм свидетелка на бой по панира пред едно кафе, а полицаите стоят отсреща на главната улица. Чакаха да се скарат и да почнат да се бият и тръгнаха да идват. Ония спряха да се бият ти ги огледаха искаха им личните карти... един от свидетелите няма 18 - прибраха го. И си тръгнаха да влизат в кафето за проверка.. без изобщо да кажат нищо на тия, дето почнаха да се трепат навън...

Миналия уикенд пред нашта дискотека на нощната отвън пак е имало някакъв бой, че на сутринта имаше локва кръв пред дискотеката на главната улица...

Чувала съм, разказвала ми е една съученичка, гадже на момче, което като се напие и някой го погледне, просто го погледне... той става и тръгва със стол "ей, кво ма гледаш така бе" а у ... и тръгва да се бие. като се напие и се мисли за безсмъртен!!!

Абе те полицаите и другите ги е страх да не ги бият! за тва не се мешат... бъзливци!!!
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Абе кво да кажа. Тва да се опитат да го направят някъде в Европа другаде да видят какво ще им се случи!

Скайп - dark_elf2

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си