- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Купувате ли си касетки/дискове?
Вие купувате ли си касетки или дискове на любимите ви изпълнители при положение, че може да си ги дръпнете от нета?
Интересно ще ми е да стане дискусия..така, че обяснете защо купувате/не купувате албумите?
ne prosto 6toto ne gi prodavat
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Да бе,да давам толкова пари,при положение,че ги има в нета![]()
Не съм маниячка на някакъв стил конкретно,така че няма смисъл да си ги купувам,дори и да не ги намеря в интернет![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
otmina tova vreme.predi kupuvah,no sega vsichko go ima v neta.
94 % от българското население не може да смята.Ако ти си от тези 8,които могат,сложи това в профила си.
d1rpam ot neta..izlishni pari kasetki/diskove nqqm![]()
mе 2Първоначално написано от LovelyGirl
![]()
Суетата.Моят любим грях.
На любимите ми групи и изпълнители си взимам cd-та
Тегля всичко от нета. Имам само 2 оригинални диска - подарени. Нямам собствени доходи (собствени и големи), за да купувам всичко, което слушам. Парите си харча за концерти. Но ако харесам албума на някоя нова бг група - ще си го купя.
И какъв е смисъла да го вземеш оригинален за 10-15 кинта да речем?Първоначално написано от ViolentSaint
В смисъл не мога да разбера каква е разликата от това да си го изтеглиш и запишеш, ако толкова искаш да е на диск - безплатно и от това да даваш 10-15 кинта за нещо, което можеш да имаш безплатно..?
Много ми е интересно просто..обложка също можеш да си направиш за 20 стотинки..![]()
Идеята е човек да подкрепя любимите си групи/изпълнителиПървоначално написано от BqlaLiniq
.
купувам си
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
i azПървоначално написано от ViolentSaint
pred da ve4e ne ;] spored men tova sa hvyrleni na vqtyra pari pri polojenie 4e moga da gi drypna ot internet ;]
Мисли за мига...живей на ръба...Не позволявай страха от грешките да ти попречи!!!
Подкепям те-ако по лесно се намира албуми щеше да е супер.Иначе купувам и ще продължа.Първоначално написано от Diam0nD
Купувам, стига да нямерямного се радвам на оригинални дискове
Не.Преди със стария комп (тоест преди около три години) си копувах доста често,но сега не.Просто всичко си го има в нета,пък ако искам диск мога да си запиша.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Въпроса е да подкрепиш тези, на които си фен![]()
ae drugo si e da si kupi6 disk za men imat santimentalna stoinost napomnqt mi za ni6to nqkva slu4ka kvo e bilo navremeto primerno ako po star a ne prosto ei taka ama vie ne gi razbirate tiq ne6ta ploska rabota
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Първоначално написано от Disrespect
Fall down seven times..
Stand up eight.
Купувам си!
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Еми просто ми доставя удоволствие да имам оригинално дискче на любима група. А на бг групите си взимам не само защото ме кефят, но и от уважение за труда който са вложили в албумите си. Не знам дали имаш познати който свирят/пеят, но аз имам доста и мога да ти кажа, че всичко се прави за кеф, тъй като това което влагат в един албум като труд и средства и половината не го изкарват от продажба на дискове в България.Първоначално написано от BqlaLiniq
Както каза CtrlAltDel подкрепям любимците ми![]()
Купувам ако има защото рядко намирам в моя град на любимците ми(а и не само на тях), не ме интересува от коя година е чувството е съвсем др като си слушаш сд-топросто от тоя интернет вече ми писна...но просто някои не разбират с колко труд е направен тоя албум и за тях е все едно дали ще си го вземат или не ''Ако обичате музиката,купувайте оригинала''
![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....