- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Припадам от презервативи
Hi na vsi4ki az s1m na 14 mom4e ot varna iii imam problem poprincip pripadam ot sprincovki , injekcii , vaksini , kr1v ii Ot Prezervativi ??!?! (dneska go optkrih) slojih si go zapo4nah da biq samo da probvam iii izvedn1j sa ozovah na zemqta dobre 4e na6te gi nqma6eno ako nqkoi moje da mi kaje kakvo da pravq pls da postne v tozi forum !
![]()
![]()
Btw Tova mi e p1rviqt forum .. Neznam dali na tozi ezik da pi6a ilii na b1lgarski no p1k i da iskam nemoga da pi6a na b1lgarski 6oto tva mi e laptopa i ... trea mu installvam glu posti p1k ne mi se zanimava mnogo
![]()
![]()
TeeNProbleM Ftwna 14 s1m :/
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Много си се засилил и си паднал от удара сигурно...![]()
![]()
тцтцтц![]()
Ми отиди на лекар , и кажи "припадам от презервативи , помогнете ми"![]()
![]()
Поредната ебавка
Защо да е ебавка, аз не мисля така. Момче, ако не ти е проблем, не го използвай .. мисля, че за самозадоволяването не са нужни 'средства' , като пораснеш и си направиш т.н. 'сефте' се посаветвай с личния си доктор какво да правиш, но намери начин да се отървеш от това, не знам дали си се интересувал от това, защо припадаш от инжекций и всичко останало,но сигорно е това причината и от припадъка ти от презарватив. Желая ти успех!
В суxа пyтка, KУP не влиза!
![]()
![]()
![]()
лелел пич разби ме тотално чесно
ами според мен проблема е че кура ит е много голям...когато го надървиш в кура ти тоива кръв и презерватива е бил нмого малък постегнал го е.. ии си припаднал
боже господи този път наистина нямам компететно мнение по въпроса разби ме тотално
![]()
![]()
![]()
otidi na lekar
мен ме е страх от превръзки![]()
сънувам кошмари как ме преследва армия от освирепели превръзки
![]()
даа,а мен пък ме е страх от тампони и от кръв,та когат съм в цикал често припадам![]()
![]()
![]()
![]()
мен почва да ме хваща страх от вас вече.....
По темата: Поне ще имаш извинение защо искаш да правиш секс без кондомки хаха
Ми не използвай тогава...![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
xaxaxax pich idi na lekar ..za savet
![]()
![]()
I'm the one Love me ...
MI da vi kaja ne e sme6no we basi seki si ima nqkakvi fobii ili stahove mi smeite sa no bebshok pone si e pi4 i mi otgovri basi .. bebshok kefish![]()
TeeNProbleM Ftwna 14 s1m :/
Звучи като фобия от латекс. Попитай в аптеката за презервативи от "агнешки чверва" или не помня какви бяха. Попитай за презервативи които не са от латекс.
Е.. можеше да са тампониПървоначално написано от aka6a_vamp
... Използвани...
![]()
![]()
използвани или неПървоначално написано от aka6a_vamp
![]()
![]()
по добре да припадаш от презарвативи от колкото да припаднеш някой ден като разбереш че ще ставаш родител
е превръзките са по-зловещиПървоначално написано от Just_say_no
![]()
Първоначално написано от aka6a_vamp
![]()
![]()
![]()
да имат даже и крила
![]()