- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Сите Българи заедно!
Велик си!Първоначално написано от global
Grumpy old madman
Ти не виждаш по - далеч от носа си, бе, смотаняк бездарен. То се вижда. Дори и сред децата не можеш да се впишеш. Къв мъж си ти бе, лайно и половина, седнал да се надлъгва тука в тийнейджърски форум. Не искам да мисля колко зле ти е живота за да го правиш т'ва всъщност. Сера ти на ценностите, на мадоните, идолите и несбъднатите амбицийки да значиш нещо за някой!!!Първоначално написано от global
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хах, реви на админа, на мен няма да ми накриви шапката! И не, защото се правя на яка и се мисля за повече от администрацията, а защото се видя колко си голям! Има една група, Респект, с ш' ти цитирам част от една много съдържателна няхна песен: "Респект поздравява отворените: дръжте си тъпите коментари по форумите"!! Ах, забравих, че си толкова тесногръд за да не можеш да чуеш нещо, което не е "модерно" по измислените ти стандарти. Ако можеше да направиш нещо, щеше. Оттам нататък приказките ти са голи! А след всичко, което имам зад себе си на моите години, не мисля, че баща ми може да бъде бездарник!
п.п. Можеш ли да смениш лафа или ти е прекалено беден речника?
Глобале,защо подяволите,трябва да осираш всяка една тема,която се отнася за българското,само на тоя въпрос ми отговори?????
Разбрахме,че си бил на 1 метър от Мадона,престани да парадираш с това.Ти я намираш за богиня,ние намираме народната музика за божество.Различни хора,различни идеали,защо постоянно ни натякваш колко много мразиш народната музика?Защо постоянно ни навираш в носа Мадона и Бритни?И последен въпрос-защо се наричаш българин?
ПП.Само за едно се моля-да не се разждат повече такива като теб и недай си боже някои такъв като теб да влезе в политиката.
Пфф...темата беше хубава...
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Ок, нека ме баннат. Ама цензурата съм си я спазила. Т'ва, че казвам каквото мисля си го имам като право. Ше е "суупер чудничко" да държат такива като теб и да банват наред такива, които искат да ти помогнат да преодолееш своята изостаналост.
Този пост изцяло изчерпва спора със Глобала... Въпроса е, че той непрекъснато се опитва да се налага, като изкарва различните от него "старомодни", "архаични", "дървени глави", "селяни" и незнам си какви... Явно е доста комплексиран на тези теми, можеби му е криво, че в тази държава има все още хора, които обичат българското и ще предпочетат него пред някаква си Мадона, която е голяма певица, ама е също така супер ненормална и откачена и това, което демонстрира по сцените са си същите извращения, които прави и Азис по неговите концерти(между другото той е казвал, че именно и от Мадона е копирал). Всъщност точно западния и най-вече американския модел на "култура" роди Азисовците и тяхните производни, разбира се, той сега ще отрече и ще каже "аа, не, народната музика е виновна"... Смисъл няма да се спори с толкова дървен философ, чисто губене на време си е, съвсем скоро ще престана и аз да споря с него, макарче много ме разсмива и забавлява с нелепостите, които говори...Първоначално написано от LiveFlower
Мадона Мадона Мадона Мадона като не ти харесва в България ходи при МадонаПървоначално написано от MostHated
![]()
Я пак?!Първоначално написано от global
С Глобала да се води спор е все едно да се спори с радио точката, смисъл няма![]()
Той си има сдъвканите и заучени фразички, с които винаги се измъква, а в същото време да намира "основания" да хвърля вина и критики върху другите за положението в държавата... Разбира се, никога не е казал, че сам има някакви задължения и отговорности към България, той може само да критикува на лесно и на готово...
Аз Глобале ти знам "аргументите"- що е американско е в 90% от случаите хубаво- американските кравари са "герои" и "пичове", Бритни и Мадоня са най-великите и рекламират по сцените страхотен "морал", които е ама много "по-различен" от това, което правят родните чалгаджии и чалгаджийки... И когато Мадоня се прави на лесбийка по сцените- не я заклеймяваш- това е готино... Но виж, ако родна чалгаджийка направи нещо подобно има да плюеш и храчиш с часове и да говориш за липса на морал и възпитание.
А, и най-големия ти "аргумент"- всички, които уважават традиционно Българското- било то народна музика или нещо такова- сме "дървени глави", "изостанали", "селяндури"... пред такива аргументи нищо не мога да кажа повече, ще си замълча наистина...
мощен к .у.р за глобала, за мадоня, за бритни, за америка !
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !
само така!Първоначално написано от gsh
Raise your fist!
Не съди за другите по себе си. Ти кат' си такъв не значи, че и ние сме такива. И спри да ми философстваш. Ако въображението ти работеше по - малко щеше да имаш повече фенки.Първоначално написано от global
И кат' ти до'е яйцето до гъза не пробвай да се измъкнеш толкова лесно. Ако почвах първа нямаше да плюя само теб, а както и сам можеш да видиш с друг не си разменям любезности.
п.п. Нека не изневерявам на себе си.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()