- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Личи ли ви, че сте правили секс? /за момичета/
кво ли не правихме...ама си личеше 1 месец![]()
Everyday seven takes of the same old scheme
Seems we're bound by the laws of the same routine
Gotta talk to you now fore we go to sleep
But will we sleep once I tell you its hurting me
http://prize.bg/cvetincence
http://www.jivotno.com/pisencee
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
Нали ако луфта се получаваше от секс, 90% от момичетата щяха да са като Триумфалната арка между краката.
Ako sa ti se izpraznili vyv vaginata,bez kondom..pohodkata e razlichna..okolo 2h mi teche sperma mejdu krakata
Верно лиПървоначално написано от bebeshok
Незнаех
![]()
Не може на едно момиче да личи,че е правило секс,ако сексът е бил така да се нарече нормален,но в българския език има израз :'ходи като наебана',така че си вадя заклю4ение,че на някои може и да им личи,зависи как са ги.......,ако е участвала в някоя оргия-групов секс и са за оправили доста,може и да и проличи-неизбежно е хехехе.
Скоро след секс ти личи. Влажен поглед, подпухнали устни, зачервяване по шията (ако е имало оргазъм). Ако не си вземеш душ и миризмата ти ще е характерна - на секс.Първоначално написано от SoFarSoG00d
Подкрепям!Първоначално написано от SoFarSoG00d
Ами лично аз познах, че една приятелка си е направила сефтето. Още преди да ми каже. Беше доста изненадана.![]()
Беше позачервена, рошавичка, а погледът й просто крещеше "Ама аз се чуках!"
П.П. Определено нямаше луфт между краката!![]()
туй кой ти го каза..?Първоначално написано от BeBuLs
![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Да,личи ми,светя в зелено всеки път след като съм с приятеля ми.![]()
Иначе сериозно,имам приятелка,която се притеснява да спи с приятеля си,защото я е страх,че майка и ще разбере.Аз и обяснявам,че трудно е разбере,ама тя:Не,то ще ми проличи някак.'Ако по държанието не се издаде,няма проблеми.![]()
Зависи как е протекъл актът. Ако момичето е било удовлетворено, може би хората около нея ще забележат, че се държи по-разкрепостено, или че е по-весела от преди. Същевременно може и да е точно обратното.
Ъм не мисля О.О
Не смятам, че се забелязва при всички.![]()
Грима ми е размазан,рошава съм,изтощена,изпотена,с разширени зеници и след секс треперя поне 10 минути![]()
да, личи първоначално![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
ти па нищо не казаПървоначално написано от sexita
![]()
еее...така си е...личи ми таПървоначално написано от x3eme
![]()
Таа паПървоначално написано от Milena_Pld
![]()
ахахахХхаХахХАхаХ
Чакай,че верно така беше...![]()
![]()
![]()
![]()
Бяха под възглавницата![]()
то вярно , че си рошав и размазан, ама веднага така хукваш навън ли, че да ти личи пред останалите. Баня нещо...няма ли?
Momicheto imashe vpredvid.. kato ste bili oshte devstveni i kato e nastupil denq na purviq ti sex.... ti kak si se durjala,kakvo si pravila za da pokajesh na momcheto 4e ne si devstvena .. li4i li si ili ti si go prikrila dobre
...:P hehehhee
moq fr znaeshe 4e sam devstvena..
:P
;]
За след първия път ли...ами сигурно ми е личало ,но по държанието в известан степен по някакъв начин в следващите дни!Първоначално написано от BeBuLs
Първоначално написано от BeBuLs
леле майко
момиче тва се нарича луфт и се появява след много креватни упражнения
бтв няма как да го скриеш
![]()
Да и Не!Миналата година бях на 15 и за първи път се ебьх с приятелят ми.Единствено позна моят най-добра приятелка.Мама и тати още не знаят,но дори и не ме подозират![]()