- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Хубави кубинки в София! Ама от къде?
Мартенс ми харесаха и на мен най-много от тоя сайт, дето поръчва българчето /раскал май, не помня/, защото дори и само на снимка кожата изглежда страхотнаа.
Вили, това, че намекна два пъти да не си взимам тройки малко ме притесни, но май не промени намеренията ми. ;р![]()
Същия той и мен ме разубеждаваше за 3-ки, но са си хубаво нещо.Първоначално написано от Decu
А зане смятам че ниските са най-добрия вариянт. Имам чувството че от глезена надолу ще ми литне всичко
Дам, това и ще направя.
Високи харесвам повече, ама ниските май ще са по-добре като за мен.за да се връзват уж повече на стила ми /ако имам такъв изобщо
/.
Кажи сайта бе, Сашо, кво си траеш.![]()
Съгласен съм с изказванео ти, но мисля че се чувствам по-сигурен с високи. Ниските имат по-малък житейски опит, макар че за възрастта си много са видели. Може би не съм им свикнал.
Decu, www.rascal.de
Grinders?Първоначално написано от Decu
Какво им е отвтратителното, че не съм запознатПървоначално написано от Assassino
![]()
От няколко години си карам с гриндерси и за мен е железна обувка, а протрито бяло е най-много ми харесва като дизайн. Отделно като вкарам 100+ килограма сила на подметката винтовете не си *&(^@^ #&@
http://www.grinders.co.uk/
http://www.grindersfootwear.com/
за повече инфо гугъл![]()
Тази събота пообиколих няколко магазина ама хубави кубинки намерих само във един военнен магазин за 80 лв. ама проблема е,че искам да са с метално бомбе тъй като на един приятел преди няколко дни му мина кола през крака и ще трябва два месеца да седи с гипс и изцяло със защитна цел ми трябват.Иначе минах и през горгон там едни стиилки ми харесаха с 15 дупки ама 150 лв. трудно ще ми се откъснат сърцето за обувки който ще ги обувам само зимата и на концерти.
Благодаря за мненията помогнахте ми,но най-вероятно отново ще си взема полицайски като най-евтини и като,че ли най-издържливи.
Йога и мъдрост
стига с тия теми за кубинки , фашисти , метали и китари ве изтиканяци
е някой хора може просто да си купуват кубинки за да не им е студено на краката когато навън е -20.Първоначално написано от Mamut
Йога и мъдрост
да... аз всяка зима си ходя с кубинки точно по тази причина
С металното бомбе на -20 знаеш ли точно колко ще ти е топло???Първоначално написано от Nitroglycerin
Saatana vittu perkele hate crew!
е то е кожа,(в някой случаи е някакъв плат) бомбе,кожа,кожата е изолатор и няма значениеПървоначално написано от Boot
Йога и мъдрост
Имам едни с 3 дупки Knightsbridge с метални бомбета и хич не ми е топло, да речем, при -5 градуса!Първоначално написано от Nitroglycerin
![]()
хитър
Saatana vittu perkele hate crew!
С маратонки не излизам, сега си изрових някви стари, купени от женския пазар в София![]()