.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Град
    В думите на хората ;)
    ами бих те посаветвал да си потирсош хап4ета и да си превазмогнеш страха от аптеки + това 2 пъти седми4но не е много като за 4екии...бих ти предложил да отидеш и на лекар за да не се окаже нещо по-лошо...

Еми на лекър не знам как да ида така по-дискретно без наще ненужно да знаят... На какво трябва да се ходи на уролог ли ??? А за хапчета слушам и приятели разправят за някакви капки които помагали доста (по тяхни обяснения с 2 капки 2 часа нон стоп а при увеличаване на капките и по повече...) но не знам дали ще действат а и май били по 50лв което е много за мен Не знам просто искам сам да се справя но точно когато дойде момента и си мисля че съм ок пак се панирам и всичко става отново кофти, пак започвам само за това да мисля и така

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Цитирай Първоначално написано от Търся Помощ
    (не знам дали само със 100грама ще стане)
    Няма.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Мега фен Аватара на amatorium
    Pochvai povechko chekiiki, no s povechko zadurjaniq. Kato dokarash 2-3 chasa na chekii se vurni kum sexa.
    Eating isn't cheating - Arnold

Off topic: pfff 2-3 4asa mn bre. Moq rekord e 1 4as i 5 min.
    On topic: Zdravo po4vai 4ekiite. Ne po 2 na sedmiza a po 14. Trqbva da pomogne

опитай се пак някой път преди да го направите да си удариш една.. така желанието за секс поне малко ще ти се убие, което може да ти помогне да издържиш повече време 2рия път... по принцип тва е нормално при първите опити (мен въобще не ми и ставаше) така че не се впрягай твърде много, и не трябва да те е срам... приятелката ти не е неква запозната и навътре в нещата, така че и тя сигурно е не по малко объркана.... еи и задължително да ползвате кондоми... успех

Естествено с кондом А това с чикиите не знам, смятам даже нацяло да ги спра и само преди това да пробвам да си ударя една че да ми мине как да го кажа превъзбудата... Но пак ме съмнява че ще помогне. Не знам нямам идея защо, но не мога да спра да мисля за това и не знам как да спра. Знам че ако не мисля за самия секс ще го направя, но трябва или да се напия или да се напуша че да стане. Абе не знам дайте съвети как да мине самият акт, защото това може малко да ми вдъхне доверие...

Re: Голям проблем с Секса... Преждевременна Еякулация :(

Цитирай Първоначално написано от Търся Помощ
    Здравейте, имам един голям
    ОПА!
    и аз D:
    а по темата-
    http://www.youtube.com/watch?v=839DO8-0cY8
    пича има същия проблем

Re: Голям проблем с Секса... Преждевременна Еякулация :(

Цитирай Първоначално написано от Xapabua
    ОПА!
    и аз D:
    а по темата-
    http://www.youtube.com/watch?v=839DO8-0cY8
    пича има същия проблем
    ЪЪъъ... Моля

как да мине.... набутайте се под завивките и се опитваи да не и гледаш голото тяло и частите който те възуждат... целувай я, гали я, се 1 си е обикновено натискане и просто като дойде момента и го сложи... по принцип преди като знаех че ше прая секс вобще не бях спокоен и треперех и не моех да се отпусна само и само да дойде време за шибане ся свикнах да не мисля кво следва а да се отдавам на самия момент...

Ми не знам не мога така да не мисля... Просто немога. Каквото и да правя все това ми е в главата. И аз като дойде момента трепера, незнам мн ми става кофти и не мога да го превъзмогна.... Просто не знам какво ми става, ставам друг човек

Ми може а ви звучи смешно но аз със приятелкта ми имах много сериозен проблем. Не е ми за първи път иммал съм и други приятелки разбира се (все пак съм на 20 по дяволите) ама просто пред нея се притесних може би защото тя е първата на която държа и в опитите ми да не се изложа точно това правех (на моменти ми идеше да се самоубия от товаа как не мога да се контролирам, аз човекърт който има контрол над всичко в живота си). 1 месец голям зор да го вдигна. Просто бях смаян как тялото ми реагира голям майтап . Иначе един път го направихме и после станах стария човек нямах проблем. е а кажете ми не е ли ненормално това. Иначе колкото до момчето с проблема: Не се предавай мисли си за нея като за предмет който има нужда от обработка, избии си притесненията от главата. Който казва че от алкохола може да си наведи, не мога да се съглася при мен действа по следния начин: вдигам го не ми спада и не свършвам докато не изтрезнея. Така че малко алкохол 200-300гр. зависи от колко се напиваш. НЕ трябва да се напиваш за да може да я усещаш ако мога така да се изразя за да може да и причиниш на нея по-малко болка и да изпита удоволствие от акта. Също може и ако и обърнеш на нея внимание и забравиш за себе си така няма да започнеш да се притесняваш, трепериш и т.н. Това да си сложиш капут пък е гоялма ебавка на 90% им спадаа. аз примерно не мога така и с приятелката сме се разбрали да действаме с противозачатъчни. и най важното НЕ СИ ПРИПОМНЯЙ КАКВО Е СТАНАЛО ПРЕДИ така шанса ти да направиш нещо е равен на 0. Приемай го на шега и ще дойде самочувствие и след време няма да имаш проблем да го направиш. Всепак не става от първия път. както каах на мен ми коства 1 месец (много се задълбах спирам)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си