.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Боли ме...

Боли ме...

Боли ме едната срамна устна и то от доста дълго време.Една щипеща-пареща болка и е леко зачервена Боли ме само като се докосна иначе дори нищо не усещам.Не съм правила секс, а ходенето на гинеколог е изключен вариант.Благодаря за вниманието все пак!

т.1 и т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

чудя се защо ходенето на гинеколог да е изключен вариант ама карай...
    не знам от какво може да ти се е получило, но можеш да го намажеш със зехтин или свинска мас ще ти поолекне ако е повърхностно нараняване

Ам май не е повърхностно което ме и притеснява

е ако не е повърхностно би трябвало и на двете ти части да го има тва нещо... ти защо си мислиш, че не е повърхностно да нямаш някаква бучка бе ама то не знам дали там долу може да има такива неща..

moje da e protrivane ot nqkakvo belio ne6to ;nqkakvo naranqvane nz no za6to naistina neytide6 na lekar?za svqko momi4e e vajno da hodi pone samo za pregled

em i na men taka i mi kazaha da go maja sas 4ai ot laika ama dokato o6te e leko mn leko topal V NIKAKAV SLU4AI NEDEI umrqh ot bolki i o6te mi sedi tfa 4udo tam i ne se maha da go ***

Re: Боли ме...

Цитирай Първоначално написано от AmAnItA
    Боли ме едната срамна устна и то от доста дълго време.Една щипеща-пареща болка и е леко зачервена Боли ме само като се докосна иначе дори нищо не усещам.Не съм правила секс, а ходенето на гинеколог е изключен вариант.Благодаря за вниманието все пак!

т.1 и т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
    Защо ходенето при гинеколог е изключен вариант,това даже е най-добрия вариант.

Цитирай Първоначално написано от _princess_
    е ако не е повърхностно би трябвало и на двете ти части да го има тва нещо... ти защо си мислиш, че не е повърхностно да нямаш някаква бучка бе ама то не знам дали там долу може да има такива неща..
    mxm Май напипвам нещо и е от вътрешната страна!

A kolko temi 6te pusne6 po vaprosa?I v prednata i v tazi vsi4ki ti kazvat-idi na lekar!
    Bring me to life...

ам някой, който е имал такъв проблем като въпросния с парещу болки и зачервяване и на който му е минало илии е ходил на лекар и са му казлаи какво да прави може ли да сподели
    Shtastlivi sme... zashtoto neznaem kolko sme neshtastni!

Всеки е различен.Не може да пиете ил да се мажете с каквото си решите или Ви кажат във форум?!

Иди на лекар,той ще ти каже!!!
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Голям фен Аватара на Black_Fyed_Peas
    Град
    Пловдив
    най-добре отиди на гинеколог споко не ядат хора ;]

ходи при личния да го види-той може да ти даде направление за гинеколог. Здравето ти е сериозно нещо!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си