- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Харесвате ли момичета с окосмен триъгълник?
таа искам да ви питам харесвате ли момичета със леко окосмен триъгълник.не някъв космясъл и гаден ами със съвсем малки косъмчета,едва поникнали
мен това много ме възбужда и реших да питам и вас
т.7 от Правилата на форума
krem4et0
Оффтопик: (^ абе кретен махни го тоя ник че ще ти счупч главата, как смееш да обиждаш кака меги)Първоначално написано от hootieepederas4e
Онтопик: бразилска лента мисля че му викат на тва дето харесвам![]()
Не съм претенциозен, стига да не е както каза космясъл
ми една чертичка можетака е мн яко
www.hiphopBG.eu - Най-новият портал за хип-хоп музика!Там,можете да видите и своите песни.Как?Провери в КОНТАКТИ на сайта.
Има и 24/7 хипхоп радио !!! Enjoy & support !
mdaaa opredeleno edna chertichka ili puk vyv formata na V ama takova napraveno tankichko i hm.... ooo da i men me kefi mn
това със чертичката както казвате се нарича бразилска лента
e kakto i da e dosta si e tarikatskoПървоначално написано от x3eme
![]()
приятеля ми също предпочита бразилска лента, защото като е чисто голо казва че е като на малко момиченце и се чувства педофил![]()
и аз не обичам да еПървоначално написано от hottie
Голичкото най-добре!!! :P
Не харесвам... мразя космите![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Ако не е много и както казваш ти едва поникнали си е готино.
az si imam edna brazilska lenti4ka v ga6tite![]()
![]()
Мъдрецът сочи луната, а глупакът гледа в пръста му.
Еми като идея не е лошо и може би ми харесало.
В суxа пyтка, KУP не влиза!
i az sam ZA za lenti4ka ili ne6to podobno
Хасресвам бразилска лентичка както я описваш. Направена като лек мъх.Първоначално написано от x3eme
аз харесвам самия триъгълник да е окосмен но както вече казах (за пореден път) съвсееееем леко и много малки косъмчета
иначе имах приятелка която заради мен си беше направила бразилска лентичка и много хубаво и стоеше но мина време и я махна![]()
все гъз ми е ... само да не е като чупакабра
BULGARIAN ---- ANIMALS
И аз смятам,че чисто голо е като на малко момиче. просто така го възприемам.
Az mislq po sushtiq nachin.Първоначално написано от hottie
Eating isn't cheating - Arnold
И аз съм с лентичка,защото на приятеля ми му харесва повече,а и аз доста си я харесвам вече и много свикнах с нея![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
az li4no predpo4itam savsem leko da sa porasnali kosam4etata i leko da bode men mn me vazbujda