- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Харесвате ли момичета с окосмен триъгълник?
Обаче половината тук говорят за шибани лентички, а човекът е задал въпроса си за цялостно леко окосмение на триъгълника. Какво не загряхте?
Аз съм момиче и винаги съм си го мислела тоя въпрос.. Браво за темата.
Космите са женствени.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ти си малоумен.Първоначално написано от Adwokat
Нещо по-умно от 74584790239845 емотиконки не можа ли?
Преди 30 години дали са се бръснали, а?
Ама мъжете пак са се възбуждали и са правили секс с жените си, нали?
Космите са женствени, да. Аз обичам когато ми е леко окосмен триъгълника. Изглежда красивичко, женствено. Не говоря за шубраци, въпреки че едно време и това се е смятало за секси.
И не, няма заради теб да подчертавам думите "леко" и в двата ми поста.
Не можеш да четеш добре ли, какво?
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
ако трябва да допусна идеята за малки косъмчета там... си мисля че ако са като сърчице или нещо подобно...ще изглежда също толкова добре... ще е доста игриво!!!![]()
Но всеки с вкуса си!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Без коментар !
П.С. "мир и любов"
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
оо нещо на мен ли имаш да казваш...?!Първоначално написано от Adwokat
![]()
Priceless .. <3
Не.. писах на жгхгхПървоначално написано от Hilary_
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
аа добре тогава...Първоначално написано от Adwokat
![]()
Priceless .. <3
Ми аз не съм ал4ен и няам претенции![]()
Наистина ли ви харесва??Не е ли по- яко да няма абсолютно нищо?! По едно време бях на бразилска лентичка, но реших че е по- добре съвсем гладичко
![]()
Приятеля ми няма нищо против когато са леко поникнали, но мен лично много ме дразнят :X Некомфортно ми е ако ще и не лентичка, а линийка да е.
Но jghgh също е права. Просто в наше време е нормално (да не кажа наложително) жени и даже мъже да се бръснат. Само че преди няколко десетилетия на никой не му е правело впечатление ако жената е окосмена под мишниците, какво остава за триъгълника.
I may look safe but as soon as i get you alone...
...I will eat you.
да но има хора като мен които харесват съвсем леко окосмени триъгълничеатаПървоначално написано от Erimu
исках да кажа че не виждам нищо ненормално в товаПървоначално написано от x3eme
Просто на мен не ми е комфортно така, не ми допада. Но и не анатемосвам директно противоположния пол че биха харесали лекото окосмение
Въпреки всичко бих ги пуснала съвсем леко за да направя кеф на човека, който обичам, за една вечер например. Но не повече
![]()
I may look safe but as soon as i get you alone...
...I will eat you.
da qko e az na moita priatelka i napravih sur4ice na triugulnika mn me radva![]()
![]()
Мен пък ми е кофти да е изцяло гладко . Точно както казаха преди мене някво такова .. педофилскоАз винаги си оставям малко косъмчета , естествено да са оформени де иначе е буквално като в джунгла...
![]()
Аз пък много обичам да си правя "прически"![]()
![]()
В момента съм с едно сърчице точно в центъра на триъгалника![]()
(малко кривичко стана ама айде
)
Бившия ми приятел също много се кефеше,когато имах някоя формичка от къси косъмчетаНаправо полудяваше от кеф
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
най-доброто е като с моливче очертано една малка линия леко поникнали косъмчета...полудявам при тази гледка
![]()
МуЗиКа, ЛюБоВ, СпОрТ, ПиЙнЕ и ЯдИнЕ
и аз чак ся ли разбирамПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
Първоначално написано от x3eme
Ми явно [-o< Другия път като реша да си правя някаква интимна прическа първо ще се консултирам с теб
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
да момичетата не стига че 2 часа с грим и обличане се занимавате еми сега и 10 часа с очертания ...вие още малко в изкуство ще го превърнете![]()
МуЗиКа, ЛюБоВ, СпОрТ, ПиЙнЕ и ЯдИнЕ
Абе така както го описваш - леко покарали си представям нещо, което ама изобщо не ме кефи. Нямам нищо против да има косми, но добре оформени - или подстригани съвсем ниско или някаква лентичка, nike-че или изобщо каквато и да е форма, само не бръснато и покарала леко. А иначе не мога да кажа кое ми е най-любимото - понякога ме кефи лентичка и карам приятелката да "завъди" еднаСлед няколко месеца ми омръзва и си искам пак голо, после нещо друго и така. Разнообразие да има
![]()
Ti pa opovra6ta temataПървоначално написано от Adwokat
1 emotikon4eta 2 -3-4-5 ama ti se olq
![]()
po temata : mrazq kosmi , no si ostavqm po 1 brazilska lenti4ka ili ako yspeq da yformq sar4ice![]()
![]()
![]()
Се ми е тая как ще е само да не е неква яко космясала![]()
Луд ли си ... бей ги тия не поддържани кошнициПървоначално написано от x3eme
достатъчно са храстите в гората
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
мдааааааааааааа и мен много ме възужда ..![]()