- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Харесвате ли момичета с окосмен триъгълник?
С лента повече
Може и голичко, ама с лента е по-секси и женствено.. ^_^
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Бразилска лентичка![]()
![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
da ne sa naboli,leko po dulgi da , da gi nqma hich da ama naboli pri igrata predi tva mn mi zadira **q
кола маска-никакви косми-перфектно гладко-никакво бръснене.
точно и ясно написах че темата е за момчета
малка лентичка .. да
turn unthinkable to reality..
az ne obi4am da hodq kato zelka..suwsem malko.. priqtelqt mi ne obryshta nikakwo wnimanie na towa![]()
Не бате, ако става въпрос за леко пътче, което да ми показва къде да вървя... :P -ДАПървоначално написано от x3eme
![]()
или голо...
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Priatelia mi syshto haresva da imam kosymcheta i da se prazni vyrhu tiah..mnogo e zabavno biala sperma cherni kosymcheta,ne davat na spermata da se sticha
пеиятеля ми харесва лентичка, но и да има малко косъмчета, казва че не го притеснява![]()
Еми приятелят ми няма някакви предпочитания,ама ми е казал,че ако се обезкосмявам там заради него,няма нужда.Но на мен гладичко ми е по-приятно![]()
Чисто гладко предпочитам, незнам защо но не ми допадат лентички, сърчица, трапец, многоъгълник или каквото и да е било.Може и леко да са наболи, но най-добре си е без нищо.
Без или леко наболи косъмчета, триъгълници , квадрати, линиики или ромбове да несме в час по математика![]()
All under heaven........
Добре де, момчета, въпросните "леко наболи косъмчета" не ви ли смущават по време на френска любов?![]()
Най-малкото от хигиенна гледна точка - предпочитам чисто голо. Така съм поне аз де.
![]()
Иначе със малки косъмчетаа....звучи ми неподдържано и все едно занемарено, разни лентички, прически-ОК, ама иначе изцяло..незнам![]()
Demain, des l'aube, a l'heure ou blanchit la campagne, je partirai. Vois-tu je sais que tu m'attends, j'irai par la foret, j'irai par la montagne, je ne puis demeurrer loin de toi plus longtemps.
голо най-добре![]()
Оле стига бе! Ще се изповръщамНЕ на космите
![]()
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
Аз пък винаги съм си мислела,че на момчетата им е супер гадно точно това половение и че е кофти и драскаВъпреки,че все пак е въпрос на личен избор,ама не се бях замисляла,че може да бъде възбуждащо както момчетата с леко наболата брада по лицето..
![]()
Просто прави нещата така,че да караш околните да се усмихват и да си щастлив!![]()
най накрая някой разбрал какво имах предвидПървоначално написано от ShadowzZz
Даа мн харесвамПървоначално написано от x3eme
![]()
дори да е по окосмена от нормалното не ми пречи и ме възбужда..ако има такива да пишат плсс![]()
![]()
![]()
Според мен тези наболи косми са отврат,не трябва обезкосмяването да става с бръсначка,а чрез кола маска,понеже от бръснене кожата загрубява.
оф нем... аз съ,м маниачка на тема косми и дуржа винаги всичко да е топ гладко!!! Никакви косми...никъде..