- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Харесвате ли момичета с окосмен триъгълник?
даже го предпочитам пред чисто голото.искам да има нещо дали лентичка или триъгълник.много ме възбужда
w0w никога не съм си мислила че това може да ви действа така!!! ноо нисой не отг на един въпрос - не ви ли пречат по време на френска любов![]()
Идва момент, когато всеки живот излиза от пъта... И кой ще бъдеш тогава? И кой ще си в този момент на отчаяние? Ще се изправиш ли смело срещу най-големите си страхове? И да продължиш напред с вяра. Или ще се поддадеш на тъмнината в душата си!?!
Ставаше дума за съвсем малки косъмчета.Едва пораснали.Не виждам как може да ми попречат.Първоначално написано от 1ov3m3
ами аз имах приятел на който и бразилската лентичка му пречеше... и в смис както ти каза леко да драска ама нз... все пак вие го правите аз не мога да коментирам...
Идва момент, когато всеки живот излиза от пъта... И кой ще бъдеш тогава? И кой ще си в този момент на отчаяние? Ще се изправиш ли смело срещу най-големите си страхове? И да продължиш напред с вяра. Или ще се поддадеш на тъмнината в душата си!?!
Лично мен ме кефят поне мойта си я харесвам като е леко набоЛа![]()
не ми пречат.естествено не гора но ме кефи да има нещоПървоначално написано от 1ov3m3
Повече ме кефят такива с косми по циците , мустаци, и окосмен четириъгълник....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
теб те знаемПървоначално написано от ubuntureload
![]()
Cruel Intentions
Бляк .. косми![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..