- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Леле...ще се побъркам
че 3-4 месеца са си баяПървоначално написано от sexita
![]()
Ами да...доста са,но моите връзки са горе долу по толкова.Първоначално написано от aka6a_vamp
Всъщност като се замисля от последните 2 години го карам на сериозни връзки,уж...
Поне такива са желанията и целите ми...намеренията ми към момчето...
Последната хронология за 2 години назад е 8 месеца,после 1месец,3 месеца,3 месеца и 3 месеца
Айде таз връзка да е в години![]()
Първоначално написано от Milena_Pld
е това са...другите са само тестчета![]()
hand job
![]()
Ти си мъничък за менПървоначално написано от tqnko
![]()
Вече съм на вълна-Бати...
Последните двама бяха на по 20 и не можаха да ми докажат,че са морално стабилни![]()
Май се обърна на спам...съжалявам
А и като се замисля,няма как да ми помогнете.
Говорихме си преди малко с него за това...и при него е така...разкрихме си мръсните подмисли...пооолекна.
До следващият път в който ще го видя,ще е до мен и ще копнея да ме докосне. Ще тръпна и ще го желая,но ще се спирам.![]()
Всичко с времето си,това ще е един тест за мен...
а и нека той ме опознае като Лили,преди да се запознае със sexita.
![]()
sexita само не разбрах, кокъв е проблема, че не можеш да го направиш с този?
не иска да изглежда лесна в очите му
e ti ko si misli6 4e 20 godi6nite sa batkovci xaxada ti kaja oba4e ne gi podcenqwai ne sa malki za tebe ami sa ti malki o4ite
pak da popitam 6to si mislite 4e 3-4 meseca vrazka sa mnogo? q pomisli edin den 6te trqbva da jivee6 samo s edin 4ovek do kraq na jivota si verno 4e o6te e rano no...
![]()
Мъдрецът сочи луната, а глупакът гледа в пръста му.
Както констатирах 20 годишните са малки! Говорят колко са зряли,но нищо не показват.Първоначално написано от zizita_88
И казах че 3-4 месечната ми връзка е нормална...искам естествено по-дълга...но всичко с времето си. Искам да обичам до живот,но е много относително кой ще е щастливецът.
Още живея във филми и всеки пореден го изживявам като любовта на живота ми,но сега ми е различно.
Сега виждам,че и при него е така...по-лесно ми е да се отпусна покрай него и да бъда себе си,да не се притеснявам да изразявам чувствата си
Не искам да говоря...просто ме е страх да кажа,колко много залагам на тази нищо за сега връзка...
Намерих си едно разковниче и трябва да го пригодя към мен![]()
А секса ще почака...
Много причини има да се спирам,но са прекалено лични...между нас си.
Скоро всичко ще се нареди и ще бъдем освободени
и аз съм така... оня ден само ме хвана през кръста и направоооПървоначално написано от sexita
полудявам от кеф... :P
![]()
АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?! Ние тука да не сме гадатели, че да ви кажем дали сте бременни? Толкова ли е трудно да отидете и да си купите един ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ?!![]()
![]()
там е отговора... не в сайта... !!!
![]()
и аз съм така... оня ден само ме хвана през кръста и направоооПървоначално написано от sexita
полудявам от кеф... :P
![]()
АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?! Ние тука да не сме гадатели, че да ви кажем дали сте бременни? Толкова ли е трудно да отидете и да си купите един ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ?!![]()
![]()
там е отговора... не в сайта... !!!
![]()