- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Купончета...ала-бала
Нямам изцепки, за които да съжалявам, под въздействие на алкохол. За всиките си грешни отговарям трезвено![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
![]()
Az kak da pomnq kato 9/10 ot slu4aite sum v blackout na drugiq den
![]()
![]()
The Spark
Пич,маи не познаваш ефекта на това вещество ...Вземи измисли нещо другоПървоначално написано от x3eme
Мен от събота не ме хваща сън ,а ти заспиваш еи така... бати нечовека !!!!!!
ХАхаха аз на едно къщтно парти бях с 2 момчета а те в стаята бяхме 10 човека ама те не бяха ревниви и една целувка с единия друга с другия добре че след това една фр и тя почна да се целува с тея двамата да можи да си ги менкаме да не се сърдят... ХАххахХПървоначално написано от sexita
![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Аз сам на 13 и не съм такъв човек, дори още не съм тръгнал по купони, но знам много добре какво се случва околко и мен и смятам, че това е пълна глупост, от която си извличаш само неприятни случки....
Аз ли не разбирамПървоначално написано от deFakto
Намери с кого да спориш бате,айде ти изпий толкова алкохол колкто бях изпил аз тогава и го смешай със амфетамини и пак ше си говорим.
Сега като прочетох отговорите се поуспокоих малко че не съм абсолютна издънка. Най-големия ми гаф за сега е като се натисках с 3 момчета (за което искрено много съжалявам и не смятам да го правя отново НИКОГА) и съм повръщала в колата на баща ми ...пред него ...![]()
![]()
Е аз съм направо светица бре...до сега съм имала само няколко брутални напивания..само 1 път ме хванаха наще..а такива секс и др НЕ когато съм била пияна..само целувки
![]()
Ама на купони бая идиотщини са ставали..са ме мързи да пиша![]()
В селската кръчма! Отивам да се запознавам с новото гадже на брачедка ми! Първо отидохме в тях пихме там, после в кръчмата! 3 чаши 10 годишно отлежало бяло вино и аз съм извън линия! Стоях 3 часа на студа и повръщах . . . никога няма да забравя звездите на небето и брачед ми който спря колата на 50 см от носа ми! Дойде да взима мен и брачедка ми да се прибираме!
Първоначално написано от ScionOfStorm
Вече едва ли нещо от изпълненията на Милена може да ме изненада.Първоначално написано от sexita
![]()
То не бяха истории, че го е правила с 101 човека,
то не бяха истории, че е поемала два наведнъж в дупето...
Всъщност си връщам думите назад. Със сигурност тя има и още по-шокиращи истории, но си зависи от нея да ги разкаже.
Аз лично искам да чуя. :Р
А, не, просто от любопитство. То след като чухме това последното, мислиш ли, че не ни се иска да чуем и повече?Първоначално написано от Milena_Pld
![]()
п.п брей, явно не само аз не спя
Ами стигало се е до секс ,но повечето пъти съм правила стрптийз в комбинация с още няколко девойки!Първоначално написано от sexita