.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 71 от общо 71
    Немога да повярвам колко долни хора посещават този форум :S.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Нямам изцепки, за които да съжалявам, под въздействие на алкохол. За всиките си грешни отговарям трезвено
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Az kak da pomnq kato 9/10 ot slu4aite sum v blackout na drugiq den
    The Spark

Град
    •••Пловдив•••
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    ,пак амфетамини и накрая се събудих
    Пич,маи не познаваш ефекта на това вещество ...Вземи измисли нещо друго Мен от събота не ме хваща сън ,а ти заспиваш еи така... бати нечовека !!!!!!

Цитирай Първоначално написано от sexita
    ето...споделям горе.Аз съм с 3ма,но на различни места и се крия..
    ХАхаха аз на едно къщтно парти бях с 2 момчета а те в стаята бяхме 10 човека ама те не бяха ревниви и една целувка с единия друга с другия добре че след това една фр и тя почна да се целува с тея двамата да можи да си ги менкаме да не се сърдят... ХАххахХ
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    Аз сам на 13 и не съм такъв човек, дори още не съм тръгнал по купони, но знам много добре какво се случва околко и мен и смятам, че това е пълна глупост, от която си извличаш само неприятни случки....

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от deFakto
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    ,пак амфетамини и накрая се събудих
    Пич,маи не познаваш ефекта на това вещество ...Вземи измисли нещо друго Мен от събота не ме хваща сън ,а ти заспиваш еи така... бати нечовека !!!!!!
    Аз ли не разбирам Намери с кого да спориш бате,айде ти изпий толкова алкохол колкто бях изпил аз тогава и го смешай със амфетамини и пак ше си говорим.

Сега като прочетох отговорите се поуспокоих малко че не съм абсолютна издънка. Най-големия ми гаф за сега е като се натисках с 3 момчета (за което искрено много съжалявам и не смятам да го правя отново НИКОГА) и съм повръщала в колата на баща ми ...пред него ...

Е аз съм направо светица бре... до сега съм имала само няколко брутални напивания..само 1 път ме хванаха наще..а такива секс и др НЕ когато съм била пияна..само целувки
    Ама на купони бая идиотщини са ставали..са ме мързи да пиша

Супер фен
    Град
    България
    В селската кръчма! Отивам да се запознавам с новото гадже на брачедка ми! Първо отидохме в тях пихме там, после в кръчмата! 3 чаши 10 годишно отлежало бяло вино и аз съм извън линия! Стоях 3 часа на студа и повръщах . . . никога няма да забравя звездите на небето и брачед ми който спря колата на 50 см от носа ми! Дойде да взима мен и брачедка ми да се прибираме!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Добре ...без да искам...
    Айде,аз ще кажа,че Миленка така на един купон била и малко се понапила.Забила се с един пичага и се спотаили в спалнята.
    Яко секс навсякъде из стаята и в много пози,яко свирки...изпразнил се на лицето и,ама пак го надървил. И тя нямала време да си измие лицето...оня почнал да я чука в дупето и изведнъж всички влезнали и я видяли,тя се стреснала и...малко оакала положението

Сори
    Вече едва ли нещо от изпълненията на Милена може да ме изненада.

То не бяха истории, че го е правила с 101 човека,

то не бяха истории, че е поемала два наведнъж в дупето...

Всъщност си връщам думите назад. Със сигурност тя има и още по-шокиращи истории, но си зависи от нея да ги разкаже.
    Аз лично искам да чуя. :Р

Цитирай Първоначално написано от Milena_Pld
    Мислиш да пишеш биографична книга за мене ли?Правата са си мои и ще ти струва много пари за да ги откупиш.
    А, не, просто от любопитство. То след като чухме това последното, мислиш ли, че не ни се иска да чуем и повече?

п.п брей, явно не само аз не спя

Re: Купончета...ала-бала

Преди години много се събирахме по купони...ужас беше.
    Секс,наркотици,излагания,п връщания....
    Кой е най-големият ви гаф в последствие от алкохола и самата настройка на купона.
    Аз лично никога не съм правила секс с някой ей така...може да сме се натискали,ама не съм пускала.
    Виж...един път хванах мойта най-добра приятелка да прави свирки в кухнята на едно момче...което ме шокира,защото тя не е такъв човек.
    Но на тези купони ставаме прекалено различни от това което сме.
    Давам думата на вас. Споделете горчивият си опит,дори не личен
    Ами стигало се е до секс ,но повечето пъти съм правила стрптийз в комбинация с още няколко девойки!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си