.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Как да накарам баща ми да ме пусне на парти?

Abe iskaam da xodq na 1 mn qko drum abd bass party s 1 moq pritelka , gadjeto i i narkomanskata mu taifi4ka samo deto na putq mi stoi 1 golqma stara 4anta koqto nqma da me pusneee ... I tva e ba6ta miii Imate li nqkvi idei kak da go nakaram da me pusne , za6toto v protiven slu4ai 6te bqgam ot nas ama ne e oferta , za6toto 6te me vurne policiqtaa Kvo da kajaaaaaa

т.1 и т.7
    krem4et0
    phah

хехе за едно парти чак до бягство да се стига ...
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

EEEEEEEEEEBATI TUKMO SE ZARADVAX 4E NQKOI SE E SETIL DA MI POMOGNEEEEEEEEEEEEEEE
    phah

Мега фен Аватара на Mi6inka
    кажи му че като те ограничава няма да те предпази абе не те знам колко акъл имаш в главата,но от там идва всичко.. смисъл че като си си с мозъка няма да правиш глупости ,а като няма никой в главата и у вас да те заключат пак може да намериш какво да направиш,което да не им хареса на родителите... тааа общо взето.. зависи мн какво впечатление си развила у родителите си и от там какво да им казваш... Успех все пак и весело посрещане на Новата година!

Мега фен Аватара на Rofl4e
    А защо трябва да разбира че си на парти кажи му че ще спиш у някои приятелка(приятел)

6te iska da zvuni na roditelite
    phah

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Еми поговорете с другите родители де.. или пък даи телефона на някои твои френд дето гласа да му е като на по голям

Град
    ВарНа
    абе моми4е как ще бягаш от вас? мозък имаш ли? разбирам, че много ти се ходи, ама не осъзнаваш ли,че ако избягаш повече никога няма да те пуснат на парти, дори и да ти имат доверие? а и само като прочетох израза "наркоманска тайфичка" ми стана лошо.. и аз ако бях на вашите нямаше да те пускам да се събираш с "наркоманската си тайфичка". Просто говори с баща си и ако не те пусне изчакай още една година и навсякъде ше те пуска
    В едно издание на Дисни:
    - "Аладине, кучи сине!"
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Цитирай Първоначално написано от basketballer
    няколко приятелки (момичета)

не че нещобаче мен като каже майка ми не...и забравям за всичко...имам впредвид че ако те имат за голям мислещ чпвек и ти имат доверие няма причина да не те пуснат...непознавам ваще но има родители които се изживяват за...просто няма начин да ги убедиш... според мен просто треа да седнете на една бира (за тебе сокче ) с баща ти и ти да му обесниш ситуацията и ако вярваш че ще те пусне с дипломатичност може и да го постигнеш
    All you need is love =]

Голям фен Аватара на alwaysnforever
    Град
    някъде там.
    м няма смисъл да бягаш от вкъщи заради 1 ходене на парти ,заради това че не те пускат.Разговаряй с баща си и се опитай да го убедиш..ако преди не си имал/а проблеми с излизанията и пребиранията и баща ти ти има доверие,знае с кой и къде ще излизаш..може и да те пусне такива са те родителите...
    Hold me when I'm here
    Right me when I'm wrong
    Hold me when I'm scared
    And love me when I'm gone..

Е и аз искам да ходя на партита започващи от 12 продължаващи до към 3-4-5, ама нямам пълнолетие (още 1 година ) и не искат да ме пуснат - правели проверки, пиело се, пушело се, имало наркотици (не отричам, че е така) и се дърпат.Ама омекват вече.

Ама ти верно ако си му казал, че ще се си в ' наркоманската тайфичка ' как искаш да те пусне бе. И аз да бях нямаше да те пусна.

Дано не те пуснат...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на justt
    Град
    София
    oo leele.... da bqgash ot vas ..samo zashtoto ne te pyskat na nqkfo partyy ....ц-ц-ц

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София

Re: Как да накарам баща ми да ме пусне на парти?

Цитирай Първоначално написано от balon4eee
    ... i narkomanskata mu taifi4ka....
    Ето ти го проблема. "Старата чанта" ти е баща и се опитва да те предпази, а ти показваш "перфектно" отношение към него.

Град
    По балкана някъде..

Re: Как да накарам баща ми да ме пусне на парти?

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Цитирай Първоначално написано от balon4eee
    ... i narkomanskata mu taifi4ka....
    Ето ти го проблема. "Старата чанта" ти е баща и се опитва да те предпази, а ти показваш "перфектно" отношение към него.
    Радвай се че аз не съм ти баща...
    ACϟDC

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си