- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- България - Сърбия
Като гледам резултата,направо се отчайвам...
Бях приготвил колонките на макс,като вкараме гол да пускам химна,но май скоро махалата няма да го чува.Срам за нашия отбор...![]()
![]()
Е как се представиха? (Питам малко по-рано.Може още мача да не е свършил,но и да победиме пак трябва да се срамуваме.Защитата ни е под всякаква критика)
Ужас!Просто нямам думи.Тези хора не трябва да играят за националния отбор.Вън Бербо и всички останали кукли без сърца!!!![]()
![]()
![]()
Аве да им бяха вкарали още 2-3 гола да се сетят,че ИМА ПРОБЛЕМ ВЪВ "ФУТБОЛА"... Мама им... Всичките да ги махат![]()
![]()
Teh Awesome Juda
Майна сити РУЛЗ! :P
тея са ЕБАТИ БЕЗДУШНИТЕ КУРВИ! ВЪН ОТ НАЦИОНАЛНИЯ!!! БЕРБАТОВ ЗВЕЗДАТА НА МАЙКА ТИ В УСТАТА!
nemam dumi da padnem ot serbia sus 6-1...
I never eat a pig cuz a pig is a cop
Мач ли е имало ?![]()
нема толкова жалки, и бербо кво ми излиза се прави на путка
КУРВИ СТЕ!
КУРВИ СТЕ!
КУРВИ СТЕ!
КУРВИ СТЕ!
КУРВИ СТЕ!
КУРВИ СТЕ!
КУРВИ СТЕ!
КУРВИ СТЕ!
КУРВИ СТЕ!
КУРВИ СТЕ!
КУРВИ СТЕ!
КУРВИ СТЕ!
КУРВИ СТЕ!
КУРВИ СТЕ!
КУРВИ СТЕ!
КУРВИ СТЕ!
КУРВИ СТЕ!
КУРВИ СТЕ!
КУРВИ СТЕ!
КУРВИ СТЕ!
КУРВИ СТЕ!
КУРВИ СТЕ!
КУРВИ СТЕ!
КУРВИ СТЕ!
КУРВИ СТЕ!
КУРВИ СТЕ!
Реалния резултат бе поне едно 10:1 за тях-2 греди и 2 пропуснати дузпи,уникален срам просто! УНИКАЛЕН! Вън всички путьовци от националния начело с Пламен Марков!
ВЪН ,ВЪН майка ви деба бездушна!
Спокойно.След 10 години,когато тея боклуци остареят и отборът се поднови може да не падаме с толкова![]()
деба, а, треаше да са 10....
в крайна сметка реших вместо да се дразя, да го поглегна от смешната страна и се насрах от смях![]()
we give it all.
Трябваше да ни бият някъде околко 10 на 1 да видят нашите,че за нищо не стават а онзи манекен "барбуков" както го нарича чичо Пенефф до кога ще се прави на путка.Закакво излиза да играе ми е много чудно.Еи каквато ни държавата такъв ни и футбола![]()
Дано да не го докараме до тук:
25 Септември 2017 г., Квалификация за СП 2018, 21:00 ч., пряко по БНТ:
- И гооол, господ е българин, господ е българин, гоооол!
- Да, наистина невероятен гол в 90 минута!
- И ето съдията даде край на мача: България-Сан Марино 1:1.
той па ся щото толкова са е разиграл, че само на празна врата и от засади ги вкарва...остави го барбуков да яде картофиПървоначално написано от 88
На другия национален мач, да слезнат ултрасите да му чупят капачките направоПървоначално написано от 88
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
тия не заслужават да живеят![]()
За теб ще ПЕЯ,За теб ще се БИЯ,За теб ще УМРА!!!
Гледах репортажи от мачовете през 93 и 94... Никога няма да играем така, както тогава... Мисля, че трябва да се примирим, че вече сме на нивото на Естония, Латвия и т.н.
dobre be kak moje da padnem s takuv rezultat. tova razrushava vsichkite nadejdi i pokazva che nqmame nikakvo nivo vuv futbola.
I never eat a pig cuz a pig is a cop
Боби Перуката , наркомана Лечков и севлиевският катър - ОСТАВКА!!
Решението е да дойдат кадърни и оправни хора и да докарат един свестен тренер. За предпочитане е някой чужденец. Както Гърция си намериха преди 4 години Рехагел и ги направи европейски шампиони , така и на нас не пречи да дадем някое милионче за доказан европейски специалист , колкото да ни класира на световното. Не ,че нямаме играчи , които нямат нужните качества , но трябва човек , който да извлече максимума от тях. Не е задължително да играем красиво. Навитак съм като Гърция да играем , както те играха на европейското. Здрава защита и само на контраатака. Обичаен резултат 1:0 и рядко 2:0 , 2:1. Само чужденец може да ни оправи!
Кръв повръщам , пари не връщам!
Футбол пред компютъра не се учи.Нито във фитнесзалата по 1 час 3 пъти седмично.Футбол се научава на тревата между блоковете и къщите. Стоичков,Боби Михайлов,Лечков са ритали откак се помнят по цял ден навън.На 18-20 години вече са имали натрупан опит и практика в махлата и спортните клубове.Някой сеща ли се за имената на националите освен на Бербатов?