- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- -Тук не се продават цигари и алкохол на лица под 18 (18)-
Мое мнение е,че няма нищо лошо да употребяват алкохол в разумни граници(на Нова година и т.н.),защото не са дорасли за алкохол,организма им не е развит достатъчно,няма смисъл да се съсипват .Грозно е някакви лапета да се напиват на свине и да мислят,че могат да изпият цялото пиене на света ... За всичко си има време
![]()
аз съм за КАТЕГОРИЧНО НЕ !!!!!! но гъзарията почивен ден няма.. малките пишлемета се напиват само заради тфа .. щото си мислят че като се напият и стават много велики .. аз нямам нищо против всеки да пие ама с мярка .. а те наще се наливат като свине и с цигарата в устата вижте ме кой/коя съм аз ;xx .. много пропаднала държава станахмедецата се пропиха на по 12-13 годишна възраст.. ама те не са виновни .. виновни са родителите .. защото едно дете ако има елементарно възпитание няма да ходи да се налива по дискотеките и кафетата като невидяло а ще си седи на гъза ..
Против съм употребата на цигари и алкохол не само за лица под 14, но и за такива под 18. (Аз съм против употребата им във всяка възраст, но да не бъдем крайни).
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
НЕЕЕЕЕЕ,но да не забравяме живеем в ЪПСУРДИСТАН
.........
категори4но против![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Първоначално написано от SummerRain
It takes years to build up trust
and only seconds to destroy it...
"Alcohol is for people who can afford to lose a few brain cells."
Charlie Sheen
Първоначално написано от xXxScreamxXx
I have super powers i just don't wanna show you.^^
Първоначално написано от cookie_master
И аз също съм на 14 (след 13 дни пълни ;d), и също съм абсолютно против пиенето и пушенето въобще де, но това е друг въпрос.
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
Всеки сам да си решава.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Първоначално написано от didivid
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
ми секи си избира дали да се напива да пуши или не
тва мен не ме ебе
пия напивала съм се ама не съм няква пропаднала
за тея които продават
праят го да изкарват пари
ако не бяхме ние магазините щяха да са фалирали
Еуфория от изгрева
и еуфория от деня,
еуфория от залеза
и еуфория от нощта.
Еуфория от смеха,
на госпожица Хуана -
болка от страха,
глупава забрана...
и аз така мисляПървоначално написано от Moonchild
Don`t worry..be happy! [sun]*
Категорично НЕ! Дори не само 13-14 годишните, ами и 15-16-17г.. Грозно е да гледаш как млади хора се съсипват. Аз съм на 16г и само по празници си позволявам такива волности и то родителите ми знаят. През другото време най-много 1-2 бири на месец, което нищо не е. Но такива ежедневни напивания - това е отвратително![]()
За цигарите и аз съм пушила, и сега пуша понякога, ама и то не е полезно![]()
А за търговците - много малко хора не продават на 14-15-16 годишни. И те искат някви пари да изкарат, не че ги оправдавам, но всеки отива доброволно в магазина. Според мен повече вина имат родителите, които позволяват това да се случва.
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Под 14- не... Над 14-може.
Определено не.
струва ми се даже противно![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Против съм,но и аз пия алкохол и пуша..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Всеки сам определя по какъв начин да живее.
Какво да прави и съответно какво да не прави.
Аз не съм никоя, че да налагам някакви модели на подражание.
Родителите са тези, които трябва да се интересуват от децата си и да налагат контрол по някакъв начин.
Относно пиянствата-кофти гледка, особено за момиче, но и такива неща се случват, въпроса е да не е системно, защото пиянството понякога поставя в ужасно кофти и неловки ситуации...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
+Първоначално написано от AFT
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Аз съм против. Като ги гледам 12-13 годишните в моя квартал как се размазват с алкохол и ми става лошо просто. Аз на тия години не съм си и помисляла да се напивам, а за тях сега това е нещо нормално, че даже има и някои които са на по твърди вещества. Всеки път като видя някое пияно дете и си помислям "това ли е бъдещето на България?" тия деца ли ще трябва да докажат, че Бъгария е велика страна - е със сигурност няма да е по тоя начин.
![]()