.

Виж резултатите на анкетата: Трябва ли лица под 14 години да употребяват алкохол според вас?

Гласували
209. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да естествено! Така са велики пичове!

8 3,83%
  • ДА! обичам да гледам сеир!

17 8,13%
  • НАЗДРАВЕ!!! аз съм под 14 и мога да съм член на АА

4 1,91%
  • не подкрепям

61 29,19%
  • аз ПРОДАВАМ на малолетни. Даже и други работи продавам!

8 3,83%
  • Категорично НЕ!!!

111 53,11%
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57
    Мое мнение е,че няма нищо лошо да употребяват алкохол в разумни граници(на Нова година и т.н.),защото не са дорасли за алкохол,организма им не е развит достатъчно,няма смисъл да се съсипват . Грозно е някакви лапета да се напиват на свине и да мислят,че могат да изпият цялото пиене на света ... За всичко си има време

аз съм за КАТЕГОРИЧНО НЕ !!!!!! но гъзарията почивен ден няма.. малките пишлемета се напиват само заради тфа .. щото си мислят че като се напият и стават много велики .. аз нямам нищо против всеки да пие ама с мярка .. а те наще се наливат като свине и с цигарата в устата вижте ме кой/коя съм аз ;xx .. много пропаднала държава станахме децата се пропиха на по 12-13 годишна възраст.. ама те не са виновни .. виновни са родителите .. защото едно дете ако има елементарно възпитание няма да ходи да се налива по дискотеките и кафетата като невидяло а ще си седи на гъза ..

Повече от фен
    Против съм употребата на цигари и алкохол не само за лица под 14, но и за такива под 18. (Аз съм против употребата им във всяка възраст, но да не бъдем крайни).
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

НЕЕЕЕЕЕ,но да не забравяме живеем в ЪПСУРДИСТАН

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora
    категори4но против
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Цитирай Първоначално написано от SummerRain
    Против съм употребата на цигари и алкохол не само за лица под 14, но и за такива под 18. (Аз съм против употребата им във всяка възраст, но да не бъдем крайни).
    It takes years to build up trust
    and only seconds to destroy it...

Супер фен Аватара на cookie_master
    на 14 съм и съм категорично ПРОТИВ

Пхаха на мен са ми жалки такива злетаци.Даже съм против пиенето изобщо на каквато и да е възраст.

"Alcohol is for people who can afford to lose a few brain cells."
    Charlie Sheen

Град
    Near To Hell
    Цитирай Първоначално написано от xXxScreamxXx
    Категорично НЕ!!!
    I have super powers i just don't wanna show you.^^

Повече от фен Аватара на smiLexaga1n
    Град
    in y0ur dreams xdd
    Цитирай Първоначално написано от cookie_master
    на 14 съм и съм категорично ПРОТИВ

И аз също съм на 14 (след 13 дни пълни ;d), и също съм абсолютно против пиенето и пушенето въобще де, но това е друг въпрос.

Loko Sofia
    Manchester United

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Всеки сам да си решава.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на Sisito941
    Цитирай Първоначално написано от didivid
    Мисля, че не е редно 12-13-14 (че и повече)годишни да се напиват и да пушат. Според мен е само от гъзария и за да се правят нас големи. А като станат студенти на по 20 години какво ще правят?! Аз на тия години си седях в нас.. Не че сега съм много по-голяма. Но аз съм почти на 16 години и НИКОГА не съм се напивала. Сигурно някой от тези всекиму известни напиващи се лапета ще кажат, че съм някаквопсихо, щом на тази възраст не съм се напивала.. Съучениците ми са луди на тая тема и ходят на заведение всеки петък, за да пият. Мен са ме канили.. т.е. аз съм си поканена винаги, но не ходя. Според тези мои съученици аз съм "консервативна, тъпа кучка" която знае да се прави на майка и да налива акъл в главите на другите. Аз не се смятам за такава, а за съвестен и зрял човек, докато те са недорасли, лигави пияндета!

А за търговците, които продават алкохол (и цигари) на непълнолетни... тия хора трябва да ги вкрата в пандиза до живот! ... Тъпа държава...
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

не подкрепям !!

ми секи си избира дали да се напива да пуши или не
    тва мен не ме ебе
    пия напивала съм се ама не съм няква пропаднала
    за тея които продават
    праят го да изкарват пари
    ако не бяхме ние магазините щяха да са фалирали
    Еуфория от изгрева
    и еуфория от деня,
    еуфория от залеза
    и еуфория от нощта.
    Еуфория от смеха,
    на госпожица Хуана -
    болка от страха,
    глупава забрана...

Цитирай Първоначално написано от Moonchild
    НЕЕЕЕЕЕ,но да не забравяме живеем в ЪПСУРДИСТАН
    и аз така мисля
    Don`t worry..be happy! [sun]*

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Категорично НЕ! Дори не само 13-14 годишните, ами и 15-16-17г.. Грозно е да гледаш как млади хора се съсипват. Аз съм на 16г и само по празници си позволявам такива волности и то родителите ми знаят. През другото време най-много 1-2 бири на месец, което нищо не е. Но такива ежедневни напивания - това е отвратително
    За цигарите и аз съм пушила, и сега пуша понякога, ама и то не е полезно
    А за търговците - много малко хора не продават на 14-15-16 годишни. И те искат някви пари да изкарат, не че ги оправдавам, но всеки отива доброволно в магазина. Според мен повече вина имат родителите, които позволяват това да се случва.
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Повече от фен
    Под 14- не... Над 14-може.

Мега фен Аватара на teenems
    Определено не.
    струва ми се даже противно
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Град
    In the middle of Nowhere
    Против съм,но и аз пия алкохол и пуша..
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Всеки сам определя по какъв начин да живее.
    Какво да прави и съответно какво да не прави.
    Аз не съм никоя, че да налагам някакви модели на подражание.
    Родителите са тези, които трябва да се интересуват от децата си и да налагат контрол по някакъв начин.

Относно пиянствата-кофти гледка, особено за момиче, но и такива неща се случват, въпроса е да не е системно, защото пиянството понякога поставя в ужасно кофти и неловки ситуации...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    ^ Едно е да опиташ, друго е да се напиеш като дърта свиня, да почнеш да повръщаш по улиците и т.н. Всичко трябва да си има граници, а огромна част от хлапетата не знаят къде са тези граници => не трябва да им се продава алкохол.
    +
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Голям фен Аватара на CaSsIe
    Аз съм против. Като ги гледам 12-13 годишните в моя квартал как се размазват с алкохол и ми става лошо просто. Аз на тия години не съм си и помисляла да се напивам, а за тях сега това е нещо нормално, че даже има и някои които са на по твърди вещества. Всеки път като видя някое пияно дете и си помислям "това ли е бъдещето на България?" тия деца ли ще трябва да докажат, че Бъгария е велика страна - е със сигурност няма да е по тоя начин.

емии да пият колкото да им се повдигне настроението ако са някаде да .. но да се правят на мармалад и да не знаят къде са - съм против : )
    някак си по приятно е да видиш две момичета с коктелчета или някъв лек алкохол от колкото повръщаша свиня ;d (pukeee)
    за цигарите мие се тая ама трая махнат тоя зaкон ли е кво за лица под 18 да не се продавaт цигари .. ако не сме ние ше фалират бутките и др магазини

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си