krem4eto,ne sum sigurna,4e sa po-umni,tova e mit,spored men ne-kurmenite deca izostavat v razvitieto si v purvite 2-3 godini>to si e i dokazano nau4no,posle nqmat problem.Primer ot sobstven opit:
-Bebeto na moqta best fr(kurmeno 3 meseca,rodeni sa s moq s 2 dni razlika)-prohodi na 9 meseca,1voto zub4e na 6 meseca,povtarq dumi4ki ot 8 meseca
-moeto bebe-ne e kurmeno,nqmah kurma-prohodi na 1god 2mes,1vo zub4e na 10meseca,povtarq dumi4ki ot 1god.
Neznam dali ima ob6to,no az taka si go obqsnqvam.Za smetka na tova moq e po-zdrav i po4ti ne boleduva,dokato neiniq e postoqnno hremav ili nastinal.

P.S.-Predi da rodq s muja mi si govorihme dali 6te kurmq i toi be6e mnogo u4uden ot fakta,4e bqh 100% sigurna,4e 6te go kurmq i 4e sum na 18 i ne me interesuva kakvo 6te se slu4i s gurdite mi(nali ima silikon),be6e dovolen,no za lo6 kusmet puk nqmah kurma(moje bi i sekcio-to povliq za tova,nz),no beb4o si e kato drugite deca,sega sled 2sedmici trugva na qsla i si e zlatoto na mama!Ne mislq,4e ako go bqh kurmila vruzkata ni 6te6e da e po-silna.Ako sledvame tiq mitove,to togava az nqmam NIKAKVA emocionalna vruzka s deteto si,za6toto sum rodila sekcio(ne sum izpitala mukata na istinskoto rajdane) i ne sum go kurmila....