.
Отговор в тема
Страница 5 от 9 ПървиПърви 123456789 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 219
    Живея заради добрата ракия,вкусната салата и сгодните женици

Цитирай Първоначално написано от joro1234
    Цитирай Първоначално написано от Re5peC7
    Живея заради добрата ракия,вкусната салата и сгодните женици
    ебати пича наздраве
    наздраве

Мега фен Аватара на SunSmile
    Живея.... защото ако спра да живея без д ами е дошло времето знам какво ще причиня на малкото хора, които ме обичат и държат на мен!
    Понякога ми се иска поне за месец да е само нощ.... да лежа... и да мисля за Него.... Единственият и Неповторим!!! Само аз знам всъщност какво и кой ми дават силата да съм това, което съм. Просто един човек, който дори не подозира колко много означава з амен. Обяснявала съм му го, показвала съм му го... а доколко го оценява и разбира е негов избор, негов проблем.
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Родила съм се (това всъщност си е огромен късмет,шанс,представете си че има някой,който не е тук, за да бъдете вие тук,звучи малко тъпо ама) и живея не защото просто трябва,а защото искам. Живея заради всички хубави моменти,които ме топлят и ме карат да се усмихвам и заради лошите моменти,който ме правят по-силна.Живея заради хората,който обичам и въпреки тези,който не ме харесват.Живея за хората,които така брутално напуснаха живота ми..Живея,за да постигна целите си и може би тайно се надявам да оставя нещо,нещо хубаво на тези,които ще живеят след мен

Живея,защото...ебаси въпроса..ами живота е интересен.Не живея заради някой друг,а заради себе си!Обичам се..лол и всеки ден ми се случват яки неща,заради които си заслужава да съм тук,а пък и имам мн мечти,които ще сбъдна.Живея заради адреналина и заради това да купувам на приятеля си прашки "кис дъ китен " бъзикам се за последното
    Now Go To SleeP bitCh...DIe motherfucker die, ugrhhh...time's up bitch ,close ya eyes....now go to sleep bitch,why are u steel alive,how many time I gotta tell ya,close ya eyes ...bye die motherfucker :P I'm Miss_Innocence (devil)

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Заради хората който обичам,приятелите ми
    Ставам сутрин с мисълта,че този ден ще е хубав и с всеки следващ ще съм по щастлива.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Цитирай Първоначално написано от GabisiTa
    Заради един човек, който обичам и който ме обича ужасно много и заради бъдещето, към което заедно се стремим
    +1...Заради приятелите също..Семейството..Изобщо хората които обичам и ме обичат.

When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪

Град
    Сливен
    Живея заради живота .....и знаете ли зашо....защото се живее 1 път....нека бъде неповторим
    Живей така,че да те е срам да разказваш,но да ти е кеф да си спомняш!

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    амии....живея защото се надявам че момчето ми ще се върне лятото...и ще го видя..общо взето мн мн не се търпи...особено като остана сама вкъщи..нищо не ме интересува..зае*авам всички..:хХ ии така..тази надежда 'ми дава сила' ...
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Заради това че след 3 години се изнасям от тоя шибан град!

Град
    Враца
    Нямам идея... Сто пъти пиша някфи неща и ги трия.. Живея.. за приятелите си, за лятото, за някой, който незнае, че живея и за него.. Абе.. живея, защото.. ми се живее.. Без особена причина.. Ама все пак.. Няма значение, че още не съм наясно с целите и мечтите си.. Някой ден ще ми се изясни..

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Супер фен
    Zaradi mom4eto, koeto obi4am. Seriozno... Ina4e dosega...

Град
    Ямбол
    Въпроса е много относителен.
    Живея за много неща: за приятелите ми, за роднините ми, заради самия живот дори. И за мнооого други неща.

За хубавите неща трябва време, докато прекрасните се случват внезапно!
    P.S. Момиче съм
    http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1044839 - BANNED

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от HePeAJIeH
    Заради това че след 3 години се изнасям от тоя шибан град!
    е аз след 4 месеца и 4 дена 3 часа и 50 сек

Цитирай Първоначално написано от beachy_bunny
    Живея със единствената цел която със си поставила да стана по- безчувствена ... по-студена ... и да не обичам ...
    Евала ... а тряя да има нещо , за което живеем ? Когато ми е яко - живея щото ми е яко , когато ми тъжно - живея , защото знам че след това ще стане яко и такаааа
    You’re so gay and you don’t even like boys
    No you don’t even like
    No you don’t even like
    No you don’t even like… PENIS

napuk na vsi4ki :P
    Someone,somewhere dreams of your smile

Цитирай Първоначално написано от beachy_bunny
    Живея със единствената цел която със си поставила да стана по- безчувствена ... по-студена ... и да не обичам ...
    Е подкрепям те напълно !!!
    бОлкаТа никОга нЕ сПиРа - сПиРа да тИ пукА, че тЕ бОли..

Заради себе си, семейството си, мечтите и целите си.
    Всичко друго е относително и променливо.
    Преди да си помислите, че съм егоистка, помислете си кой реално заслужава да посветите живота си на него.
    Правилно, почти никой, да не кажа съвсем.

Аз лично сутрин ставам заради надеждата в мен,че днес може да срещна човек който ще ме обича...а иначе живея за семейството и приятелите ми най-скъпите ми неща

Супер фен Аватара на Barbie
    Винаги съм живяла и винаги ще живея първо за самата себе си. За да се развивам.

През последните две години и кусур конкурентна причина да вървя напред беше приятелят ми. Само дето тук всичко се обърна с главата надолу. Затова в момента губя почва под краката си и не мога да вървя на никъде...и хич не ми се става сутрин от леглото.

Живея заради семейството си. Заради останалите си близки хора. Заради неродените си деца (колкото и нелепо да звучи, това е една причина). Заради самия живот.

НО честно казано определено до скоро основна двигателна сила ми беше усещането, че съм безумно влюбена... Та моторчето ми се счупи...бррръъъм...брхххх...к хх...кхх..х..х..х..

За себе си и хората,които обичам!
    За мечтите..и това един ден да се сбъднат!

Вече за нищо ..
    It doesn't really matter ....because in the end it all hurts just the same ;((

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    вече живея ден за ден... нее, ако всичко се загуби ще е така... засега живея за пролетта... ако тогава нищо не стане... не знам, може би просто ще се отдам на хобито си

Мега фен Аватара на Hilary_
    Пише се "заради" не "зареди" ... ноо пропускаме тази част с правописа...
    По темата: заради себе си...заради приятелите ми... заради хубавите неща в живота...заради родителите ми... заради любовта ми!!!

Град
    Улицата
    za da vida kakvo me chaka i tozi den s kakvo shte se sbluskam za da si vida priqtelite i da se zabavlqvam i nai - mnogo zarad edin chovek
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си