- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Заради какво живеете.
Живея.... защото ако спра да живея без д ами е дошло времето знам какво ще причиня на малкото хора, които ме обичат и държат на мен!
Понякога ми се иска поне за месец да е само нощ.... да лежа... и да мисля за Него.... Единственият и Неповторим!!! Само аз знам всъщност какво и кой ми дават силата да съм това, което съм. Просто един човек, който дори не подозира колко много означава з амен. Обяснявала съм му го, показвала съм му го... а доколко го оценява и разбира е негов избор, негов проблем.
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Родила съм се (това всъщност си е огромен късмет,шанс,представете си че има някой,който не е тук, за да бъдете вие тук,звучи малко тъпо ама) и живея не защото просто трябва,а защото искам. Живея заради всички хубави моменти,които ме топлят и ме карат да се усмихвам и заради лошите моменти,който ме правят по-силна.Живея заради хората,който обичам и въпреки тези,който не ме харесват.Живея за хората,които така брутално напуснаха живота ми..Живея,за да постигна целите си и може би тайно се надявам да оставя нещо,нещо хубаво на тези,които ще живеят след мен
Живея,защото...ебаси въпроса..ами живота е интересен.Не живея заради някой друг,а заради себе си!Обичам се..лоли всеки ден ми се случват яки неща,заради които си заслужава да съм тук,а пък и имам мн мечти,които ще сбъдна.Живея заради адреналина и заради това да купувам на приятеля си прашки "кис дъ китен "
бъзикам се за последното
![]()
Now Go To SleeP bitCh...DIe motherfucker die, ugrhhh...time's up bitch ,close ya eyes....now go to sleep bitch,why are u steel alive,how many time I gotta tell ya,close ya eyes ...bye die motherfucker :P I'm Miss_Innocence (devil)
Заради хората който обичам,приятелите ми![]()
Ставам сутрин с мисълта,че този ден ще е хубав и с всеки следващ ще съм по щастлива.![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
+1...Заради приятелите също..Семейството..Изобщо хората които обичам и ме обичат.Първоначално написано от GabisiTa
![]()
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
Живея заради живота.....и знаете ли зашо....защото се живее 1 път....нека бъде неповторим
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Живей така,че да те е срам да разказваш,но да ти е кеф да си спомняш!
амии....живея защото се надявам че момчето ми ще се върне лятото...и ще го видя..общо взето мн мн не се търпи...особено като остана сама вкъщи..нищо не ме интересува..зае*авам всички..:хХ ии така..тази надежда 'ми дава сила' ...
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Заради това че след 3 години се изнасям от тоя шибан град!
Нямам идея... Сто пъти пиша някфи неща и ги трия..Живея.. за приятелите си, за лятото, за някой, който незнае, че живея и за него..
Абе.. живея, защото.. ми се живее.. Без особена причина.. Ама все пак.. Няма значение, че още не съм наясно с целите и мечтите си.. Някой ден ще ми се изясни..
![]()
Zaradi mom4eto, koeto obi4am. Seriozno... Ina4e dosega...
Въпроса е много относителен.
Живея за много неща: за приятелите ми, за роднините ми, заради самия живот дори. И за мнооого други неща.
За хубавите неща трябва време, докато прекрасните се случват внезапно!
P.S. Момиче съм
http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1044839 - BANNED
е аз след 4 месеца и 4 дена 3 часа и 50 секПървоначално написано от HePeAJIeH
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Евала ... а тряя да има нещо , за което живеем ? Когато ми е яко - живея щото ми е яко , когато ми тъжно - живея , защото знам че след това ще стане яко и такааааПървоначално написано от beachy_bunny
You’re so gay and you don’t even like boys
No you don’t even like
No you don’t even like
No you don’t even like… PENIS
Е подкрепям те напълно !!!Първоначално написано от beachy_bunny
![]()
бОлкаТа никОга нЕ сПиРа - сПиРа да тИ пукА, че тЕ бОли..
Заради себе си, семейството си, мечтите и целите си.
Всичко друго е относително и променливо.
Преди да си помислите, че съм егоистка, помислете си кой реално заслужава да посветите живота си на него.
Правилно, почти никой, да не кажа съвсем.
Аз лично сутрин ставам заради надеждата в мен,че днес може да срещна човек който ще ме обича...а иначе живея за семейството и приятелите ми най-скъпите ми неща![]()
![]()
![]()
Винаги съм живяла и винаги ще живея първо за самата себе си. За да се развивам.
През последните две години и кусур конкурентна причина да вървя напред беше приятелят ми. Само дето тук всичко се обърна с главата надолу. Затова в момента губя почва под краката си и не мога да вървя на никъде...и хич не ми се става сутрин от леглото.
Живея заради семейството си. Заради останалите си близки хора. Заради неродените си деца (колкото и нелепо да звучи, това е една причина). Заради самия живот.
НО честно казано определено до скоро основна двигателна сила ми беше усещането, че съм безумно влюбена... Та моторчето ми се счупи...бррръъъм...брхххх...к хх...кхх..х..х..х..
За себе си и хората,които обичам!![]()
За мечтите..и това един ден да се сбъднат!
Вече за нищо ..![]()
![]()
It doesn't really matter ....because in the end it all hurts just the same ;((
вече живея ден за ден... нее, ако всичко се загуби ще е така... засега живея за пролетта... ако тогава нищо не стане... не знам, може би просто ще се отдам на хобито си![]()
Пише се "заради" не "зареди" ... ноо пропускаме тази част с правописа...![]()
По темата: заради себе си...заради приятелите ми... заради хубавите неща в живота...заради родителите ми... заради любовта ми!!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
za da vida kakvo me chaka i tozi den s kakvo shte se sbluskam za da si vida priqtelite i da se zabavlqvam i nai - mnogo zarad edin chovek![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори