- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Заради какво живеете.
Живея за да ям![]()
Живея за да сбъдвам мечтите си... Обичам си живота толкова много![]()
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
Живея заради себе си,заради хората,които обичам и ме обичат и заради мечтите си.Също така се надявам животът на всички ни тук в България да се подобри и да започнем да живеем малко по-нормално и по-спокойно.![]()
+1!!!Точно и ясно!!!Първоначално написано от slun4ice_90
![]()
Живея заради себе си(аз единствено и само аз най-отгоре ) и за да ЯМММ![]()
За да ям и спяЖивея за себе си, за добрите и лошите моменти, за малкото истински хора, които познавам.. : )
Stay up all night with the stars *
Ми всъщност на въпроса ЗАРАДИ какво? ами заради това,че съм родена...нормално :P
А иначе ЗА какво ?... За какво ли не.. : За да карам кънки , за да обичам някой и той мен, за да се смеяя,за да ме пече слънцетоо,за да виждам на хората усмивкитее,за да срещам готини хора,за да видя какво мога....
ехх бре...жесток късмет съм извадила,че ме има
![]()
Живея защото обичам живота ! Обичам трудностите в него , обичам радостните моменти , обичам хората около мене ..![]()
ЗАБЕЛЕЖКА!!!! Научи се да пишеш !![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
само за едно нещо от което можеш да оцелееш и това са парите![]()
причини да живееш - много:
-да се изучиш и да си живееш самостоятелно..
-да направиш нещо сам ( било то в работата илли не)
-да се влюбиш и да създадеш семейство
-за да сбъднеш мечтите си
Клишета, клишета, клишета ....
Живея, защото наще са ме създали![]()
Живея, защото не бих се отказала от живота, от възможността да се развивам, да търпя промени, да имам контакти с хората около мен
Живея, защото не заслужавате да ви отърва от присъствието си![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Семейството, приятела ми, бъдещето, мечтите ми ...
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
сега живея,за да може някой ден да се обърна и да видя какво съм имала,какво съм загубила и да имам гордостта да кажа,че съм преодоляла всичко...
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
няма никакъв смисъл вече, ако бях по-силен характер да съм се метнал от някъде, ама съм слабохарактерен скапаняк, даже и това не мога да направя
еее какви са тия думи от момче...Първоначално написано от kypo
![]()
яя малко ведро...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ми щот съм саздадена .. за спорта живея![]()
![]()
за сичко
![]()
![]()
jiveq zashtoto trqbva...![]()
I know I should stop believing ... !
* ! ... Unknown ... ! *
след така стеклите се обстоятелства...живея заради книжката и колата
заради себе си....
Всеки ден ставам и живея със стремежа за съвършенството...
An Evil Man
Живея да си постигна целите, и за хората които радвам и ме радват - хората които обичам!