- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Заради какво живеете.
И аз. Всеки ден от живота е една нова възможност да се осъвършенстваш, да станеш по-добър в нещо или да усвоиш нещо ново.Първоначално написано от mitkom89
Друго, друго... може би за хубавите неща като цяло. Някои хора не могат да си направят живота хубав заради дреболий, въпреки че имат шанс за това. Предпочитам да вярвам, че всичко ще се нареди и да живея за момента, в който ще е най-сетне подредено (в моя случай сега).
ми незнам![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
като бях млад и аз като тебе мислехПървоначално написано от mitkom89
![]()
много добро постче =D> много вярноПървоначално написано от Bellatrix
Как може да твърдиш, че живота ти е нареден и подреден?Това е илюзия, защото всичко е временно и се мени със страшни темпове.След дъжда следва слънце, но и обратното ако питаш мен.Първоначално написано от Re5peC7
Както си приета в Софийския с първо желание, така утре може да прекъснеш поради безброй причини.Мислиш си, че любимия ще е с теб вечно?Помисли си пак - не сме в романтичн филм.Така че се радвай на това, което имаш и си постигнала, но никога не забравяй, че винаги може да е по-лошо и трябва да си готова за всичко...
Уместен въпрос, чийто отговор все още е загадка за мене ...![]()
Хах, знам. В момента е подреден и супер. А когато пак се прецака, просто ще си мисля за момента, в който пак ще е перфектен и ще се боря за този момент. Така никога не се чувствам наистина нещастна. Нз, при мен действа. Не разбирам как хората изпадат в дълги депресии и плачат по цели дни... Пропускат толко много хубави неща.Първоначално написано от plmn
Плам..не в тоя смисъл..нещата наистина се нареждат..понякога просто това нареждане не съвпада с нашите желяния и илюзииПървоначално написано от plmn
а тя говори мисля за това, че днес трябва да се радваш дори и на малкото което имаш и да го превърнеш в нещо голямо, оставяйки настрани лошите мисли, понеже това не зависи от нас или до каквато степен зависи сме го направили
![]()
За всичко си има времеПървоначално написано от Bellatrix
повечето депресии са подтикнати наистина от причини които не са основателни и поради ред други причини, но..има и такива които наистина могат да обърнат човек с главата надолу, но както казах за всичко си има време
Хмм, ами аз мисля, че ако нещата не се наредят според моите разбирания, желания и очаквания, тогава всъщност не съм постигнал кой знае какво.Иначе съм съгласен, че всеки един ден трябва се радваме, дори и на малките неща.Нямах намерение да се заяждам (да не го разбере грешно), но просто ми направи впечатление твърдението за хубавия и подреден живот.А може би ми е трудно да го проумея, просто защото още не съм го постигнал, дори не съм близо...Първоначално написано от Re5peC7
P.S. дефакто звучи смешно написано от мен, тъй като нямам кой знае какви проблеми в живота, но просто това, което искам да постигна - имам доста път да извървя.
Е да, има и неща, за които си заслужава да плачеш, но не е редно да е твърде дълго. Аз съм на принципа: Не страдай дълго за неща, които не можеш да оправиш. Когато няма изход, гледам да съкратя сълзите на максимум и гледам да не му мисля много. И някак жестоко се чудя на разни на по 12-13, които не могат да се съвземат с месеци след някоя раздяла с някой, които хич не му пука (и не му е и пукало) или заради нещо още по-глупаво.Първоначално написано от Re5peC7
Иначе, да съгласна съм, че за всичко си има време.
За съжаление нямам никакво желание за живот... Всяка вечер си лягам с мисълта, че и утре ще съм сам. Вече не издържам... просто незнам докога така...
nqma opredeleno ne6ty zaradi koeto jiveem za6toto taka ili ina4e to ne e ve4no... no liubopitstvoto... to e dr ne6ty..da se budi6 s misalta kakaf 6te e dne6niq den... dali 6te e po dobar ili po lo6 ot ostanalite... dali stremeja ti kam ocelqvane i sahranqvane na sobstvenoto si az 6te pomogne celta v jivota ti da e opravdana? da... zaradi tova jiveq.. pitala sam se mn pati.. no istinata e edna 4ovek ima opredelena cel zaradi koqto e do6al na tozi svqt ... i trqbva da se opuitame da q oktirem...togava 6te se po4ustvame zavar6eni i razbrali za kako jivee ;] hora .. nedeite da govorite 4e ne vi se jivee..za6toto liubovta vi e nespodelena..za6toto gadjeto vi e otrqzalo..za6toto se 4ustvate grozni i othvarleni i o6te kup pri4ini... cenete tova koeto imate;] ima milioni hora koity sa naistina o6teteni..nqmat dom ..hrana ... smeeistvo... izostvaeni... bolni ot neizle4imi bolesti... s nedazi... radvaite se vinagi na malkite ne6ta i ocenqite sebe si i tova koeto vi e dadeno ;]
Заради секса за какво друготои не остана вече за какво за кои и защо да се живее
П.С. бъзикам се
Със Здраве![]()
Когато се изкачваш по стълбата, поздравявай, защото когато слизаш срещаш същите хора!
Амии,заради едното ядене и едното сране.
Сорри за гадната дума,ама тва е най-голямата истина![]()
Живея за да е*а и е*а за да живея
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
Живея заради всичко хубаво което вярвам че ще ми се случи![]()
scyLLa в изречението на гръцки в подписа ти има грешка![]()
Еми само запетаята може да е грешка щото другото няма грешка и одарението пада на аПървоначално написано от slun4ice
Пише се κοιταςПървоначално написано от scyLLa
![]()
Хих не си ги научила добре дифтонгите в думата китас няма дифтонг има единствено грешка в малака одарението трябва да пада на първото а защото ако е без одарение значи меко а иначе значи *******, но одарението с а незнам каде ми е на клавиатурата![]()
Дали пък не съм. http://modern-greek-verbs.tripod.com/koitao.htmlПървоначално написано от scyLLa
И освен това уарението в малака е на ВТОРОТО "а". Няма начин да е без ударение защото всички думи с повече от 1 сричка получават ударение. Може да значи "меко" ако ударението е на ТРЕТОТО "а".
И за да не е спам
Живея и заради любимите си хора![]()
П.С.: Спирам тук. Ако има още нещо пиши ми лично. Съжалявам че напраих забележка в темата
Да да на второто а обърках се офф и аз кво говоря на първото.Аз вече от толкова писане на комп не знам как е найстина (тъй като не ползвам мн дифтонги като пиша на компютъра)