- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Някой май ми влиза в скайпа
ima li spored vas nqkakvi programi za razbivane na parolite v skype i moje li izob6to nqkoi da ti vleze v skype?? Kakto si sedq na kompa , i izvednaj ne6to me vpisva ,a az sam si v skype !!! 6to taka stava?
nqkoi drug sigorno vliza v moq skype...nqkakav savet ? iskam da ne mi vliza ... help
shadow4e
Пиши заглавията на кирилица.
Смени паролата![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Няма хак за разбиване на пароли![]()
az ve4e 20 pati pone sam si smenqla parolata i prodaljavam da q smenqm ... vednaj zabelqzah kak edna fr izliza ot skype i men to4no togava me vpisva6e dosta prodaljitelno... zna4i e tq!!! [pone taka si mislq] az vzeh "merki" i q mahnah ot abonatite mi ... ama tq si prodaljava ...![]()
Единствено, което ми идва на ум е Keylogger-а. Ама и това не става, като, че ли...Възможно е и да е от нета, наистина и на мен се случва така понякога.
![]()
Ако приятелката ти знае какъв ти е мейла (на който е регистриран скайп акаунта ти) може оттам да ти гледа новите пароли...
Освен да си направиш парола със символи като например : ® ^ % & . Ако използва програма за кракване има да чака .. докато ти кракне паролата ..![]()
dobre da kajem 4e znae moq email i kvo ot tva ? Oba4e tq ne znae parolata na po6tata mi ... tai4e ne moje da vleze da q vidi kogato skype ti izpra6ta zabravenata parolata
Почти е невъзможно да ти се хакне скайпа. Чрез мейл или софтуер качен на твоя комп който да ти записва паролите е единствения начин.
Не вярвам приятелката ти да има кракерски умения. Възможно е и да ти е налучкала паролата. НЕ СИ СЛАГАЙТЕ ЕГН ЗА ПАРОЛА !!!
Нещо си в грешкаПървоначално написано от zanik
![]()
Вече всичко е възможно.Препоръчвам ти като влезеш в скайп да си направиш един нов email ,НО ДА НЕ Е В abv.bg и да си смениш email - a и така ....
Не виждам смисъл ей така да ти разбива паролите.Няма смисъл .... аз също не съм застанал да влизам в на всички акаунтите защото няма смисъл ...... за какво ми е ?
![]()
Разчистих темата от спама /без да искам си замина и едно мнение на авторката, за което се извинявам/. Разясняването как точно се хакват пароли и даването на линкове са забранени.
Ето го и въпросния пост на авторката![]()
Първоначално написано от magi_003
Аз само да си кажа - и на мен между другото много често ми се изписва, че някой вече е логнат в моя скайп. Но тъй като не се сещам кой би имал каквато и да е полза да ми влиза в скайпа, съм по-склонна да смятам, че просто е някаква грешка...
сменяй паролата, за къв чеп ти нарушават личното пространствоПървоначално написано от Barbie
Хах дълго логване значи слаб компютър или неттова изобщо не е признаек че някой е бил "точно сега" в скайп. Плюс това може да си пуснеш скайп едновременно от няколко компютъра Тей че ако някой влиза скайпа ти трябва да ти говорят хора без да им пишеш
или другия вариант е тоз дето ти е влязал в скайп нищо да не прави и никога няма да разбереш че е влязал...
da taka e, toi/tq moje da si 4ete samo kvo si pi6a s moite fr i ni6to ... moje i tova da mu e celta
Варианти за проблема:
1.Или някой ти знае паролата!!!
2.Или е теърде елементарна и някой забозляк няма какво да прави и по цял ден се опитва да ти влезне в скайпа и накрая я налучква!!!
3.Или нета ти спира!!!
4.Или си влизала в скайпа си от някое място освен от вас и си оставила тикчето да те вписва, като те включи скайп.
Нещо интересно: Паролата ти на скайпа е криптирана и се държи чак на сървъра на скайп!!! Никой не може да ти я пипнеНито хакери нито нищо не се бепокой, няма как да напишеш вирус за да вземеш нещо, което не можеш да стигнеш по обикновен начин
!
Съвет:
Смени паса!!! Ако пак има нещо такова блокираш и триеш всичките ти абонати и ги адваш в нов скайп, който искрено те съветвам да си направиш!
Peace \\// и Успех!!!