- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- маструбирали ли сте пред половинката си
Не съм все още![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
Eh tova momicheПървоначално написано от hottie
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
даже не ми харесваше като идея ама като ви гледам вас какви впечатления имате ... май ще се пробва![]()
Всъщност,да- бих го направила...Цялата работа е в общуването... Да се говори какво харесва единия в секса и какво другия..Има много неща,които на единия биха му се искали да направи,но да не ги прави от страх половинката му да не реши,че е извратеняк,а в съсщото време и тя да иска същотм,но да я е страх да си признае и да си поиска !На мен би ми деиствало възбуждащо да ме наблюдава докато мастурбирам... ако и на него би му въздействало разгорещяващо-защо не!?
![]()
Да . Всеки път го правя . Като виждам какво удоволствие му доставям не си и помислям да спирам .
както ти каза във секса (и по принцип във една връзка) общуването играе голяма роляПървоначално написано от azzz6662
ДА .. обожавах да го гледам как се побърква докато наблюдава всяко едно движение на тялото ми .
Мда, напоследък все по-често го правим с приятелката ми - и двамата много се кефим
това момиче ако не от най-развратните та наПървоначално написано от PreciousDiamond
...всяко нейно мнение описва богатия и полов живот
...иначе по темата не но бих ако ми позволи половинката
![]()
МуЗиКа, ЛюБоВ, СпОрТ, ПиЙнЕ и ЯдИнЕ
Най-големия ми фетиш![]()
![]()
Обожавам, вманиачавам, побърквам, подлудявам, разтапям се![]()
Няма по-възбуждащо и по-секси, и по-интимно от това... Да знаеш как тя прави най-тайното нещо пред теб и да я гледаш как й идва отвътре и сама си прави хубавото, и движенията, тялото.. охх.....![]()
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Абе да .. просто си имах приятел доста време и доста неша сме пробвали ...Първоначално написано от TeCHo0o0
![]()
ми то това си е част от интимните взаимоотношения между двама и си е напълно нормално
ми не не съм имал възможността понеже половинката ми го прави место мен![]()