.

Виж резултатите на анкетата: мастубирали ли сте пред половинката си

Гласували
101. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

36 35,64%
  • не

35 34,65%
  • не съм но бих опитал/а

30 29,70%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Не съм все още
    Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!

Мега фен Аватара на amatorium
    Цитирай Първоначално написано от hottie
    О да, често го правим и е супер възбуждащо. Много е яко да гледаш как половинката ти го прави и те гледа...ти си му в мислите и погледа и направо се побъркваш и от кеф и от възбуда.
    Eh tova momiche
    Eating isn't cheating - Arnold

даже не ми харесваше като идея ама като ви гледам вас какви впечатления имате ... май ще се пробва

:)

Всъщност,да- бих го направила... Цялата работа е в общуването... Да се говори какво харесва единия в секса и какво другия..Има много неща,които на единия биха му се искали да направи,но да не ги прави от страх половинката му да не реши,че е извратеняк,а в съсщото време и тя да иска същотм,но да я е страх да си признае и да си поиска !На мен би ми деиствало възбуждащо да ме наблюдава докато мастурбирам... ако и на него би му въздействало разгорещяващо-защо не!?

Re: маструбирали ли сте пред половинката си

Да . Всеки път го правя . Като виждам какво удоволствие му доставям не си и помислям да спирам .

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от azzz6662
    Всъщност,да- бих го направила... Цялата работа е в общуването... Да се говори какво харесва единия в секса и какво другия..Има много неща,които на единия биха му се искали да направи,но да не ги прави от страх половинката му да не реши,че е извратеняк,а в съсщото време и тя да иска същотм,но да я е страх да си признае и да си поиска !На мен би ми деиствало възбуждащо да ме наблюдава докато мастурбирам... ако и на него би му въздействало разгорещяващо-защо не!?
    както ти каза във секса (и по принцип във една връзка) общуването играе голяма роля

Град
    Destanation unknown ((:
    ДА .. обожавах да го гледам как се побърква докато наблюдава всяко едно движение на тялото ми .

Голям фен
    Мда, напоследък все по-често го правим с приятелката ми - и двамата много се кефим

Фен Аватара на TeCHo0o0
    Град
    San Rafael, Ibiza :))
    Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    ДА .. обожавах да го гледам как се побърква докато наблюдава всяко едно движение на тялото ми .
    това момиче ако не от най-развратните та на ...всяко нейно мнение описва богатия и полов живот ...иначе по темата не но бих ако ми позволи половинката
    МуЗиКа, ЛюБоВ, СпОрТ, ПиЙнЕ и ЯдИнЕ

Най-големия ми фетиш

Обожавам, вманиачавам, побърквам, подлудявам, разтапям се

Няма по-възбуждащо и по-секси, и по-интимно от това... Да знаеш как тя прави най-тайното нещо пред теб и да я гледаш как й идва отвътре и сама си прави хубавото, и движенията, тялото.. охх.....

.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    Destanation unknown ((:
    Цитирай Първоначално написано от TeCHo0o0
    Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    това момиче ако не от най-развратните та на ...всяко нейно мнение описва богатия и полов живот ...иначе по темата не но бих ако ми позволи половинката
    Абе да .. просто си имах приятел доста време и доста неша сме пробвали ...

ми то това си е част от интимните взаимоотношения между двама и си е напълно нормално

ми не не съм имал възможността понеже половинката ми го прави место мен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си