Цитирай Първоначално написано от darla
Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
^neusporim fakt!!!!
А защо да е неуспорим факт?!
Това,че на някои хора не им харесва козметиката на Ейвън,не означава,че при всички е така!!!
Айде не говорете от името на всички!!!
Nqkude da pro4ete "vsi4ki" ili "nikoi" ta preceni,4e govorim ot imeto na vsi4ki!!!A i ako pone maaalko si ogramotena ot kum ka4etsvena kozmetika(za kozmetikata im govorq,ne du60gelove i t.n) 6te si na dr mnenie!
Ми под "неуспорим факт",какво би следвало да се разбира?!
А иначе авторката пита за душ-гелове,маски,шампоани,почи тващи продукти,кремове и прочие,а не за сенки,спирали,пудри и други подобни!!!
Освен това не мисля,че си човека,който може да каже на какво ниво съм "ogramotena ot kum ka4estvena kozmetika" Все пак нито ме познаваш,нито знаеш,каква козметика имам и използвам,нито нищо ...
И като за последно - Всеки е различен,всеки харесва различни продукти,кожата на всеки понася различни неща и всеки си има мнение,така че спора е безсмислен!!!

П.П.Щом има хора,които са доволни от тази козметика значи факта не е неуспорим Но както вече казах от спорове полза няма

И за да не се получи спам - шампоаните на Head and Shoulders и Wash & Go също са в черния ми списък По-големи боклуци предлагани на българския пазар от тях НЯМА!!!
I koi kaza,4e NQMA?v slu4aq-TI>az su6to ne gi haresvam,de,no sega ti se izkazva6 ma6tabno...a na mene pravi6 zabelejka...
Говоря за МОЯ ЧЕРЕН СПИСЪК => за МЕН няма по-големи боклуци в България от тях!!!