- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- някои чуваи ли е за..
здр, искам да ви попитам някои чувал ли е за "Помпа за увеличаване на гърдите" продават се по сексмагазините, но какво им е действието или е само временно?
Мъдрецът сочи луната, а глупакът гледа в пръста му.
да бе, има такова даже в нета има снимка ама не пише дали е само за малко това увеличаване или с периодично ползване може и да се стимулира нещо и да не се смаляват знам ли аз за тва питам. маи много ми се ще а?![]()
И аз видях някъде , че има подобни работи![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
, но не знам нищо за действието им . Видях даже , че има и вибриращи подплънки за сутиен
![]()
![]()
![]()
stiga ste se pritesnqvali za malkite g1rdi. Az pove4e harsvam malko otkolkoto golemi. Po sexy sa![]()
![]()
Хич не се притеснявай за размера на бюста си.По-малките гърди имат повече предимства![]()
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Има такава помпа,ама не знам дали се предлага на българския пазар.Не знам доколко е ефикасна.Има доста клипчета в www.youtube.com
Breast Enlargement Pump.За пове4е информация:
http://ezinearticles.com/?Breast-Enl...umps&id=125482
http://www.plastic-surgery.net/breas...ment-pump.html
ако си пълнолетна най добре иди във някой сексшоп и попитай на място и за ефекта и дали изобщо има
имам чуството, че девойките тук не се притесняват от маките си гърди, а от липсата на гърди...![]()
така че мили момиченца, най-добрата помпа за гърди е времето..
като нямате гърди, подчертайте дупето с една готина модна линия и сте готови за флирт и авантюра![]()
Do you speak Salsa? .......
съмнявам се да действа![]()
bqh 4yvala za takiva samo za penis![]()
някой мод яяво много ми е набрал...по темата:Не
Внимавай много с тея глупости! Дори и да ги "надуе" има ОГРОМНА опастност да се скъса млечна жлеза! Явно не си много наясно с нещата, ама дори сутиени като начало се носят за това - да не се скъса при подскачане, тичане и други движения... А ти питаш за тея боклуци![]()
abe to go ima na bg pazar daje znam 4e sa okolo 60lv. az sam se informirala no to4no za tva vi pitam ako nqkoi znae za takiva "protivodeistviq"i iskam da kaja 4e nqmam kompleksi ot tva 4e sam s malki gardi a ot tva 4e nqmam nikakvi i ne sam na 13-14god a na 21g tai 4e sam si v pravoto da si tarsq izhodni varianti i ne stava s hap4eta i dr podobni
Ем, сори ама и с тва нема да стане.
Треа да се примириш или да събереш парички за операция.
Не съм чувал за такава помпа, но ако има ще е временно според мен, пак казвам не съм сигорен, но мога да ти предложа друго решение за малките гърди - ЧИПС и БОЗА. Успех!
В суxа пyтка, KУP не влиза!
i s kvoПървоначално написано от girl_in_black
малка съм като малките нещта които правят живота ти хував
Помпичка за изцеждане
6to ti s takava li si izcedi mozaka a?
Такава помпа съществува и се продава , но дейстието и е съвсем за малко за 2-5 минути. А освен това могат да се получат някой поражения на гърдата.
Най-добрият начин за увеличаване на бюста е силикона,хем сигурен-хем ефектен.Вече и достъпен почти за всички.
Не комплексират безгърдите толкова много...Първоначално написано от gotinkatamacka
аз съм чувала за тия помпи ..но всичко е временноняма смисъл а и не трябва да се притесняваш.. моите са точно за една шепа и не се притеснявам дори си се разхождам без сутиен
![]()