- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- снимки на приерсинг
Това са глупости за басейните.. Аз се пробих на 06.05.2008 , след месец и половина отидох на море,а след още 1 месец започнах да ходя на басейн почти всеки ден..
И в моя град,в басейна, слагат много препарати и хлор особено..обаче нито ме болеше нито ми направи някакъв проблем... хем още беше леко зачервено , не беше зараснало напълно..![]()
http://prikachi.com/files/540331c.jpg
от една седмица ми е, бтв обмислям варианта да си направя 2ра и на другото ухо, ноо има време...![]()
Inside every cynical person, there is a disappointed idealist.
Да ама си била на море. По принцип морето подпомага заздравяванетоПървоначално написано от nencuHka
![]()
Аз имах пиерсинг на пъпа 5 дни, но го махнах.Обицата стоеше доста добре, но не можах да се възприема, а и след като пиерсингът заздравее, кожата изтънява все повече и повече... Накрая си принуден да махнеш обицата и ти остава едно като кратерче над пъпа, гледах снимки... и точно затова и я махнах.Все пак не са вечни.Та таакаа...
Някои са си вечни.Пъпът пак е сърфейс пиърсинг уж обаче на някои хора пъповете..както е и моят,са по-дълбоки и не се прилага натиск на повърхността.