.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Град
    ..във един измислен свят..
    Това са глупости за басейните.. Аз се пробих на 06.05.2008 , след месец и половина отидох на море,а след още 1 месец започнах да ходя на басейн почти всеки ден..

И в моя град,в басейна, слагат много препарати и хлор особено..обаче нито ме болеше нито ми направи някакъв проблем... хем още беше леко зачервено , не беше зараснало напълно..

Град
    то не е град,а джунгла...

http://prikachi.com/files/540331c.jpg

от една седмица ми е, бтв обмислям варианта да си направя 2ра и на другото ухо, ноо има време...
    Inside every cynical person, there is a disappointed idealist.

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Цитирай Първоначално написано от nencuHka
    Това са глупости за басейните.. Аз се пробих на 06.05.2008 , след месец и половина отидох на море,а след още 1 месец започнах да ходя на басейн почти всеки ден..
    Да ама си била на море. По принцип морето подпомага заздравяването

Аз имах пиерсинг на пъпа 5 дни, но го махнах.Обицата стоеше доста добре, но не можах да се възприема, а и след като пиерсингът заздравее, кожата изтънява все повече и повече... Накрая си принуден да махнеш обицата и ти остава едно като кратерче над пъпа, гледах снимки... и точно затова и я махнах. Все пак не са вечни.Та таакаа...

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Някои са си вечни.Пъпът пак е сърфейс пиърсинг уж обаче на някои хора пъповете..както е и моят,са по-дълбоки и не се прилага натиск на повърхността.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си