- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Що за нахалство
Току-що чух по новините,че ОУ Антон Страшимиров и СОУ Димчо Дебелянво са осъмнали с надписи"Всички Гяури на Сапун"Що за нахлство![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
една велика тема
Първоначално написано от DieselBlood
а ще им еба путката майна
свине долни...да си ходят в гадната Турция...да си изгният там...ко търсят тука....изроди долни...и за сапун не стават....толкова са долни и гнусни
“Bulgaristan” ли??? ще има кажа аз на тях “Bulgaristan”. да мра всичките дано. И рака и спина да ги хвани. Чумата да ги тръшни всичките до един... да са задавят докато вечерят дано....докато се молят на гадния си бог ГРЪМ да ги удари....децата им да умрат преди тях а ши ги иба в бавните маймуни черни. Кви маймуни ади да не обиждам горките животинки![]()
Бахти наглите...по нагли и от конска муха на лайно
Смърт за тях![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА ЕЗИКА АМА ТО ТВА ЕБАХТИ НАГЛОСТА![]()
Съгласна с всичко което каза!Първоначално написано от reni7o0o
![]()
да ти кажа, като говориш така, падаш на тяхното ниво. не ти ли е прекалено ниско?Първоначално написано от reni7o0o
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Малее колко сме великиПървоначално написано от DessieQueen
![]()
![]()
Искрено ме разсмиват такива хора като вас
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
ем ниско е ама...като видя такива работи и побеснявам. Все пак са на наша земя...и не им е мястото тукПървоначално написано от sladur4etyYy
Иначе нямам нищо против тях....ама като почнат с тея работи ПОБЕСНЯВАМ... Да са мирни и кротки не ми пречат ама да почнат с тея глупости....няма да стане
А само те ли правят глупости?Няма ли достатъчно българи-хулигани и надписи с подобна насоченост от българи?Толкова ли е трудно за разбиране, че има хора и хора.Че и от нас и от тях и от всяка нация има подобни индивиди с подобни прояви,но това означава ли, че трябва да отхвърляме всички турци? Не сме повече от тях, за голямо разочарование на някои съфорумци.Първоначално написано от reni7o0o
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
съмнява ме че си една от тях ...Първоначално написано от girl_in_black
СМЪРТ ЗА ТЯХ ТОВА Е СВЕЩЕНА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ НЕ ТРЯБВА ДА ИМА ДЖАМИИ В БЪЛГАРИЯ НЕ ТРЯБВА ДА ИМА ТУРЦИ И ЦИГАНИ В БЪЛГАРИЯ!
ваУ рокс
Grell
Спокойно, дишай дълбоко, не съм. Просто всички сме хора, всички чувстваме, мислим, дишаме...Защо трябва да има разделение?Само в България ли има хора от други народи? И с какво българската земя е свещена?С какво е по-различна от други земи?Аман от криворазбран патриотизъм.Първоначално написано от BladeDancer
Разбирам българите да са толерантни към тях,а те към нас не и да се ядосваш, но...За турците говоря, при циганите е по-различно положението.Първоначално написано от BallFace
да пукнат във вряла вода![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
една велика тема
ми нещастниците все още живеят в заблуда.Ей такива точно нямат за какво да живеят
Всичко това ние сами сме го позволили , ако не беше така нямаше да става . Докато ние не се променим всичко ще е такова .
+1Първоначално написано от girl_in_black
Ние можем да ги плюем как си искаме и тва масово се приема като "мноу яко" и е много на мода, ама като отвърнат и вече е "Що за нахалство". На това мили съграждани българи му се вика нацизъм.
Welcome to the end of the thought process.
да умрат тея турци бе,до един.
А тея дето ги защитавате,сте много зле.
Не ви ли стигнаха 500 години?Не ви ли?
Ако не са,спокойно ще има още.
Защо трябва постоянно да се гледа миналото?За прослувутото османско робство не е виновен обикновения турски народ.И не, не тези, които гледаме разумно на нещата сме зле, а тези, които сте "много велики" и "супер патриоти"Първоначално написано от carinaNebula
Аз живея в този квартал(Славейков).Предста а си нямате колко турци има там.На стадиона съм ги виждал наредени-към 50.И ни най-малка представа си нямат че са всъщност българи.Много са бели.Въобще не знаех,че ще се стигне дотук.
Ъ-ъ-ъ к'во е гяур![]()
![]()
teen in bg =![]()
![]()
![]()
teen in teenproblem =![]()
![]()
В Анадола бе измет..как ги мразя дееба и гадното племе..в собствената ни държава ще ни наричат гяури![]()
на турски означава всеки, който не е мюсюлманин, неверник един вид.Първоначално написано от soregashi
ма не тва е проблема.
кви глупоти изчетох в тая тема. то небяха свещени земи, то не бяха "няма да стане да ме наричат еди-си-как си в моята държава", ми излез на бунт, бе момче. секви изроди навсякъде има и ако почнеш да определяш хората и да ги делиш по националност или по религия не правиш по-малко лошо впечатление от тях. ние пък имаме къща в село, където постоянното население е турско и циганско. това лято със собствените си уши чух едно от момчетата, когато говорех за нещо да ми каже "ае, гяурин ае мри ве, рая с рая" и кво, не ми става хубаво естествено, но мога да те уверя, че останалите го отбягваха окоо 2-3 дни, защото са различни. изразих се грешно, всъщност той е различния, защото масово там са норманли хора и аз или който и да е друг има предубеждения преди да познава някого е ебати шитъра. аз познавам лично повече цигани, които са читави, отоколкото такива които не са. а самият факт, че в парламента има етническа партия е доста по-важен от това кой болен мозък ще си пише разни протсотии по училища или църкви, защото е комплексиран и не може да направи нищо, освен да се крие по тъмното със спрей в ръка. това е смешно...
Прекалено е всичко,което са написали.Все пак турците и тей нататък малцинства трябва да знаят ,че без тях сме си по-добреИ без НАС,истинските българи, са за никъде.Все пак благодарение на "гяурите" все още са в България.
И като толкова са настроени против нас да си ходят от там откъдето са доли без да говорят против българите.Нахално е.И неучтиво.
Three words.Eight letters.Say them and im yours..