.
Затворена тема
Страница 10 от 13 ПървиПърви ... 678910111213 ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 310
    Аз по мат. се класирах за 2ри кръг - но не отидох - бях на изпита за Американския.';;;; Но иначе мисля че щях да отида и на 3ти кръг - мн съм добър там :P

А по БЕЛ имах 69 точки на първия кръг - Трагедия...

Голям фен Аватара на melinor
    Цитирай Първоначално написано от john95
    Аз по мат. се класирах за 2ри кръг - но не отидох - бях на изпита за Американския.';;;; Но иначе мисля че щях да отида и на 3ти кръг - мн съм добър там :P

А по БЕЛ имах 69 точки на първия кръг - Трагедия...

А да като стана дума за Американския някой друг бил ли е на изпита за АК?
    Боса по асфалта минавам,
    знам че няма мода такава -
    просто детски навик още в мен живее.

Супер фен Аватара на iPurple
    Oтдавна не съм писала.. как сте седмокласници?
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Кааак си?
    Я пиши У кофата.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Хей, хора, как върви подготовката при вас? (:
    i'd like to change the world.

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    К'во толкова се притеснявате
    Аз с 3.500 по математика и 5.214 по български пак влязах в готино даскало
    Където и да влезете ще свикнете и ще се съберете с готини хора

Цитирай Първоначално написано от Hurtmore
    Цитирай Първоначално написано от CherryKisS
    Утре съм на пробен изпит по български, а в неделя по математика.

Аз още не съм решила къде искам да отида. В езикова ще е , но не знам в коя. За Бургас става въпрос. Някой има ли съвети?
    аз се двуумя между немска и английска (френската мноооооого изпадна), дано ми стигне бала, бтв късмет утре (:

Аз съм от Бургас и уча в Английска. Мога да ви кажа,че Немска изпадна почти толкова,колкото Френска (миналата година минималния бал беше около 25 ) Имам приятели и познати от немска,и изобщо (освен заниженото ниво на обучение) 80% от хората и учителите са просто откачалки.

Да ви дам малко инфо за Английска:
    Занималнята не е задължителна от миналата година,и според мен е абсолютно излишна,тъй като учителят е пълен галфон. По-добре се подготвяйте сами вкъщи,далеч по-сигурно и полезно е.
    Обикновено имаме по 6 часа на ден,с изключение на един,в който имаме 7. Часовете английски на седмица са 19. Правят се доста тестове,с цел проверка на нивото на учениците,а и така е далеч по-лесно да се поправят "инцидентни" оценки. Математиката на седмица е 3 часа,като 1я срок имаме 2 часа геометрия и 1 алгебра,а 2я-обратно. Българския е четири часа.
    Часовете по музика,изобразително и физкултура са по един. В училището се провеждат доста извънкласни дейности- (е,тук за екскурзиите вече зависи от класната,на която сте попаднали,ние имахме късмет) различни конкурси,турнири по различни спортове между НЕГ и АЕГ,и разбира се,други гимназии. Има литературен клуб,ученически съвет... Хората са супер готини,свестни и интелигентни. Но в никакъв случай не сме някакви,които си стоят вкъщи и учкат.
    Това е в общи линии.
    Минималният бал миналата година беше около 29,7 (нисък е за нашата гимназия) но това беше заради драстичното увеличение на броя на паралелките и учениците в тях. Моят бал беше 31,536 с оценки 5,625 и 4,143.

Ако имате някакви други въпроси,питайте.
    Тhe Hell is coming!

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    Чуся се между Математическа и Езикова?!?
    Езикова - вървят ми много езиците,но там се учи страшно много на ден и просто няма да успея,а и както ме мързи...
    Математическа - преди исках в ЕГ ,но като си помисля,че половината ми клас ще са в МГ математиката не ми върви никак,а аз ще се запиша с информатика и английски ..там не се учи толкова
    Като порасна искам да се занимавам с хотелиерство,мениджмънт..а е в сверата на хотелите,магазините (големи) ...мечти колкото искаш
    та кажете...МГ или ЕГ
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Цитирай Първоначално написано от metaxa
    Цитирай Първоначално написано от FancyGirl
    Поразрових се из темата но не видях мн за Варна... ако е имало съжелявам..
    та искам да попитам какво ще ме насочите към Варна и как е със бала там кое училище е по елитно... аз съм се насочила към Търговската гимназия но все пак незнам... ще видим та моля ви кажете някой училища и г/д нещо за тях
    Във Варна има доста добри училища, но зависи какво искаш да учиш.От езиковите добри са 1-ва(английски и немски) и 4-та(Испански,френски,англий ки) .Ако искаш математика ПМГ (3-та) или МГ (2-ра).Хуманитарната също е възможност, ако харесваш история или можеш да рисуваш.Всъщност има доооста гимназии Кажи ми точно какво искаш да учиш, за да ти помогна
    Еми какво можеш да ми кажеш за Търговската или за някоя с която мога да уча Английски и Испански език .... незнам ПМГ със сигурност не искам да е не ми върви математиката ... а за хуманитарни не съм мислела до сега...
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Цитирай Първоначално написано от metaxa
    Поразрових се из темата но не видях мн за Варна... ако е имало съжелявам..
    та искам да попитам какво ще ме насочите към Варна и как е със бала там кое училище е по елитно... аз съм се насочила към Търговската гимназия но все пак незнам... ще видим та моля ви кажете някой училища и г/д нещо за тях
    Във Варна има доста добри училища, но зависи какво искаш да учиш.От езиковите добри са 1-ва(английски и немски) и 4-та(Испански,френски,англий ки) .Ако искаш математика ПМГ (3-та) или МГ (2-ра).Хуманитарната също е възможност, ако харесваш история или можеш да рисуваш.Всъщност има доооста гимназии Кажи ми точно какво искаш да учиш, за да ти помогна
    Еми какво можеш да ми кажеш за Търговската или за някоя с която мога да уча Английски и Испански език .... незнам ПМГ със сигурност не искам да е не ми върви математиката ... а за хуманитарни не съм мислела до сега...
    Във Варна си заслужават само 1-ва,2-ра и 4-та.Поне така мисля де.4-та ти я препоръчвам ако искаш испански и английски за търговската нямам впечатления, но ще поразпитам приятели и ще ти кажа
    My heart is broke but I have some glue

Цитирай Първоначално написано от Detestation
    Цитирай Първоначално написано от Hurtmore
    Цитирай Първоначално написано от CherryKisS
    Утре съм на пробен изпит по български, а в неделя по математика.

Аз още не съм решила къде искам да отида. В езикова ще е , но не знам в коя. За Бургас става въпрос. Някой има ли съвети?
    аз се двуумя между немска и английска (френската мноооооого изпадна), дано ми стигне бала, бтв късмет утре (:

Аз съм от Бургас и уча в Английска. Мога да ви кажа,че Немска изпадна почти толкова,колкото Френска (миналата година минималния бал беше около 25 ) Имам приятели и познати от немска,и изобщо (освен заниженото ниво на обучение) 80% от хората и учителите са просто откачалки.

Да ви дам малко инфо за Английска:
    Занималнята не е задължителна от миналата година,и според мен е абсолютно излишна,тъй като учителят е пълен галфон. По-добре се подготвяйте сами вкъщи,далеч по-сигурно и полезно е.
    Обикновено имаме по 6 часа на ден,с изключение на един,в който имаме 7. Часовете английски на седмица са 19. Правят се доста тестове,с цел проверка на нивото на учениците,а и така е далеч по-лесно да се поправят "инцидентни" оценки. Математиката на седмица е 3 часа,като 1я срок имаме 2 часа геометрия и 1 алгебра,а 2я-обратно. Българския е четири часа.
    Часовете по музика,изобразително и физкултура са по един. В училището се провеждат доста извънкласни дейности- (е,тук за екскурзиите вече зависи от класната,на която сте попаднали,ние имахме късмет) различни конкурси,турнири по различни спортове между НЕГ и АЕГ,и разбира се,други гимназии. Има литературен клуб,ученически съвет... Хората са супер готини,свестни и интелигентни. Но в никакъв случай не сме някакви,които си стоят вкъщи и учкат.
    Това е в общи линии.
    Минималният бал миналата година беше около 29,7 (нисък е за нашата гимназия) но това беше заради драстичното увеличение на броя на паралелките и учениците в тях. Моят бал беше 31,536 с оценки 5,625 и 4,143.

Ако имате някакви други въпроси,питайте.
    Благодаря ти.

Цитирай Първоначално написано от mim4ety_sara
    Чуся се между Математическа и Езикова?!?
    Ох и аз така. Искам в математическа със английски и информационни технологии. Интересно ще ми бъде да уча информационни, но пък математиката не ме влече.

cherry*kiss

Ей,хора..
    Как върви при вас?
    При мен т'ва е баси ваканцията..
    всеки ден тестове,тестове..
    и все пак Българския ми върви повече..
    Защо бе?
    Тая математика много сложна..
    Ама няма как.. тряа да се учи.

Град
    Бургас :]
    в Езикова съм..пък след 12 ще следвам за банкер
    [h] T W I L I G H T ! [h]

Созопол <3 [h]]*

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    Ей,хора..
    Как върви при вас?
    Защо бе?
    И при мене ваканцията е същата... .Последен напън, 10 седмици останаха, аз съм на ръба на нервна криза, не знам смешно ли ми е, плаче ли ми се, вече нямам търпение всичко да минава и да се свършва с това мъчение .
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Някой може ли да даде линкове за тестове..

аз май няма да кандидатствам след 7ми, може би след 12-ти с нещо свързано с Биология и Химия или пък Литература
    Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.

Хора искам да ви питам какво мислите за 2ра Английска, Испанската, Немските /73 и 91/. Аз съм се насочила към някоя езикова

П.С : от София съм

Цитирай Първоначално написано от r0sitY
    Някой може ли да даде линкове за тестове..
    www.pomagalo.com

Здрасти, хора.
    Аз пък не съм притеснена и изнервена, още не.
    Добре съм, мисля, че всичко ще е наред.
    Решавам задачи, правя тестове, пиша есета, уча, чета, повтарям... нормални неща.
    Аз обаче и се мотая, излизам, ваканция е.
    Споко, ще се справим.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Голям фен Аватара на melinor
    Цитирай Първоначално написано от AnIcHkAtA
    Ей,хора..
    Как върви при вас?
    Защо бе?
    И при мене ваканцията е същата... .Последен напън, 10 седмици останаха, аз съм на ръба на нервна криза, не знам смешно ли ми е, плаче ли ми се, вече нямам търпение всичко да минава и да се свършва с това мъчение .

Еха...аз изобщо не се притеснявам.....не знам защо, обаче аз всъщност никога не се притеснявам . Имам предвид, че не рева от нерви, не се нервирам и т.н. за мен е странно...
    Боса по асфалта минавам,
    знам че няма мода такава -
    просто детски навик още в мен живее.

Мисля че езиковите дават доста добро бъдеще.Аз искам да вляза в английската гимназия...Но ме спира само това,че там има най-много наркомани..
    Don't worry,be happy!

Цитирай Първоначално написано от GbSy
    Здрасти, хора.
    Аз пък не съм притеснена и изнервена, още не.
    Добре съм, мисля, че всичко ще е наред.
    Решавам задачи, правя тестове, пиша есета, уча, чета, повтарям... нормални неща.
    Аз обаче и се мотая, излизам, ваканция е.
    Споко, ще се справим.

Мен пък много ме е страх

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    ще кандидатствам, но съм 100% сигурен, че няма да ме приемат и пак не си решавам тестове...

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от alex4e7y
    Мисля че езиковите дават доста добро бъдеще.Аз искам да вляза в английската гимназия...Но ме спира само това,че там има най-много наркомани..
    Нямам приятели, които са в двете английски (ако говориш за София), но според мен тия неща, че имало наркомани и т.н., ги говорят хора, които ги е яд, че не са способни да достигнат нивото, което е там ..Имаш ли преки наблюдения, за да го твърдиш?В случай, че просто си го чула от някого, считай, че е 99% лъжа.Още повече наркомани има навсякъде, ако си слабохарактерна можеш да се подведеш, ако не си какво те интересува има ли, няма ли?

Относно притеснението-проблема ми е, че мозъчното съдържание е малко и колкото и да уча, не знам дали е достатъчно

П.П.:Имам няколко задачки, ама не ми се чака до четвъртък, на някого занимава ли му се да ми ги обесни ?
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Математика -
    http://store.picbg.net/pubpic/FB/A7/...bcf8acfba7.jpg
    http://store.picbg.net/pubpic/88/FE/...6fe25588fe.jpg
    Тази поредица е добра.Състои се от четири последователни книжки. ( намерих снимки само на първа и втора част ) Състоят се от 20 теста с по 50 въпроса ( всяка книжка )

Лично аз се притеснявам повече за теста по Математика.Чак като дойде втория срок усетих какво ме чака. И все пак - НЕ СЕ ПАНИРАЙТЕ.

Надявам се на съм ви била полезна.

Аз също за математиката се притеснявам много повече. Купих се такава книжка. В нея има описание как да си изчислиш отценката според проя точки. Помагалото е много добро, но аз по математика не съм добра и като си исчислявам отценката става г-д 4.50, което никак не е добре по български към 5.00 успявам да хвана
    Don't worry, be happy!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си