- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- КАндидатстване след 7ми клас 2009.
Аз по мат. се класирах за 2ри кръг - но не отидох - бях на изпита за Американския.';;;; Но иначе мисля че щях да отида и на 3ти кръг - мн съм добър там:P
![]()
А по БЕЛ имах 69 точки на първия кръг - Трагедия...
Първоначално написано от john95
А да като стана дума за Американския някой друг бил ли е на изпита за АК?
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
Oтдавна не съм писала.. как сте седмокласници?![]()
Fall down seven times..
Stand up eight.
Кааак си?
Я пиши У кофата.![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Хей, хора, как върви подготовката при вас? (:
i'd like to change the world.
К'во толкова се притеснявате
Аз с 3.500 по математика и 5.214 по български пак влязах в готино даскало
Където и да влезете ще свикнете и ще се съберете с готини хора![]()
Първоначално написано от Hurtmore
Аз съм от Бургас и уча в Английска. Мога да ви кажа,че Немска изпадна почти толкова,колкото Френска (миналата година минималния бал беше около 25) Имам приятели и познати от немска,и изобщо (освен заниженото ниво на обучение) 80% от хората и учителите са просто откачалки.
Да ви дам малко инфо за Английска:
Занималнята не е задължителна от миналата година,и според мен е абсолютно излишна,тъй като учителят е пълен галфон. По-добре се подготвяйте сами вкъщи,далеч по-сигурно и полезно е.
Обикновено имаме по 6 часа на ден,с изключение на един,в който имаме 7. Часовете английски на седмица са 19. Правят се доста тестове,с цел проверка на нивото на учениците,а и така е далеч по-лесно да се поправят "инцидентни" оценки. Математиката на седмица е 3 часа,като 1я срок имаме 2 часа геометрия и 1 алгебра,а 2я-обратно. Българския е четири часа.
Часовете по музика,изобразително и физкултура са по един. В училището се провеждат доста извънкласни дейности- (е,тук за екскурзиите вече зависи от класната,на която сте попаднали,ние имахме късмет) различни конкурси,турнири по различни спортове между НЕГ и АЕГ,и разбира се,други гимназии. Има литературен клуб,ученически съвет... Хората са супер готини,свестни и интелигентни. Но в никакъв случай не сме някакви,които си стоят вкъщи и учкат.
Това е в общи линии.
Минималният бал миналата година беше около 29,7 (нисък е за нашата гимназия) но това беше заради драстичното увеличение на броя на паралелките и учениците в тях. Моят бал беше 31,536 с оценки 5,625 и 4,143.
Ако имате някакви други въпроси,питайте.![]()
Тhe Hell is coming!
Чуся се между Математическа и Езикова?!?
Езикова - вървят ми много езиците,но там се учи страшно много на ден и просто няма да успея,а и както ме мързи...
Математическа - преди исках в ЕГ ,но като си помисля,че половината ми клас ще са в МГматематиката не ми върви никак,а аз ще се запиша с информатика и английски ..там не се учи толкова
Като пораснаискам да се занимавам с хотелиерство,мениджмънт..а е в сверата на хотелите,магазините (големи) ...мечти колкото искаш
![]()
та кажете...МГ или ЕГ
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Еми какво можеш да ми кажеш за Търговската или за някоя с която мога да уча Английски и Испански език .... незнам ПМГ със сигурност не искам да е не ми върви математиката ... а за хуманитарни не съм мислела до сега...Първоначално написано от metaxa
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Във Варна си заслужават само 1-ва,2-ра и 4-та.Поне така мисля де.4-та ти я препоръчвам ако искаш испански и английски за търговската нямам впечатления, но ще поразпитам приятели и ще ти кажаПървоначално написано от FancyGirl
![]()
My heart is broke but I have some glue
Благодаря ти.Първоначално написано от Detestation
Ох и аз така. Искам в математическа със английски и информационни технологии. Интересно ще ми бъде да уча информационни, но пък математиката не ме влече.Първоначално написано от mim4ety_sara
![]()
cherry*kiss
Ей,хора..
Как върви при вас?
При мен т'ва е баси ваканцията..
всеки ден тестове,тестове..
и все пак Българския ми върви повече..![]()
Защо бе?
Тая математика много сложна..
Ама няма как.. тряа да се учи.![]()
в Езикова съм..пък след 12 ще следвам за банкер![]()
[h] T W I L I G H T ! [h]
Созопол <3 [h]]*
И при мене ваканцията е същата...Първоначално написано от YouCantStopMe
.Последен напън, 10 седмици останаха, аз съм на ръба на нервна криза, не знам смешно ли ми е, плаче ли ми се, вече нямам търпение всичко да минава и да се свършва с това мъчение
.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Някой може ли да даде линкове за тестове..
аз май няма да кандидатствам след 7ми, може би след 12-ти с нещо свързано с Биология и Химия или пък Литература
Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.
Хора искам да ви питам какво мислите за 2ра Английска, Испанската, Немските /73 и 91/. Аз съм се насочила към някоя езикова![]()
П.С : от София съм
www.pomagalo.comПървоначално написано от r0sitY
![]()
Здрасти, хора.
Аз пък не съм притеснена и изнервена, още не.
Добре съм, мисля, че всичко ще е наред.
Решавам задачи, правя тестове, пиша есета, уча, чета, повтарям... нормални неща.
Аз обаче и се мотая, излизам, ваканция е.
Споко, ще се справим.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Първоначално написано от AnIcHkAtA
Еха...аз изобщо не се притеснявам.....не знам защо, обаче аз всъщност никога не се притеснявам. Имам предвид, че не рева от нерви, не се нервирам и т.н. за мен е странно...
![]()
![]()
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
Мисля че езиковите дават доста добро бъдеще.Аз искам да вляза в английската гимназия...Но ме спира само това,че там има най-много наркомани..![]()
Don't worry,be happy!
ще кандидатствам, но съм 100% сигурен, че няма да ме приемат и пак не си решавам тестове...
Нямам приятели, които са в двете английски (ако говориш за София), но според мен тия неща, че имало наркомани и т.н., ги говорят хора, които ги е яд, че не са способни да достигнат нивото, което е тамПървоначално написано от alex4e7y
..Имаш ли преки наблюдения, за да го твърдиш?В случай, че просто си го чула от някого, считай, че е 99% лъжа.Още повече наркомани има навсякъде, ако си слабохарактерна можеш да се подведеш, ако не си какво те интересува има ли, няма ли?
Относно притеснението-проблема ми е, че мозъчното съдържание е малко и колкото и да уча, не знам дали е достатъчно![]()
П.П.:Имам няколко задачки, ама не ми се чака до четвъртък, на някого занимава ли му се да ми ги обесни?
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Първоначално написано от YouCantStopMe
Аз също за математиката се притеснявам много повече. Купих се такава книжка. В нея има описание как да си изчислиш отценката според проя точки. Помагалото е много добро, но аз по математика не съм добра и като си исчислявам отценката става г-д 4.50, което никак не е добре по български към 5.00 успявам да хвана![]()
Don't worry, be happy!